"Düşük Anketi" KK herkes buraya!

ilk gebeliginizde düşük yaşadınız mı?

• Evet,bebegimi kaybettim

OY: 12 85,7%
  • Hayır, bebegimi sağlıkla kucagima aldim.

OY: 2 14,3%

• Ankete Katılan
    14

ishtar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
63
32
53
Selam kızlar. Hamileler ve hamile adaylarının en büyük korkularindan biri de düşük yapmaktır. Hele hele son zamanlarda sıklıkla duyduğumuz düşük haberleri bizi daha da pimpirikli yapiyor. Peki ilk gebeliginde düşük yapanlar gercekten o kadar çok mu yoksa bizler sadece bunlara karşı mı aşırı duyarliyiz? Hadi bakalım bu anketin sonuçlarına

merhaba bende 13 haftalık gebeyim daha önce 2 düşük yaptım 2.gebeliğim ikizdi.şimdi de ilk başlarda çok tedirgindim çok korkuyordum ama şimdi biraz rahatladım rüyamda bile hep düşük yaptığı mı görüyordum

Arkadaşlar uzun zamandır siteyi problem Yaşadıkça takip ediyorum, bugün üye olup aranıza Katılmak ve dertleşmek istedim. 2,5 yıllık evliyim, yaklaşık 1,5 yıl önce hamile kaldım 6. Haftanın içindeyken düşük yaptım, keseyi düşük yaparken ultrasonda gördük değerim o gün 1550 çıkmıştı. Bundan 4 ay kadar sonra tekrar gebe kaldığımı düşündüm değerim önce 77 iki gün sonra 83 çıkınca dr Um düşebilir dedi ve nitekim öyle oldu kimyasal gebelikmiş. Bir süre ruhen istemedim 8 ay kdr ara verdim yaz sonu tekrar denemeye başladık aralık sonu adet olmam gerekirken olmadım evde idrar testi Yaptım pozitif çıktı kan tahlilinde 6,67 çıktı Dr 2 gün sora tekrarla dedi 2.sinde değer 1.28 e düştü adetim toplamda 7 gün gecikti 26 günde bir adet görürüm hep düzenlidir. Dr. Buna kimyasal gebelik bile denmez dedi. Aklım çok Karışık bu ay baya ümitlenmiştik. Bugün adet oldum. Bu arada inanılmaz derecede bel ağrılarım oldu diğer düşüklerimdede olmuştu böyle ama bu sefer ağlatacak kadar ağrım oldu gebelik olmadığına emin olunca Ağrı kesici kullandım neyse ki rahatladım. Başına böyle bişi gelmiş olan var mı aranızda?

Arkadaşlar uzun zamandır siteyi problem Yaşadıkça takip ediyorum, bugün üye olup aranıza Katılmak ve dertleşmek istedim. 2,5 yıllık evliyim, yaklaşık 1,5 yıl önce hamile kaldım 6. Haftanın içindeyken düşük yaptım, keseyi düşük yaparken ultrasonda gördük değerim o gün 1550 çıkmıştı. Bundan 4 ay kadar sonra tekrar gebe kaldığımı düşündüm değerim önce 77 iki gün sonra 83 çıkınca dr Um düşebilir dedi ve nitekim öyle oldu kimyasal gebelikmiş. Bir süre ruhen istemedim 8 ay kdr ara verdim yaz sonu tekrar denemeye başladık aralık sonu adet olmam gerekirken olmadım evde idrar testi Yaptım pozitif çıktı kan tahlilinde 6,67 çıktı Dr 2 gün sora tekrarla dedi 2.sinde değer 1.28 e düştü adetim toplamda 7 gün gecikti 26 günde bir adet görürüm hep düzenlidir. Dr. Buna kimyasal gebelik bile denmez dedi. Aklım çok Karışık bu ay baya ümitlenmiştik. Bugün adet oldum. Bu arada inanılmaz derecede bel ağrılarım oldu diğer düşüklerimdede olmuştu böyle ama bu sefer ağlatacak kadar ağrım oldu gebelik olmadığına emin olunca Ağrı kesici kullandım neyse ki rahatladım. Başına böyle bişi gelmiş olan var mı aranızda?
bende seninle bireir aynı yaşadım nerdeyse.hiçbir sorunumuz yok eşiminde benmde..tam bıraktık artık düşünmicez olursa olucak dediğimiz ay hamile kaldım şuan gayet sağlıklı ilerliyo.bu düşükler psikolijimizi çok etkiliyor sonrasında toparlanamayıp yine aynı şeyleri yaşamamıza sebep oluyo beynimiz.rahatla derim tatile çık birşey yap

Back
X