Düşük amh, e2 yükselmemesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bebekoo

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
73
167
13
Arkadaşlar aranızda çok tecrübeli kişi var biliyorum lütfen bana da bir yol gösterin. Amh değerim 0,32 27 yaşındayım. Gecen ay bir opu yapıp embriyo dondurduk opu sonrası ilk adette yeniden yumurta geliştirmeye başladı doktor fakat 5. Gün kontrolde yumurtalarımın küçük olduğunu söyledi e2 değerim de 60 çıktı. Oldukça düşük görünüyor. Kullandığım ilaç dozu yüksek zaten o yüzden daha da doz yükseltmiyor. Sizce bu yumurtalar büyür mü? Geçen ay büyümüşken bu ay büyümemesinin sebebi ne olabilir? Ben sanki tedavi iptal edilmiş gibi hissediyorum çok üzgünüm.

Bilgisi olan yok mudur hanımlarr

Merhabalar. Ben 2 sene önce tüp bebek tedavisi gördüm. 5. Gün zaten foliküller küçük olur. Ben düşük doz da yüksek doz da ilaç kullandım. E2 değerim 250 de olsa yine 2 yumurta toplandı 1 embriyo oldu. Yani e2 pek bakmadık biz doktorumla

Bir önceki tedavide 5. Gün foliküller daha büyük e2 de bunun 3 katıydı daha düşük doz ilaç kullanmama rağmen bu nedenle endişelendim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…