Düşüğe yardımcı olan besinler nelerdir yardımcı olurmusunuz lütfen

Şimdi şöyle bi okudum. Başta çok kızdım sonra acaba dedim karnında bebek öldü onu mu düşürmeye çalışıyor. Ama yok aklım almıyor açıkçası orasını çünkü doktor müdahale ederdi. Eğer ki sen karnında yaşayan bir çocuğun nasıl düşeceğini bize soruyorsan, senden ricam öncelikle profilime girerek, 9.haftada kürtaj yazımı okuman.
Şuan ban yiyeceğimi biliyorum ancak durumun tam olarak ne olduğunu bilmediğim için inanki hakaret edemiyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra sen benim içimden sana ne hakaretler ne küfürler geçtiğini çok iyi anlarsın.
Allah akıl fikir ihsan eylesin.

Kk linc timi yine is basinda sanirim. Konu sahibi eski paylasimlarinda tup bebek tedavisi gördüğünü yazmis. Bebek gelismemis. Kurtaj olacakmis. Sanirim kurtajdan korktugu icin dusurmeye calisiyor.

Konu sahibi bi tarz seyler sonraki gebeliklerinizi de riske eder. Doktorunuza guvenin ona gore hareket edin.
Ancak konu başlığı aşırı bağımsız ve her tarafa çekilen bir söz konusu. Anne olmaya çalışanların içine bir anda nasıl düşük yaparım sorusuyla girince çokta hoş bir muameleye maruz kalmaz maalesef. Umarım daha fazla linç yemeden konusunu düzenler

Ancak konu başlığı aşırı bağımsız ve her tarafa çekilen bir söz konusu. Anne olmaya çalışanların içine bir anda nasıl düşük yaparım sorusuyla girince çokta hoş bir muameleye maruz kalmaz maalesef. Umarım daha fazla linç yemeden konusunu düzenler
Sizin veya herhangi birinin cocuk sahibi olamamasi konu sahibinin sucu degil. Sadece istemiyor da olabilirdi. Bu size veya bir baskasina lincleme haddi vermez. Kimsenin hayatina ve secimlerine karisamazsiniz.

Sizin veya herhangi birinin cocuk sahibi olamamasi konu sahibinin sucu degil. Sadece istemiyor da olabilirdi. Bu size veya bir baskasina lincleme haddi vermez. Kimsenin hayatina ve secimlerine karisamazsiniz.
Buraya herkese açık bir şekilde soruyorsa, yorum yapma hakkına sahibim. Herkeste olduğu gibi bende de özgür irade var.

Buraya herkese açık bir şekilde soruyorsa, yorum yapma hakkına sahibim. Herkeste olduğu gibi bende de özgür irade var.
Sizin ozgur iradeniz bir baskasinin ozgurlugunun basladigi yerde bitiyor. Dolayisi ile bu size lincleme bela okuma hakki vermiyor Agziniz torba olmadigindan buzemiyoruz. Bi zahmet kendiniz buzun.

Sen niye düşük yapmak istiyorsun istenmeyen gebelik
Kötü bir niyetim yok tüp bebek tedavisi görüm 9 haftalık şuan ama kese boş bebek yok kanamam başlamış sadece daha hızlandırmak için yöntemler arıyorum bu süreç bittikten sonra tekrar tüp bebek transferi olacağım

Şimdi şöyle bi okudum. Başta çok kızdım sonra acaba dedim karnında bebek öldü onu mu düşürmeye çalışıyor. Ama yok aklım almıyor açıkçası orasını çünkü doktor müdahale ederdi. Eğer ki sen karnında yaşayan bir çocuğun nasıl düşeceğini bize soruyorsan, senden ricam öncelikle profilime girerek, 9.haftada kürtaj yazımı okuman.
Şuan ban yiyeceğimi biliyorum ancak durumun tam olarak ne olduğunu bilmediğim için inanki hakaret edemiyorum. Ama o yazıyı okuduktan sonra sen benim içimden sana ne hakaretler ne küfürler geçtiğini çok iyi anlarsın.
Allah akıl fikir ihsan eylesin.
Tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım. Bir bebeğim olsun çok istiyorum 9 haftalık şuan ama kese boş bebeği göremedik malasef. Bugun doktorla görüştüm kanamam içerden başlamış kürtaja gerek yok dedi. Süreci hızlandırmak istiyorum ki 2. Tedavimi hemen olmak istiyorum

Linç yiyip yememek inan umrumda değil. Benim neler yaşadığımı neler hissettiğimi tedavi görenler çok iyi anlar. Bir an önce bu durumu aylatıp 2. Tedavime başlamak istiyorum.

Arayışınızı anlıyorum ama kendinize zarar vermeyesiniz ne bilim kanama miktarı artar vs doktorunuza danışsaydınız keşke.
Ben meyve olarak ananas ve adaçayının gebelikte tüketilmemesi gerekir diye biliyorum özellikle ilk aylarda düşüğe sebebiyet verdiğini duymuştum.

Ya niye anlamadan yorum yapiyorsunuz arkadaslar. Zaten Dusugu hizlandirmak icin demis var olan bir dusuk durumu zaten ben dusurmek istiyorum dememis ki.. Bende ilk gebeligim dusuktu bir hafta on gun kadar kanamam oldu. Kanamanin en yogun oldugu son uc gun dusuk tamamen gerceklesmisti.Doktor eve gonderdi yani kanamayla dusureceksin demisti kanama bitince kontrol etmisti herhangi bir yiyecek icecek ilac vs soylenmedi. Ama maydonoz suyu normalde adet kan enfeksiyon söktürüyor belki kanamanizi hizlandirabilir bu surecte. Allah yardimciniz olsun insallah tez vakitte saglikla gebe kalirsiniz🙏

Back
X