Düşük agrisi

bayan34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2013
1.050
972
73
35
Mrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz

Mrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz
Parcalari atmaya calisiyor onlar helince agrin bir anda kesilecek

Dun gittim cnm iste değer ölçecek bugun ama cok ağrıyor acaba Ağrı kesici iğne yaptırsam bi sakıncası olur mu işten sonra bi sağlık Ocağına uğrayayım bari
neden düştü canım ağır bişi mi kaldırdın ne oldu kıyamam

neden düştü canım ağır bişi mi kaldırdın ne oldu kıyamam
Yok cnm öğrendiğimde o kadardikkat ediyordum ki cok istiyordum zaten cok küçüktü 20 günlük doktor erken düşükler daha cok sağlıksız Döllenme sonucu olur dedi oyle yani maalesef kaybettim bebegimi

Geçmiş olsun. Doktor ağrı kesici falan vermedi mi bunun için?

Mrb arkadaşlar belki konum burdan kaldırılacak ama belki bana Yardim edecek biri olur dünden beri düşük yapıyorum ve dun aksamdan beri ağrım var şiddetli regl ağrısı gibi sabaha kadar uyumadım ve hala devam ediyor bunu yaşayanınız var mi ne kadar zamanda dindi agrilariniz[/QUO
öncelikle geçmiş olsun. ben de iki ay önce düsük yaptım.5 haftalıkken. sabaha karsı 4 gibi agrılarım basladı ve oldukca siddetliydi. adet agrısından biraz daha sancılısı. o gün sabah 8 gibi parca düstü. doktora gittim rahim tamamen düzelene kadar kanama devam eder dedi. sonraki 2 gün de adet agrısı benzeri agrılar oldu. agrı kesici (parol) verdi doktor. kanamam 1 hafta devam etti. sonrasında kontrole gittim rahim temizlenmis. en kısa zamanda atlatmanı dilerim canım.

öncelikle geçmiş olsun. ben de iki ay önce düsük yaptım.5 haftalıkken. sabaha karsı 4 gibi agrılarım basladı ve oldukca siddetliydi. adet agrısından biraz daha sancılısı. o gün sabah 8 gibi parca düstü. doktora gittim rahim tamamen düzelene kadar kanama devam eder dedi. sonraki 2 gün de adet agrısı benzeri agrılar oldu. agrı kesici (parol) verdi doktor. kanamam 1 hafta devam etti. sonrasında kontrole gittim rahim temizlenmis. en kısa zamanda atlatmanı dilerim canım.

Ma

majezik dedi evde buskopan vardı dedim o da görür herhalde ayni isi hic etki etmedi sabaha kadar kivrandim
İnşallah tez zamanda atlatırsın. Sıcak su falan da iyi belir belki. Hani çalışmıyorsan küveti doldurma şansın varsa...

İn
inss en kısa sûrede geçer sancılar dayanmak baya zor cunku bi de ben regl ağrısına da alışkın Değilim cok nadir ağrırdi ama bir oldu pir oldu

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Ya Allah rızası için bişey diyin bana ben düşük yapiyorum ama öyle bir ağrım varki sabaha kadar sürüyor vedayanamıyorum çok kötüyüm doktor bir hafta sonra görüşelim dedi.ama ben dayanamıyorum çok canım yanıyorsabaha kadr ağlıyorum canımın açısından. .. benim gibi olan varsa yazsınnolur ya nolursunuz.

Back
X