Allah razı olsunn inşallah hepimize nasip etsinİnşallah yükselir inşallah tutunur dua ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsunn inşallah hepimize nasip etsinİnşallah yükselir inşallah tutunur dua ediyorum
Yükselir bence iki gün sonra tekrarla yeniden testi hayırlısı olsun inşallah tutunurYükselir mi sizce ? Yuzde 60 lik bir artis olmuş sanki ?
Yükselir inşallah. Düşüşü görmediğiniz sürece ümidinizi kesmeyin. Kucağınıza almak nasip olsun inşallahYükselir mi sizce ? Yuzde 60 lik bir artis olmuş sanki ?
Umarim düzelir sağlıklı ilerler bir kaybım oldu bitane daha agir gelirYükselir bence iki gün sonra tekrarla yeniden testi hayırlısı olsun inşallah tutunur
Yükselir inşallah. Düşüşü görmediğiniz sürece ümidinizi kesmeyin. Kucağınıza almak nasip olsun dis
Amin inşallah bukez kimsenin kucagi bos kalmaz umarımYükselir inşallah. Düşüşü görmediğiniz sürece ümidinizi kesmeyin. Kucağınıza almak nasip olsun inşallah
İnşallah bundan önceki mi kimyasaldı acabaAmin inşallah bukez kimsenin kucagi bos kalmaz umarım
1.5 yul önce 6 haftalikken düşük yaptim 6 ay öncede kimyasal yasadim.İnşallah bundan önceki mi kimyasaldı acaba
Çok geçmiş olsun. İnşallah bu sefer dilediğiniz gibi gider her şey1.5 yul önce 6 haftalikken düşük yaptim 6 ay öncede kimyasal yasadim.
İnşallah testi tekrarladiniz mı acabaUmarim düzelir sağlıklı ilerler bir kaybım oldu bitane daha agir gelir
Bugun verdim 48 saat sonra 339 çıktı . Bi oncekiler 104 ve 163 duİnşallah testi tekrarladiniz mı acaba
Sonuçlarınız gayet güzel bildiğim kadarıyla yanıltmak istemem umarım sağlıkla kucağına alırsınnn takip et betayı umarım sağlıkla ilerler hayırlısı olsunnBugun verdim 48 saat sonra 339 çıktı . Bi oncekiler 104 ve 163 du
Dun aksam kanama oldu ama cok az sadece silince gelen . Yogun sekilde degil anlamda veremedim.Sonuçlarınız gayet güzel bildiğim kadarıyla yanıltmak istemem umarım sağlıkla kucağına alırsınnn takip et betayı umarım sağlıkla ilerler hayırlısı olsunn
Allah kucağımiza almayı nasıp etsin inşallahCanım ben de ilk 12,18 ile öğrendim şu an 15 haftalığım
Stres yapmayın kötü bişey yoktur umarım doktoruna görünmeni tavsiye ederim amaDun aksam kanama oldu ama cok az sadece silince gelen . Yogun sekilde degil anlamda veremedim.
İnşallah sağlıklı ilerler kucağınıza almanız nasip olurEki Görüntüle 3413258 bende 8.7 çıktı adet tarihinden 1 gün önce. Sadece ümitlendiğim ilişki tarihini biliyorum onun üstünden 15 gün geçti. Yani çok yeniyse o yüzdenndüşük olabilir diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam bakalım tekrar kan verince anlıcaz biraz geç vermeyi düşünüyorum bide onun stresini yaşamayım
Verdiniz mi tekrar kanEki Görüntüle 3413258 bende 8.7 çıktı adet tarihinden 1 gün önce. Sadece ümitlendiğim ilişki tarihini biliyorum onun üstünden 15 gün geçti. Yani çok yeniyse o yüzdenndüşük olabilir diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam bakalım tekrar kan verince anlıcaz biraz geç vermeyi düşünüyorum bide onun stresini yaşamayım
Canım gebeliğin ilerledi mi bu msjın biraz umut oldu bana ben Ovalüsyon takibi yaptim 11 ve 12 Nisan yumurtlama gördüm ilişki oldu en son 13 Nisan da oldu ilişki o günden bu yana bugün 13.gün yumurtlamadan geçti ama testler negatif sizin sizin dediğiniz ilişki tarihinden sonra oldu mu ilişki ondan mı düşük geç döllenme diye yoksa bende umutlanmalımıyım?Eki Görüntüle 3413258 bende 8.7 çıktı adet tarihinden 1 gün önce. Sadece ümitlendiğim ilişki tarihini biliyorum onun üstünden 15 gün geçti. Yani çok yeniyse o yüzdenndüşük olabilir diye düşünüyorum. İnşallah yanılmam bakalım tekrar kan verince anlıcaz biraz geç vermeyi düşünüyorum bide onun stresini yaşamayım