Düşük başlayan beta artışı

Kadermiro

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2023
80
32
18
30
Arkadaşlar beta sını düşük öğrenip artışlarınızı yazabilir misiniz adetten 4 gün önce 12 mayısta 15 14 Mayısta 32 17 mayısta 98 benim normal mi bilemedim

Normal evet en az %66 artış lazım sizde 2 katına da çıkmış

Aynı öğrendik kız senle
15
44
105
Salı yeniden verecegım Doktor'un ne diyorr
Benin az mı artıyor çok kafama taktım ama normal diyorlar içimdeki sıkıntı paniktendir inşallah ben haftaya artık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum 1 haftadan sonra gideceğim

Benin az mı artıyor çok kafama taktım ama normal diyorlar içimdeki sıkıntı paniktendir inşallah ben haftaya artık hastaneye gitmeyi düşünmüyorum 1 haftadan sonra gideceğim
Benım doktorum da salı tekrar ver kan sımdılık guzel gıdıyor salı günü ki kana göre de randevu olusturaym dedı

Selamlar , kızlar son durum nedir sizlerde ? Benimde ilk kan testi 38 çıktı 2 gün sonra tekrar vereceğim

98 yazmışım önceli mesajda cuma 88 miş e nabızdan baktım şimdi yine verdim hala düşmedi kesede görünmedi moralim bozuk ya
98le nasıl görünecek kese :/ 3000lerde anca görünüyor

Cuma günü öyleydi şimdi düştü e nabıza 415 olmuş yavaş mı artıyor
Hayır güzel artmış. Ama kese için daha çok erken boşa gidip baktırıp canınızı sıkmayın strese giriyorsunuz yok yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…