Arkadaslar selam, oncelikle nasil hissettiginizi cok iyi anliyorum. Benim amh degerim ilk testte 0,7 ikinci testte 0,3 idi doktorum yasim nedeniyle hamile kalamayacagimi yada cok zaman alacagini,hemen klomene baslamaniz gerektigini soylemisti. Inanin dunyam basima yikildi, klomene ve gida takviyelerine (coenzimq10, krilom gibi) basladim. Esim de test yaptirdi onda da morfiloji bozuklugu cikti yani bizim durumumuz kagit uzerinde umutsuzdu bir kac ay deneyelik tup yapalim dedi doktor. Klomen sureci bizi cok gerdi, iliski gunu saati yumurtlama takibi derken baktik bu surec bizi yipratiyor, iliski olacagi varsa da olmuyor bir 6 ay oluruna birakmaya karar verdik benim yasim 38 bu arada.. Iki uc ay rahat birakalim artik denk gelirse dedik cunku evliligimiz elden gidiyordu.. bu arada ben beslenmeme cok dikkat ettim.Ari utu, polen, keciboynuzu pekmezi, incir kuru, esim de ayni sekilde arginine aldi .Bol bol dua ettim, aklima hic olumsuz birsey getirmemeye calistim, biliyorum cok zor ama psikoloji cok onemli. Allaha cok sukur ki su an 7 aylik bir oglum var.. 3 ay icinde hamile kaldim, inanamadim. Bu yaziyi da benim durumumda olanlara umut olsun diye yazmak istedim. Ne zamandir aklimdaydi, bu konunun altina yazmak nasip oldu:) Inancinizi asla kaybetmeyin