• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük amh ve kalitesiz yumurta ile tüp bebek

Ben de aynı durumdayım amh 0,003 daha düşük 1 tane denemem de 4 yumurta toplandı ikisi dollendi negatif sonuçlandı dogal hamile kaldım bebeğimin kalbi durdu tekrar başladım igneler ise yaramadı yumurta olmadı zar zor yüksek doz igneler ile 1 yumurtam büyüdü dün alındı fakat bu sefer de kalitesiz çıktı dollenme durumunu bekliyorum umutsuz konuşuldu c life kullandım ben arı sütü beslenmene çok dikkat et yuruyus yap
Merhaba fsh ve e2 değeriniz kaç doğal adet oluyormusunuz acaba ?

Bende benzer durumdayım da.

Bir de ne zaman 0003 olduğunun teşhisini aldınız ne kadar süredir bebek dusunuyorsunuz

Öncelikle merhaba . Benim de amh 0.45 dusuk 40 yas uzerindeyim ve yıllarca uğraştım 8 yumurta toplandı 2 si hiç dollenmedi 6 si dollendi ama sadece 1 tane kaldı ve 1 adet transfer ettiler şuan sonuc bekliyorum . Size bir tavsiyede bulunayım yumurtaliklara prp ve eksozom yaptırım fark ediyor bayağı. Allah herkeze evlat nasip etsin inşallah
Merhaba, Umarim bebeginize kavusmusunuzdur. Siz PRP ve eksozom hangi klinikte ve hangi doktora yaptirdiniz?

Back
X