• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşücelerinize ihtiyacım var.

tabiri caizse bu devirde dul kadın olmak hala zor..yaşınız evet çok genç..acele etmeyin demek isterdim ama etraf sizi rahat bırakmaz..dul bir kadının kıyafeti,yediği,gezdiği,konuştuğu hep irdelenir..kendi arkadaşlarınız bile muhtemel sizi eşlerinden uzak tutar..belli etmeselerde..erkekler deseniz daha beter..siz onlar için potansiyel avsınız..
biraz kaba bir anlatım oldu farkındayım ama benim nacizane tavsiyem yuvanızı kurun milletin çenesini kapatın :KK14:
işte bıktığım sıkıldığım buuuuu dayanamıyorum artık tahammül edemiyorum kasım kasım kasılıyorum yanlış bişey yaparsam diyeee

yanlız yaşamaktan bıkmış öyle diyor
Bıkması normaldir ama ne bilim 6 ay bi geçeydii :KK53:
yani ben neysede çocuklara yazık
Sanada yazıkk cnm sanada, bak bende bir ewlilik yaptım boşandım 26 yaşındayım ve 5 yaşında oğlum war..
Ve hayatımda şu an biri war, daha önce ewlilik yapmış ama onun çocuğu yok..
Benim için ve ailem için bir sakıncası yok çocuğunun olması dedi bana..
Ama inan bizim 2.bir hata yapma lüksümüz yok ve bu yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor..
Çocukların hiç bir günahı yok fakat, eski eşiyle ne kadar iletişimde, çocuklar küçük mü büyük mü bu arada_?

İki ay olmuş bosanali yeni evlilik için hazirliga baslamis.insan sevgilisinden ayrilinca bile iki ay kendine gelemiyor ..

Ask yok sevgi yok çekim yok ama ev tutma yüzük verme var? Neden peki niye bu acele ?

Bir insan uzaktan gördüğü bir insanla bu kadar ciddi kararları hem de tek basina neden alir?

Yasiniz genç bu hayatta tek önemli konu evli olmak koca sahibi olmak değil. evlenmek için evlenirseniz yine uzulen siz olacaksiniz.

boşanma sebeplerine iyice araştırdın mı neden ayrılmışlar tatlım...bak bunlar önemli meseleler sonraki pişmanlıktan ilki kadar rahat kurtulamazsın..
Bıkması normaldir ama ne bilim 6 ay bi geçeydii :KK53:

Sanada yazıkk cnm sanada, bak bende bir ewlilik yaptım boşandım 26 yaşındayım ve 5 yaşında oğlum war..
Ve hayatımda şu an biri war, daha önce ewlilik yapmış ama onun çocuğu yok..
Benim için ve ailem için bir sakıncası yok çocuğunun olması dedi bana..
Ama inan bizim 2.bir hata yapma lüksümüz yok ve bu yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor..
Çocukların hiç bir günahı yok fakat, eski eşiyle ne kadar iletişimde, çocuklar küçük mü büyük mü bu arada_?
canım o 3 yıl önce boşanmış benimlede 2 ay içinde evlenmek istiyor

çocukları onunla mı kalıyormuş. bence acele etmeyin daha gençsiniz biraz hayatınızı yaşayın aşık olmadan da evlenmeyin derim ben

İki ay olmuş bosanali yeni evlilik için hazirliga baslamis.insan sevgilisinden ayrilinca bile iki ay kendine gelemiyor ..

Ask yok sevgi yok çekim yok ama ev tutma yüzük verme var? Neden peki niye bu acele ?

Bir insan uzaktan gördüğü bir insanla bu kadar ciddi kararları hem de tek basina neden alir?

Yasiniz genç bu hayatta tek önemli konu evli olmak koca sahibi olmak değil. evlenmek için evlenirseniz yine uzulen siz olacaksiniz.

kız anladık boşanmış 3 yıl olmuşta ne diye boşanmış sebebi neymiş...belki adam aldattı belki dövdü kadını...hani doğrusunu öğrendin mi..

Yine de size karsi bu acelesi hos değil.

Ayrıca dul kadinim hayat zor diye her yüzükle gelenle evlenilmez.

Adam hasta ruhlunun teki belki?

Asla evlenmeyin denemez ama tanimadan gözlerinizi kapatip yolunuzu görmeden yürümeyin.

işte bıktığım sıkıldığım buuuuu dayanamıyorum artık tahammül edemiyorum kasım kasım kasılıyorum yanlış bişey yaparsam diyeee

arkadaşımdan biliyorum henüz boşanmadı dava devam ediyor ama kendi annesinden arkadaşlarına komşularından iş arkadaşlarına kadar herkesin gözü üzerinde..üstelik o bir anne.. zaten normalden fazla kapalı bir giyim tarzı var,zaten insanlarla konuşurken mesafelidir.. ama kendi annesi kıyafetlerini sürekli eleştiriyor..el ne der deyip duruyor..
iş arkadaşları kahve içe sohbet etme ayağına sürekli askıntı pozisyonunda...yanisi zor..çok zor.
o tek başına ayakta mı dursun çocuğuna mı baksın elalemin ne düşüneceğini mi dert etsin..
bir hata yaptı yanlış insanla evlendi sırf milletin çenesi kapansın diye bir hata daha mı yapsın biraz beklesin diyorum onun için ama asla bekar ve yalnız bir hayatı düşünme..sizin içinde aynı şey...kendinizi yalnızlığa mahkum etmeyin ama yalnız kalmamak içinde olmayacak insanları hayatınıza sokmayın..siz evlilik nedir öğrendiğiniz..evlilikte ne istediğinizi ve ne istemediğinizi biliyorsunuz artık..o yüzden hayatınıza alacağınız kişiyi bu yönde seçin değerlendirin..Allah gönlünüze göre hayırlısını versin dilerim.

ya bizim bu erkekleri kökten hadım edip bu olayı komple yürürlükten mi kaldırsak..üremeyide eşeyli bölünerek falan geçekleştirsek..tıp ilerledi ne de olsa..boşanan kadın neden bu kadar göze batıp tehlike arz eder ki insnların gözünde..Rabbimde sevmiyor bu durumu ama helal kılmış..

Hep aynı cewapları weriyosunn ama anladık 3 yıl önce boşanmış ve seninlede 2 ay içnde ewlenmek istiyor :KK62::KK62:
Başka şeylerde yazıyozz görmüyon mu:KK11:
ayy sor valla cevap veririm tabiki kızma hemen:KK9: zaten bir konu açıyoruz günah keçisi oluyoruz bir dayak yemediğimiz eksik kalıyor kimisinden akıl alırken kisininde egosunu tatmin ediyoruz

Back
X