- 3 Ağustos 2023
- 77
- 89
- 3
- 34
Yok ben daha 1000li görmedim ilk üç değerim seninle aynı17.gunde 1000ise çok iyi bisey bu maşallah dahada yükselsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok ben daha 1000li görmedim ilk üç değerim seninle aynı17.gunde 1000ise çok iyi bisey bu maşallah dahada yükselsin
Çok saolun inş tutmuştur 9 sene sonunda ilk defa hamile kaldım.dunden beride çoğu insan kimyasal deyince moralim bozulmuştu sayenizde birqz rahatladım.bende şuanki gebeliğimin öncesinde kimyasal geçirmiştim ama değerler sizin gibi artmamıştı 31-37-42 o şekildeydi ve 5 gün sonunda değer düştü kanama başladı sizin maşallah artış var bence tutmuştur
Bence sizinde olmuştur.kan verdinizmi yada doktora gittinizmiYok ben daha 1000li görmedim ilk üç değerim seninle aynı
Bugün gitcm akşam üzeri inşallahBence sizinde olmuştur.kan verdinizmi yada doktora gittinizmi
Hadi inş hayırlı haberlerinizi bekliyorumBugün gitcm akşam üzeri inşallah![]()
Bugün ki kan sonucum 1140 çıktı ama keseyi göremedik. Hayırlısı artıkHadi inş hayırlı haberlerinizi bekliyorum
Oy maşallah bak ben burdayım demiş artık tamamdırBugün ki kan sonucum 1140 çıktı ama keseyi göremedik. Hayırlısı artık![]()
Bugün 18.gün doktor cumartesi tekrar gel bakalım dediOy maşallah bak ben burdayım demiş artık tamamdırhaftaya keseyide kalbide duyarsınız.kac gün olmuştu bugün
Oy maşallah 2 sonra dahada yükselir ve görürsünüz.bakalim benimki nekdar oldu ve görünecekmi benim 20.gunde 1000di yarın öğleden sonra gidiyorum doktoraBugün 18.gün doktor cumartesi tekrar gel bakalım dediinşallah ya
İnşallah görürsünüz yaOy maşallah 2 sonra dahada yükselir ve görürsünüz.bakalim benimki nekdar oldu ve görünecekmi benim 20.gunde 1000di yarın öğleden sonra gidiyorum doktora
İnş canimİnşallah görürsünüz ya![]()
Bugünkü kan vereceksin hadi inş.bak benimde 20.gunde 1000i gördüm ama benim hal ümidim var.ogleden sonra doktoruma gidicem bakıcaz.sende ümidini kaybetmeMerhaba bende de çok yükselmiyor değerler diye çok üzüldüm 5. Gün empriyosu 9. Gün 86 11.gün 162 13.gun 230 çıktı ilk başta ikiye katladı ama sonra katlayamadi 15 gün tekrar kan vereceğim![]()
Yarın kan vereceğim yarın 15. GünBugünkü kan vereceksin hadi inş.bak benimde 20.gunde 1000i gördüm ama benim hal ümidim var.ogleden sonra doktoruma gidicem bakıcaz.sende ümidini kaybetme
Geç tutunma ama sağlıklı ilerliyor bence8.gün 53.67
10.gün 98.52
12.gün 145.17
15.gün 395.40
20.gün 1030.32
Nasıl sizce kizlar2bb ve 3ab iki embriyo transfer edildi
Okdar mutlu ettinizki 2bucukta randevum var doktorda aynı şeyi desin koca bi oh cekicem dua edin bana.Geç tutunma ama sağlıklı ilerliyor bence![]()
Eminim sende 1000lere gelmissindir.belkide geçtin bile.Yarın kan vereceğim yarın 15. Gün
İki günde 230 dan 1000 kere cikarmikiEminim sende 1000lere gelmissindir.belkide geçtin bile.
Olmucak diye bisey yok en azından 700leri bulacağı kesin inş.İki günde 230 dan 1000 kere cikarmiki![]()
İnşallah inşallahOlmucak diye bisey yok en azından 700leri bulacağı kesin inş.