Düşük Beta HCG Değeri

Benim de sat 27 ekim bat 7 gun geçmesine rağmen bhcg bugun 180 cikti forumdan okuyorum benmle birlikte olan bir cok kisinin değeri daha yüksek iki gün once 80di 2 katından fazla yükseldi ama yine de tedirginim:-(
Dofh un dediği gibi herkeste farklıdır ,sıkıntı etme.Artiyorsa sıkıntı yok 😊 İnsallah güzel haberler alırsın.Bugun doktorum 6000 olunca kese muhakkak görünür dedi.Ondan önce goremeyebiliriz dedi.Bak benim ilk gebeligimde 5.5 haftalık kalp atışı alırken ,şuan ki hamileliğim 5.5 haftalık kese gorunmedi

Bence de doktorun dediği gibi içini ferah tut 🤗 yok canım cuma benim randevum inşallah görürüz o zaman🙏🏼

Bugün gittim kese görünmesi.Bhcg değeri düşük olduğu için görünmeyebilir dedi ve görünmedi 😊 Ne kadar farklı di mi otekinde 5.5 ta kalp atışı al bunda 5.5 haftada kese gorunmesin.
Benim adet günümde 23 çıkmıştı bhcg. 6+1 de kalp atışını görmüştük.

Benim de sat 27 ekim bat 7 gun geçmesine rağmen bhcg bugun 180 cikti forumdan okuyorum benmle birlikte olan bir cok kisinin değeri daha yüksek iki gün once 80di 2 katından fazla yükseldi ama yine de tedirginim:-(
Canım muhakkak geç döllenme olmuştur drgerin guzel artmış hiç canını sıkma yumurtlama gününü biliyor musun? Benim sat 25 ekim bende erken döllenme oldu bugün beta otuz binin üzerindeydi

Canım muhakkak geç döllenme olmuştur drgerin guzel artmış hiç canını sıkma yumurtlama gününü biliyor musun? Benim sat 25 ekim bende erken döllenme oldu bugün beta otuz binin üzerindeydi

Yumurtlama günümü bilmiyorum ama kullandigim bazı uygulamalar var uygulamada 11 kasım olarak görünüyordu

Back
X