- 14 Aralık 2012
- 21.404
- 32.064
- 598
- 38
boşanma sebeplerine iyice araştırdın mı neden ayrılmışlar tatlım...bak bunlar önemli meseleler sonraki pişmanlıktan ilki kadar rahat kurtulamazsın..yanlız yaşamaktan bıkmış öyle diyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşanma sebeplerine iyice araştırdın mı neden ayrılmışlar tatlım...bak bunlar önemli meseleler sonraki pişmanlıktan ilki kadar rahat kurtulamazsın..yanlız yaşamaktan bıkmış öyle diyor
işte bıktığım sıkıldığım buuuuu dayanamıyorum artık tahammül edemiyorum kasım kasım kasılıyorum yanlış bişey yaparsam diyeeetabiri caizse bu devirde dul kadın olmak hala zor..yaşınız evet çok genç..acele etmeyin demek isterdim ama etraf sizi rahat bırakmaz..dul bir kadının kıyafeti,yediği,gezdiği,konuştuğu hep irdelenir..kendi arkadaşlarınız bile muhtemel sizi eşlerinden uzak tutar..belli etmeselerde..erkekler deseniz daha beter..siz onlar için potansiyel avsınız..
biraz kaba bir anlatım oldu farkındayım ama benim nacizane tavsiyem yuvanızı kurun milletin çenesini kapatın![]()
kız pamuk ayrılalı daha uzun oldu bu hatun gibi değil..o yağmurdan kaçıp doluya tutulmuş ama haklısın iyice araştırmalıŞu konuya bir göz atar mısınız?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/Çok-yanlış-evlilikler-yaptım.746453/#post-36537815
Bıkması normaldir ama ne bilim 6 ay bi geçeydiiyanlız yaşamaktan bıkmış öyle diyor
Sanada yazıkk cnm sanada, bak bende bir ewlilik yaptım boşandım 26 yaşındayım ve 5 yaşında oğlum war..yani ben neysede çocuklara yazık
Ahahahahaa koptummmpamuk27 denilince akla ..tamam şimdi buldum ..her an onun adı gelir ..düğün düğün düğün![]()
boşanma sebeplerine iyice araştırdın mı neden ayrılmışlar tatlım...bak bunlar önemli meseleler sonraki pişmanlıktan ilki kadar rahat kurtulamazsın..
canım o 3 yıl önce boşanmış benimlede 2 ay içinde evlenmek istiyorBıkması normaldir ama ne bilim 6 ay bi geçeydii
Sanada yazıkk cnm sanada, bak bende bir ewlilik yaptım boşandım 26 yaşındayım ve 5 yaşında oğlum war..
Ve hayatımda şu an biri war, daha önce ewlilik yapmış ama onun çocuğu yok..
Benim için ve ailem için bir sakıncası yok çocuğunun olması dedi bana..
Ama inan bizim 2.bir hata yapma lüksümüz yok ve bu yüzden çok iyi düşünmem gerekiyor..
Çocukların hiç bir günahı yok fakat, eski eşiyle ne kadar iletişimde, çocuklar küçük mü büyük mü bu arada_?
canım o 3 yıl önce boşanmış benimlede 2 ay içinde evlenmek istiyorİki ay olmuş bosanali yeni evlilik için hazirliga baslamis.insan sevgilisinden ayrilinca bile iki ay kendine gelemiyor ..
Ask yok sevgi yok çekim yok ama ev tutma yüzük verme var? Neden peki niye bu acele ?
Bir insan uzaktan gördüğü bir insanla bu kadar ciddi kararları hem de tek basina neden alir?
Yasiniz genç bu hayatta tek önemli konu evli olmak koca sahibi olmak değil. evlenmek için evlenirseniz yine uzulen siz olacaksiniz.
çoçuklar annelerinde kalıyormuşçocukları onunla mı kalıyormuş. bence acele etmeyin daha gençsiniz biraz hayatınızı yaşayın aşık olmadan da evlenmeyin derim ben
canım o 3 yıl önce boşanmış benimlede 2 ay içinde evlenmek istiyor
işte bıktığım sıkıldığım buuuuu dayanamıyorum artık tahammül edemiyorum kasım kasım kasılıyorum yanlış bişey yaparsam diyeee
Hep aynı cewapları weriyosunn ama anladık 3 yıl önce boşanmış ve seninlede 2 ay içnde ewlenmek istiyorcanım o 3 yıl önce boşanmış benimlede 2 ay içinde evlenmek istiyor
çoçuklar annelerinde kalıyormuş
çok heyecanlanmış zaarHep aynı cewapları weriyosunn ama anladık 3 yıl önce boşanmış ve seninlede 2 ay içnde ewlenmek istiyor
Başka şeylerde yazıyozz görmüyon mu![]()
ayy sor valla cevap veririm tabiki kızma hemenHep aynı cewapları weriyosunn ama anladık 3 yıl önce boşanmış ve seninlede 2 ay içnde ewlenmek istiyor
Başka şeylerde yazıyozz görmüyon mu![]()
heyecanlı olan kim zaarçok heyecanlanmış zaar![]()
Hoff ne bilem kendi hayatımdan mis gibi örnek vermişim ona cewap yok,çok heyecanlanmış zaar![]()