- Emoji Skoru
- 20
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi denizkooo13
Güncellemeee!!!Güncellemeeee!!!
16 Ocak itibariyle transfer sonrası son kontrolüme gittim ve her şey transfer için uygun çok şükür ki doktorumun istediği gibi bir muayene sonucuyla ayrıldım
Doktorum 2 poşet ilaç yazmış biraz gözümü korkuttu ve aslında işin başlandı gerçekten bu kısım. Yüzüp yüzüp kuyruğa geldiğimi düşünmüştüm ancak 7-8 farklı işlevi olan ilaç verildi. iğne fitil hap üçlüsü ile yola devam ediyoruz.
22 Ocak transfer günüm olacak. İyi dileklerinizi, dualarınızı beklerim..
Bu süreçte rahat ama aynı zamanda da bilinçli davranmaya özen göstersem de son düzlük biraz zorluyor am artık bittiğini de düşünecek olmak içime su serpiyor..
Şimdi size sorarım dostlarım tek de başarılı olanlar süreciniz nasıl ilerledi? Ve transfer öncesi nasıl bir hazırlık süreci geçirdiniz? Engin tecrübelerimizi okumayı çok isterim![]()
Çok şükür ki bugün transferim gerçekleşti. Embriyom çözüldükten sonra gelişim olarak iyi ilerlemiş ve sorunsuz şekilde sürecimizin bize düşen kısmı sona erdi.
Biz embriyo glue kullandık doktorumun tavsiyesi üzerine işlem anında. Tutunmayı arttırdığı için.
Biraz istirahat ettikten sonra eve döndük. İlaçlar aynı şekilde devam, 10 günlük de rapor aldım
3 Şubat test günüm erkenden yapmayacağım kararlıyım