- 14 Eylül 2013
- 1.050
- 972
- 73
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Parcalari atmaya calisiyor onlar helince agrin bir anda kesilecekMrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz
Doktora gittinmi içinde prca kalmayana kadar devam ediyormuş ağrı. Geçmiş olsun canım
Dun gittim cnm iste değer ölçecek bugun ama cok ağrıyor acaba Ağrı kesici iğne yaptırsam bi sakıncası olur mu işten sonra bi sağlık Ocağına uğrayayım bariDoktora gittinmi içinde prca kalmayana kadar devam ediyormuş ağrı. Geçmiş olsun canım
Baya Parça attım her lavaboya gidince ama daha var demekkiParcalari atmaya calisiyor onlar helince agrin bir anda kesilecek
neden düştü canım ağır bişi mi kaldırdın ne oldu kıyamamDun gittim cnm iste değer ölçecek bugun ama cok ağrıyor acaba Ağrı kesici iğne yaptırsam bi sakıncası olur mu işten sonra bi sağlık Ocağına uğrayayım bari
Yok cnm öğrendiğimde o kadardikkat ediyordum ki cok istiyordum zaten cok küçüktü 20 günlük doktor erken düşükler daha cok sağlıksız Döllenme sonucu olur dedi oyle yani maalesef kaybettim bebegimineden düştü canım ağır bişi mi kaldırdın ne oldu kıyamam
Bende 3 dusuk yaptim hepsi cikmadan belin kopar agrisi gecmez maalesef oyle oluyoBaya Parça attım her lavaboya gidince ama daha var demekki
majezik dedi evde buskopan vardı dedim o da görür herhalde ayni isi hic etki etmedi sabaha kadar kivrandimGeçmiş olsun. Doktor ağrı kesici falan vermedi mi bunun için?
Mrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz[/QUO
öncelikle geçmiş olsun. ben de iki ay önce düsük yaptım.5 haftalıkken. sabaha karsı 4 gibi agrılarım basladı ve oldukca siddetliydi. adet agrısından biraz daha sancılısı. o gün sabah 8 gibi parca düstü. doktora gittim rahim tamamen düzelene kadar kanama devam eder dedi. sonraki 2 gün de adet agrısı benzeri agrılar oldu. agrı kesici (parol) verdi doktor. kanamam 1 hafta devam etti. sonrasında kontrole gittim rahim temizlenmis. en kısa zamanda atlatmanı dilerim canım.
İnşallah tez zamanda atlatırsın. Sıcak su falan da iyi belir belki. Hani çalışmıyorsan küveti doldurma şansın varsa...Ma
majezik dedi evde buskopan vardı dedim o da görür herhalde ayni isi hic etki etmedi sabaha kadar kivrandim
inss en kısa sûrede geçer sancılar dayanmak baya zor cunku bi de ben regl ağrısına da alışkın Değilim cok nadir ağrırdi ama bir oldu pir olduöncelikle geçmiş olsun. ben de iki ay önce düsük yaptım.5 haftalıkken. sabaha karsı 4 gibi agrılarım basladı ve oldukca siddetliydi. adet agrısından biraz daha sancılısı. o gün sabah 8 gibi parca düstü. doktora gittim rahim tamamen düzelene kadar kanama devam eder dedi. sonraki 2 gün de adet agrısı benzeri agrılar oldu. agrı kesici (parol) verdi doktor. kanamam 1 hafta devam etti. sonrasında kontrole gittim rahim temizlenmis. en kısa zamanda atlatmanı dilerim canım.
Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.Mrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz