Düşük amh kaç yumurta toplandı kaçı döllendi

kokulumumluk

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2024
47
7
6
28
Merhaba arkadaşlar benim yaşım 28 amh değerim 0,49 cumartesi yumurta toplandı 4 adet yumurtam çıktı bugün aradılar 3 ü döllenmiş 1 i döllenememiş sizde kaç toplandı sonraya kaçı kaldı sonuç aldınız mı?

5 yumurta 4 ü dolu çıktı. 3 ü döllendi 3 üde transfer aşamasına geldi. şimdi bugün ki öğrendiğim 2.kan testimle elhamdülillah hamileyim

Merhaba bende 33 yaşındayım 0,86 amh. 7 toplandı 4 tanesi olgundu. 3 tanesi döllendi gelişti. Pgt ye gitti hepsi de sağlıklı transferi bekliyorum

5 yumurta 4 ü dolu çıktı. 3 ü döllendi 3 üde transfer aşamasına geldi. şimdi bugün ki öğrendiğim 2.kan testimle elhamdülillah hamileyim
Yaa maşallah hayırlı uğurlu olsun darısı bütün isteyenlere inşallah benimki de 5. Günü bekliyorum perşembe günü transfer yapılacak sizin kaçıncı gün embriyosuydu

Merhabalar bende 37 yaşındayım 1.12 amh ve perşembe günü yumurta toplanacak bakalım kaç yumurta sağlıklı döllenecek umarım 5. Gün embriyosu olur

Bence döllenme oranınız çok iyi benim 10 yumurtam toplandı 6 sı doluydu hiç döllenmedi daha sonra 5 te 3 döllendi 2 si donduruldu şimdi transferi bekliyorum bir negatifim var 5Bb kalitedeydi nasip olmadı kimyasal oldu inşallah bukez nasip olur

Teekrar mi yumurta toplattiniz yoksa dondurulandan mi transfer olacaksiniz acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…