Hayır canım zamanla yükselir bence daha cok kücük geç döllenmede olabilirArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
Ana rahmnine dusune annelik duygulari basliyor derlerdi dua et annesi daha cokyeni benimde 33 cikti pazartesi kan vericem allahim hayirli sonuclar almayip nasip etsinnnnArkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin
İnşallah canım heyecanla bekliyorumHayır canım zamanla yükselir bence daha cok kücük geç döllenmede olabilir
Evet canım çok haklısın belirtilerin var mı? İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırızAna rahmnine dusune annelik duygulari basliyor derlerdi dua et annesi daha cokyeni benimde 33 cikti pazartesi kan vericem allahim hayirli sonuclar almayip nasip etsinnnn
İnşallah canım heyecanla bekliyorum hafta başınıBence gayet iyi sadece iki katına çıkması önemli ..☺ Düzenli kan da takip edin
Şuan adet belirtilerim canim goguslerm cok aciyorlar adetttede acirdi ama bu sefer baska bide göğüslerde cizgiler belirginlesmis iyice idrarda sanki koku var bas donmem var canim aklima bunldr gsldiEvet canım çok haklısın belirtilerin var mı? İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız
Benim adet sancısı gibi kramplarım oluyor arada hayırlısı allahtan canımŞuan adet belirtilerim canim goguslerm cok aciyorlar adetttede acirdi ama bu sefer baska bide göğüslerde cizgiler belirginlesmis iyice idrarda sanki koku var bas donmem var canim aklima bunldr gsldi
Bende korkuyorum agrim olunca.olcam saniyorumBenim adet sancısı gibi kramplarım oluyor arada hayırlısı allahtan canım
canım benimde adet olucakmışım gibi ağrılarım var sonuçları birlikte takip edelim inşallahKızlar benimde dünden önceki gün 23 dü dayanamadım dün bidaha verdim 43 olmuş. Alllahtan ümit kesilmez iki gün sonra tekrarlayin bende tekrarliycam benimde dün aşırı âdet sancım oldu
Bende canımBende korkuyorum agrim olunca.olcam saniyorum
Bana arada geliyor adet sancısı beş dakika sürüp geçiyorcanım benimde adet olucakmışım gibi ağrılarım var sonuçları birlikte takip edelim inşallah
Insalllah yükselir de canim ama.gebelik yok.suan insalllah yükselir amaKızlar bilgi verin. Adetim 2 gün gecikti Bugun kan testi yaptım <1.20 cıktı yükselir mi
Kasıklarıma ağrı giriyor arada ama bu ağrı yaklasık 1 haftadır var genelde hep gününde olurdumInsalllah yükselir de canim ama.gebelik yok.suan insalllah yükselir ama
Canim nebiliyim umarim hamilesindir insalllaaah az daha bekle.olmazsan yine verirsin bi kanKasıklarıma ağrı giriyor arada ama bu ağrı yaklasık 1 haftadır var genelde hep gününde olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?