Düşük amh ile pgt

piramittekizipkin

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2022
12
2
16
31
Acil yardım. Eşimle ikimiz de ama taşıyıcısıyız. Bilkent’te pgt yaptırıyoruz. İki kere yumurta toplama yapıldı. İkisinde de iki yumurta toplandı ve 5. Güne ulaşmadı. Son opumu oldum perşembe günü. Embriyo oluştu ama iyi durumda değil dediler zaten bir yumurta toplanmıştı. Benimle aynı durumda olan var mı. Nasıl bir yol izlemeliyim

İyi akşamlar bende de translokasyon var ve amh kötü durumda defalarca yumurta toplanıp pgt yapıldı ama ya 5 güne ulaşmadı yada genetikten sağlıklı gelmedi bende farklı yolları düşünmeye başladım malesef. Çünkü anne olmayı çok istiyorum.

Farklı yol dediğiniz neler. Ben de bazen öyle çaresiz hissediyorum ki normal şekilde çocuğumuz olsa anne karnında test yaptırabilir miyim diye bile düşündüm

Acil yardım. Eşimle ikimiz de ama taşıyıcısıyız. Bilkent’te pgt yaptırıyoruz. İki kere yumurta toplama yapıldı. İkisinde de iki yumurta toplandı ve 5. Güne ulaşmadı. Son opumu oldum perşembe günü. Embriyo oluştu ama iyi durumda değil dediler zaten bir yumurta toplanmıştı. Benimle aynı durumda olan var mı. Nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba benim de amh düşük acaba sizin yaşınız ve amh değeriniz kaç birde bu pgt dedikleri ne oluyor tam olarak

Back
X