Düşük beta değeri ve kese görünmesi

Erken tespitte düşük olması için iğne yapıyorlar müdahale eder illaki.Benim öyle bi şansım olmamıştı hamile olduğumu bile bilmeden kanamayla öğrendim acil ameliyata almıştı.Şimdi de boş gebelik şüphesi
Allah yardımcımız olsun ne diyim ki bilemiyorum imtihan güzel düşündüm başından beri yine hüsran vardır bir bildiği

benim 1164ken kese minicik gözüktü ama çok ufacıktı dr her şey güzel gözüküyor dedi şimdi bunu okuyunca acaba benim de mi öyle diye acayip endişeli hissettim:KK43:
Değerin 1000 üstü normal yani.Biz önce keseye baktık doktor keseyi görünce zaten betan 1000 üstü çıkar dedi ama öyle olmadı.Yani senin normal olan değerle kese orantılı.Stres yapma kendine iyi gider inşallah

Değerin 1000 üstü normal yani.Biz önce keseye baktık doktor keseyi görünce zaten betan 1000 üstü çıkar dedi ama öyle olmadı.Yani senin normal olan değerle kese orantılı.Stres yapma kendine iyi gider inşallah
elimde değil inan normalde böyle evhamlı biri değilim tam tüp bebek tedavisine başlayacakken süpriz öğrendiğim için mi hormonlardan mı bilmiyorum :(

İnşallah güzel haber almışsındır merak ettim 🤲🏻
Muayene oldum rahimde sıvı vardı da büyük ihtimal duşa birlikte de ama ne tüpte ne rahimde bebek görmedi kesede görmedi yarın kan değer vereceğim ona göre bir iğne varmış onunla düşürtmeye çalışacağız

Muayene oldum rahimde sıvı vardı da büyük ihtimal duşa birlikte de ama ne tüpte ne rahimde bebek görmedi kesede görmedi yarın kan değer vereceğim ona göre bir iğne varmış onunla düşürtmeye çalışacağız
Hayırlı olsun güzelim, Allah gönlüne göre versin inşallah. Üzülme demek isterim ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne söylesem fark etmeyeceğini biliyorum.

Hayırlı olsun güzelim, Allah gönlüne göre versin inşallah. Üzülme demek isterim ama aynı şeyleri yaşamış biri olarak ne söylesem fark etmeyeceğini biliyorum.
Sağol zor bir şey hamile kalıp sağlıksız olması inşallah iğneyle duşururum

Hakkımızda hayırlısı diyorum.İnşallah en az acıyla atlatırsın.Sağlıklı güzel hamileliği göstersin rabbim.

Back
X