amh 0,06 fsh yuksek ciktiktan sonra erken menopoz riskiyle embriyo dondurma surecine girmek istedim. 2-3 folikul gorunuyordu. Ozel bir hastanede standart yuksek dozlu bir tedavi ile basladim opu sirasinda prp ve eksozom da yaptirdim. Hicbir ise yaramadı 1 yumurta buyudu ama dollenmedi. Sonra 1-2 ay ara verdik. Doktor farkli bir protokolle ve dusuk dozla devam etti 1 yumurta olgun oldu dollendi ama buyumed. 3. Tedavide yine ilaç degistirdik hic buyumedi iptal ettim. 3 opu deneyecegim hedefiyle basladigim icin tekrar surece girdim. Tamamen farkli ilaclar denedik benim istegimle ve hic yumurta cikmayan sag yumurtalikta bile buyume oldu 2 yumurta 2si de olgun ve dolllenip 5. Gune gitti. Pgt leri iyi gelmedi. Hayirlisi diyelim. Bu surecte coenzimq10, ivf ozel multivitaminler(maxijuno, neganis vs) ve omega3 kullanmaya devam ettim. Ara ara kisa sureli biraktim ama basladim yine. Aralarda hep 1 ay dinlenme verdi doktor ama o sureci de cyclo kullanarak gecirdim. Dogru ilac ve dozu bulduk gibi belki bir opu daha denerim. Beslenmede kahveyi azalttim bol kuruyemis yerim zaten eskiden uzun sure açlıklar olurdu vucudumu artık o moda sokmuyorum hiç. Onun dışında yürüyüş yapmaya çalıştım, paketli gıda çok tüketmem ama arada canım istyince de yiyorum. Çünkü önce mutlu olmamız lazım, her şey dozunda. Yumurtalıkların da enerjiye ihtiyacı var sağlıklı yağ ve arada şekerin zararı olmaz diye düşündüm hep. Bol su içmeye çalıştım. Benim sürecim de böyleydi