• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

düşücelerinize ihtiyacım var.

ya bizim bu erkekleri kökten hadım edip bu olayı komple yürürlükten mi kaldırsak..üremeyide eşeyli bölünerek falan geçekleştirsek..tıp ilerledi ne de olsa..boşanan kadın neden bu kadar göze batıp tehlike arz eder ki insnların gözünde..Rabbimde sevmiyor bu durumu ama helal kılmış..
helal le harama girdiysen zor çıkarsın bu konudan şimdi üşüşürler başına :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ayy sor valla cevap veririm tabiki kızma hemen:KK9: zaten bir konu açıyoruz günah keçisi oluyoruz bir dayak yemediğimiz eksik kalıyor kimisinden akıl alırken kisininde egosunu tatmin ediyoruz
Neysee canım, sen biraz gözlemle bence olur mu?
2 ay çok erken tanıyalım birbirimizi de sen ona..

heyecanlı olan kim zaar
pamuğum gülüm balım arım kelebeğim bak son kez soruyom adam neden boşanmış biliyon mu..3 yıl önce boşanmış olması evlenmek için gerekçe değil..kadını aldattı mı dövdümü kadın mı buna taktı noldu...bu adam keyfen boşanmadı ya...niye boşandı diye soruyoz sana sayfalardır bebeeeem :KK36:

Hoff ne bilem kendi hayatımdan mis gibi örnek vermişim ona cewap yok,
3 yıl önce boşanmış 2 ay içinde ewlenmek istiyor diye yazmış..
Bunu daha öncede söylemişti :KK59:
herkes aynı soruyu soruyor boşanalı 2 ay olmuş diye bende onu düzeltiyorum

pamuğum gülüm balım arım kelebeğim bak son kez soruyom adam neden boşanmış biliyon mu..3 yıl önce boşanmış olması evlenmek için gerekçe değil..kadını aldattı mı dövdümü kadın mı buna taktı noldu...bu adam keyfen boşanmadı ya...niye boşandı diye soruyoz sana sayfalardır bebeeeem :KK36:
tipik cevaplar anlaşamadık dedi bende 2 çocuktan sonramı dedim sustu

Evlenip ayrılmış bir insansınız bazı şeyleri tecrübe etmiş ve bazı şeylere daha gerçekçi yaklaşmanız gerekmiyormu? Şimdi bu adamın yaptıkları gerçekten inandırıcı ve normal geliyormu size,
2 ay içinde evlenmek istemesi annenizin yanında ev bakmalar yüzük almalar...
Dengeli ve aklı başında bir insan sizden gelecek cevabı yani onu tanımak isteyip istemeyeceğinizi sorardı en azından yaptığı hareketler bana aksine çok ciddiyetsiz geldi

Ben sana yazdığın bir şeye alıntı yaptım ve iyilikçe kendimden örnekler vererek bir şeyler yazdım..
Sen iki sayfa öteye gidip bakmaya üşeniyosan o senin sorunun artıkk!!!

Ben sana yazdığın bir şeye alıntı yaptım ve iyilikçe kendimden örnekler vererek bir şeyler yazdım..
Sen iki sayfa öteye gidip bakmaya üşeniyosan o senin sorunun artıkk!!!
ah canımm ben onu hiç görmedim şans bu senin yine çocuğun var keske benimde olsaydı inan bana hiç evlenmezdi ama şimdi yanlızım ve sende biliyorsun boşanmış kadınların toplum tarafından nasıl tepki aldıklarını işte en büyük sebep bu

seni ne kadar tanımış da sevmiş
sevmek o kadar basit miymiş bo vatandaş için
bence bu vatandaş boşanmış bir kız buluyim hemen nikahı basayım gerisinin önemi yok kafasında
hem çocuğun da yok
biçilmiş kaftan
kendini ağırdan sat derim
daha yaşın da küçük
madem seni çok seviyor seni elde etmeye çabalasın
öyle paldır küldür evlenmek hiç akıl karı değil
bir kere sen onun hakkında ne biliyorsun
akılllı mı deli mi tuhaf huyları var mı

Back
X