düşücelerinize ihtiyacım var.

Bu arada ben de 29 yaşında evlendim. İlk evliliğim. Yani 27 öyle geç bir yaş değil ki. Üstüne üstlük sizin artık yoğurdu üfleyerek yemeniz de gerekiyor. Böyle bir kumar oynamayın evlilikle.

nedir bu acele? önce bi sorun soruşturun adam eşinden niye boşanmış, siz yeni bir evliliğe hazırmısınız ,yada sadece evlenmek olsun diyemi bu isteğiniz..

İki cocuk hic mi gozunu korkutmuyor bu arada. Bi arkadas demis, ancak cok asiksan cekilir.
Sen kendin gibi evlenip bosanmis, cocugu olmayan birilerini bul bence. Yoksa elin cocugunun bakimi cok zordur eminim.
Ama sakin acele etme. Dul gibi degil, bosanmis birisi olarak degil, sanki hic evlenmemissin gibi rahat ol. Bosanmak ayip degil, bu yuzden acele etmeni gerektircek bisey yok. İlla ki cikar karsina. Radarlarini acip koca bulcam diye dolasma etrafta, o seni bulur vakti geldiginde.

Valla bravo .basinizdan bir evlilik geçmiş yasiniz henüz gencte.sanirim bir oncekibden ders almadiniz.sizin için sorun değilse evlenin tekrar bosanirsiniz.
Az taniyin birbirimizi aceleye gerek yok.sakin.

dur pambıkım acele etme..neden ayrılmış bi araştır ..belki ayrılma sebebi adamdır sorunludur aman diyim dikkat et araştır ondan sonra..

tabi gözümü korkutuyor 2 çocuk ayrıca zaten hiç radarları açmam öyle doğru düzgün iş dışında dışarı bile çıkmam

evet biraz acele ediyor yanlızlıktan bıktım artık seni çok seviyorum yanımda olmanı istiyorum diyor
kız adam boşanalı iki ay olmadı mı ...hangi ara sevmiş seni...gözünü aç gülüm..ben mi yanlış anlıyorum mevzuyu

Valla bravo .basinizdan bir evlilik geçmiş yasiniz henüz gencte.sanirim bir oncekibden ders almadiniz.sizin için sorun değilse evlenin tekrar bosanirsiniz.
Az taniyin birbirimizi aceleye gerek yok.sakin.
evlenın olmazsa boşanın okadar basit yani sizin için

evet cümleleri yanlış anlamışım adam ayrılmış ama iki ay içinde evlenmek istiyor senle...Sebebi ne ki

tabiri caizse bu devirde dul kadın olmak hala zor..yaşınız evet çok genç..acele etmeyin demek isterdim ama etraf sizi rahat bırakmaz..dul bir kadının kıyafeti,yediği,gezdiği,konuştuğu hep irdelenir..kendi arkadaşlarınız bile muhtemel sizi eşlerinden uzak tutar..belli etmeselerde..erkekler deseniz daha beter..siz onlar için potansiyel avsınız..
biraz kaba bir anlatım oldu farkındayım ama benim nacizane tavsiyem yuvanızı kurun milletin çenesini kapatın

Şu konuya bir göz atar mısınız?

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...anlış-evlilikler-yaptım.746453/#post-36537815

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…