Merhaba ben seninle ayni durumda olmasamda yazmak istedim cunku neler hissettigini cok iyi anliyorum. 1.5 yillik evliyim 6 ay cocugum olmado. AMH yaptirdim ve ayni senin gibi 0.83 cikti fsh ve digerleri normaldi. 29 yasindayim. Ve tedaviye basliyorum. Oncelikle bence amh ve fshtan ziyade doktorun yumurta gorup gormemesi onemli ve tabi ikisimin dogru orantilo olmasim sureklo fsh ve.amh olcturme. Degerler degissede asag yukari ayni sonuc olcaktir. O doktor yumurta gorememis olabilir. Baska bir doktora daha gorun tek doktorla yetinme. En az uc doktorun fikrini alip tedavine karar ver. Hamile olamamaktan korkma bende korkuyodum ama artik korkmuyorum. Mucize gibi bisi bu. Amh 0.01 olanlr hic yumurtasi yokken ilaclarla yumurtasi olusanlar ve hamile kalanlar var canim. Psikolojini duzelt. Bunalim yapma. Ilk dusuem gerekem meden yumurtalik rezervim dusuk sorusunun yaniti olsun. Anneden gelen genlerde olabilir benim cektigim gibi Endometriozis hastaligi da olabilir. Xogu doktor derne inmiyor. Adetlerin agriliysa hap icmeden duramiosan muhtemelem ufak yapisiklikladin var demektir. Bunlari tedavi etmeden tup bebek yapma derim. Endometripzis sdc cikolata kisti degildir bende kist yokken doktor muayenede agrilrmdan ve gecmis anlatilarimdan bu hastaliktan suphelendiKimse YÖK mu benimle aynı durumda olan
Cevabın için çok teşekkür ederim bi çok doktor gittim rahim filmi çektim çikolata kistim yada her hangi bi başka sorun olsa söylerlerdi bana tek söyledikleri erken menepoz annem 10 çocuk doğurdu mecazi dil gerçek 10 doğurdu genetik olduğuna da inanmıyorum günümüzde herşey gedeolu hormonlu ondan olduğunu düşünüyorum artık 20 yaşında ki kızda bile çıkıyor erken menepoz rabbim yardımcımız olsun bi zaman sonra normal yolla hamile kalan kadın olmicak zor bi durum güzel dileklerin için çok teşekkür siz tüp bebek yaptınız mı yada başka bi tedaviMerhaba ben seninle ayni durumda olmasamda yazmak istedim cunku neler hissettigini cok iyi anliyorum. 1.5 yillik evliyim 6 ay cocugum olmado. AMH yaptirdim ve ayni senin gibi 0.83 cikti fsh ve digerleri normaldi. 29 yasindayim. Ve tedaviye basliyorum. Oncelikle bence amh ve fshtan ziyade doktorun yumurta gorup gormemesi onemli ve tabi ikisimin dogru orantilo olmasim sureklo fsh ve.amh olcturme. Degerler degissede asag yukari ayni sonuc olcaktir. O doktor yumurta gorememis olabilir. Baska bir doktora daha gorun tek doktorla yetinme. En az uc doktorun fikrini alip tedavine karar ver. Hamile olamamaktan korkma bende korkuyodum ama artik korkmuyorum. Mucize gibi bisi bu. Amh 0.01 olanlr hic yumurtasi yokken ilaclarla yumurtasi olusanlar ve hamile kalanlar var canim. Psikolojini duzelt. Bunalim yapma. Ilk dusuem gerekem meden yumurtalik rezervim dusuk sorusunun yaniti olsun. Anneden gelen genlerde olabilir benim cektigim gibi Endometriozis hastaligi da olabilir. Xogu doktor derne inmiyor. Adetlerin agriliysa hap icmeden duramiosan muhtemelem ufak yapisiklikladin var demektir. Bunlari tedavi etmeden tup bebek yapma derim. Endometripzis sdc cikolata kisti degildir bende kist yokken doktor muayenede agrilrmdan ve gecmis anlatilarimdan bu hastaliktan suphelendi
Sende boyle bisi olabilir mi bunu bi dusun ? Eger boyle ise rezervino daha cok dusurmesine izin vermeden doktorunla tedaviye karar ver. 3. Olarak yolun basindasin daha. Bugun tip cok olerledi eger inancli biriysen sunu unutma allah osterse yoktan var eder istemezse de 20 tane yumurtan olsa bile vermez ki sebepsiz infertilite ceken cok kadin var gunumuzde. Icini ferah tut. Ins bebegni en yakn zmnda kucaginna alirsin gecms olsun
Benmde annem gen deyince kiziyor o da ben8 34 yasinda dogurdu sonrasind da hamile kalmis. Yenilen icilem bu hale getiriyor insanlari isteCevabın için çok teşekkür ederim bi çok doktor gittim rahim filmi çektim çikolata kistim yada her hangi bi başka sorun olsa söylerlerdi bana tek söyledikleri erken menepoz annem 10 çocuk doğurdu mecazi dil gerçek 10 doğurdu genetik olduğuna da inanmıyorum günümüzde herşey gedeolu hormonlu ondan olduğunu düşünüyorum artık 20 yaşında ki kızda bile çıkıyor erken menepoz rabbim yardımcımız olsun bi zaman sonra normal yolla hamile kalan kadın olmicak zor bi durum güzel dileklerin için çok teşekkür siz tüp bebek yaptınız mı yada başka bi tedavi
Bn varım canım 0,50 di sonra omepa q10 kullandım vitamin bu dhea da kullanmamı önerdi doktor ama kullanmadım he birde folik asit ve bol bol balık et yumurta ile beslendim zararlı gıdalardan uzak durdum sonra amh 1 oldu sonrada bebek geldi hemde 2 aşılama 2 tüp bebekten sonra kendiliğindenBenmde annem gen deyince kiziyor o da ben8 34 yasinda dogurdu sonrasind da hamile kalmis. Yenilen icilem bu hale getiriyor insanlari istekac yasindasin? Umitsiz olma benmde dusuk aynyms senle 0.83 fln . Yani biliyorum zor bisi inan ytersiz hissediyor belkide esin suan yannda uyuyor benm oldugu gibi ama biz bunlarla sabahlari ediyoruz. Ama destek olcaz birbirimize. Dua edicez. Birde smdi aklima geldi ben hayit meyvesi ekstresi iciyorum. Cayi degil ama saf oz suyu. Arifoglundan aldim. Iyi gelirmis. Alerjm fln yoksa denersij bi. Yediklerni duzeltmeye bakican spor yapcan bu surecte. Pekmez ic sogan suyu ic kesinlikle cok iyi geliyo beni guel sokturuyor. Beslenmegi toparlaynca duzelcegni dusunuyorum . Hem tup bebek zamni cok onemli yumurtalri beslyip buyutmek lazim:) ben gecen hafta butun bu seylerle tanistik. Haftaya ameliyata giricem. Suan tup bebek icin igne vuruldum nisandada vurulcam. Mayosta tup bebek . Allah kismet ederse
Ay ne guzel darisi basimiza benimde.amh 1 e cikti ama olmaz fln diyolar tup bebekte tup bebek bak o kdr denemede olmamis akisa birakinca olmus allah kismet etmis demek ki ne guzel masallah darisi basimizaBn varım canım 0,50 di sonra omepa q10 kullandım vitamin bu dhea da kullanmamı önerdi doktor ama kullanmadım he birde folik asit ve bol bol balık et yumurta ile beslendim zararlı gıdalardan uzak durdum sonra amh 1 oldu sonrada bebek geldi hemde 2 aşılama 2 tüp bebekten sonra kendiliğinden
Bende aynı fikirdeyim kafaya takınca çok isteyince olmuyor ama elde değil takmamak ben ilk zaman çok taktım üzüldüm ama şimdi sanki kabullendim bi tüp bebek tedavisine başlasam daha iyi olucam inşallah rabbim kucağımızı boş bırkamsınAy ne guzel darisi basimiza benimde.amh 1 e cikti ama olmaz fln diyolar tup bebekte tup bebek bak o kdr denemede olmamis akisa birakinca olmus allah kismet etmis demek ki ne guzel masallah darisi basimiza
Ayni yastaymisiz :)Bu arada 29 yaşındayım
Ayni yastaymisiz :)
Denemekte fayda var dr bana verirkende kullanırken hamile kalan çok kişi varmış kismetArkadaslar benim amh degerim. 0.368 fshim 15 sizce tup bebek tedaviainde kullanilan (biesteron )gibi ilaclari kullanarak yumurtalik kalitemi arttirip normal yoldan gebe kalinabilirmi
Rabbimin takdiri olmaz diyorlardı banada 3.tüpü yaptır diyorlardı ama oldu benim en büyük sorunum zaten rahmimdeki anomaliydi t şeklindeydi rahmim ameliyat olunca kendiliğinden olduAy ne guzel darisi basimiza benimde.amh 1 e cikti ama olmaz fln diyolar tup bebekte tup bebek bak o kdr denemede olmamis akisa birakinca olmus allah kismet etmis demek ki ne guzel masallah darisi basimiza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?