Lütfen moralini bozma.bizlerin morali yüksek olcakki karnimizdakilerde iyi olsun.İnşallah inşallah![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Lütfen moralini bozma.bizlerin morali yüksek olcakki karnimizdakilerde iyi olsun.İnşallah inşallah![]()
Elimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama gene takılıyorum inşallah sende bugün güzel haberler alırsınLütfen moralini bozma.bizlerin morali yüksek olcakki karnimizdakilerde iyi olsun.
İnş ikimizde güzel haberler alalım.sende güzel haberlerini bana iletElimden geldiğince takmamaya çalışıyorum ama gene takılıyorum inşallah sende bugün güzel haberler alırsın![]()
Nasıl geçti umarım güzel haberlerle gelmissindirİnş ikimizde güzel haberler alalım.sende güzel haberlerini bana ilet
Daha sıra bekliyorum bnde doktorun yanına giremedimkiNasıl geçti umarım güzel haberlerle gelmissindir
Keseyi gördümNasıl geçti umarım güzel haberlerle gelmissindir
Allah'ım inşallah bana da nasip olurKeseyi gördüm![]()
Bi sikinti olmazsa 2hafta sonra gel dedi.ayin 5i gibi.bugun transfer sonrası 22.gunum.bak sakın değerin azda olsa üzülme ben geçen gün kafayı yiyordum herkesin yüksek benim düşük kimyasal iç dış bise oldu diye ama bak çok şükür.sende sakın üzme ümitsizliğe kapılma.Allah'ım inşallah bana da nasip olurçok sevindim senin adına ne zaman kalp atışına gidiceksin bide bugün tam olarak transferden kaçıncı gün
Değer daha yüksek olsa karından gorebilirdi ama değer az olduğu için alttan bakıp gördü keseyi.Allah'ım inşallah bana da nasip olurçok sevindim senin adına ne zaman kalp atışına gidiceksin bide bugün tam olarak transferden kaçıncı gün
Çok sevindim canım hayırlı olsun darısı kalp atışını duymaya inşallahDeğer daha yüksek olsa karından gorebilirdi ama değer az olduğu için alttan bakıp gördü keseyi.
Kalp atışı için ayın 5.ini beklicem artık.hayirlisiyla bisey olmadan ogune gelebilsem.deger az olunca karından gorunmuyo zaten.alttan gorunuyo.bida nezmn gel dedi sanaÇok sevindim canım hayırlı olsun darısı kalp atışını duymaya inşallahbende yarın gitcm bakalım görebilecek miyiz keseyi benim yarın 20.gün dün gittik göremedik ama karnımdan bakmıştı
Yarın sabah gitcm aslında pazartesi Salı dedi de ben zor olcak diye haftasonu olsun dedimKalp atışı için ayın 5.ini beklicem artık.hayirlisiyla bisey olmadan ogune gelebilsem.deger az olunca karından gorunmuyo zaten.alttan gorunuyo.bida nezmn gel dedi sana
Gene goremzse hatta direk aradan bakın de.bi sıkıntı olmuyo asadn bakincada.banada haber et.bi tonda kan verdim onlar ne için onları merak ediyom bnde smdYarın sabah gitcm aslında pazartesi Salı dedi de ben zor olcak diye haftasonu olsun dedim
Kan da mı verdirdiGene goremzse hatta direk aradan bakın de.bi sıkıntı olmuyo asadn bakincada.banada haber et.bi tonda kan verdim onlar ne için onları merak ediyom bnde smd![]()
Tamam canım seninde hayırlı haberlerini bekliyorum inş.Kan da mı verdirdiacaba ne bakalım haber ederim
Alttan baktı kese göründüGene goremzse hatta direk aradan bakın de.bi sıkıntı olmuyo asadn bakincada.banada haber et.bi tonda kan verdim onlar ne için onları merak ediyom bnde smd![]()
Hadi gözün aydın annesi.Alttan baktı kese göründüçok şükür gayet iyi dedi doktor iki hafta sonra çağırdı bakalım
Ben sana görür demiştim:) smd bu iki hafta beklede geçsinAlttan baktı kese göründüçok şükür gayet iyi dedi doktor iki hafta sonra çağırdı bakalım
Çok şükür yaaBen sana görür demiştim:) smd bu iki hafta beklede geçsin
Bi sikinti olmazsa 2hafta sonra gel dedi.ayin 5i gibi.bugun transfer sonrası 22.gunum.bak sakın değerin azda olsa üzülme ben geçen gün kafayı yiyordum herkesin yüksek benim düşük kimyasal iç dış bise oldu diye ama bak çok şükür.sende sakın üzme ümitsizliğe kapılma9.
9. Gün 86 11. Gün 162 13. Gün 230 15. Gün 610 olmuş bugün çok şükür güzel artmış değil miBi sikinti olmazsa 2hafta sonra gel dedi.ayin 5i gibi.bugun transfer sonrası 22.gunum.bak sakın değerin azda olsa üzülme ben geçen gün kafayı yiyordum herkesin yüksek benim düşük kimyasal iç dış bise oldu diye ama bak çok şükür.sende sakın üzme ümitsizliğe kapılma.