Düşük beta lütfen yardım

Burcik06

Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2020
95
216
8
31
Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım bat:6 Nisan, battan 5 gün önce idrar testinde silik çizgiyi gördüm bata 4 gün kala yani dün beta 15.3 dü, bugün tekrar verdim 30.3 olmuş değerlerim düşükmü yardım edin

Hayır canım zamanla yükselir bence daha cok kücük geç döllenmede olabilir

Bence gayet iyi sadece iki katına çıkması önemli .. Düzenli kan da takip edin

Ana rahmnine dusune annelik duygulari basliyor derlerdi dua et annesi daha cokyeni benimde 33 cikti pazartesi kan vericem allahim hayirli sonuclar almayip nasip etsinnnn

Ana rahmnine dusune annelik duygulari basliyor derlerdi dua et annesi daha cokyeni benimde 33 cikti pazartesi kan vericem allahim hayirli sonuclar almayip nasip etsinnnn
Evet canım çok haklısın belirtilerin var mı? İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız

Evet canım çok haklısın belirtilerin var mı? İnşallah sağ Salim kucaklarımıza alırız
Şuan adet belirtilerim canim goguslerm cok aciyorlar adetttede acirdi ama bu sefer baska bide göğüslerde cizgiler belirginlesmis iyice idrarda sanki koku var bas donmem var canim aklima bunldr gsldi

Şuan adet belirtilerim canim goguslerm cok aciyorlar adetttede acirdi ama bu sefer baska bide göğüslerde cizgiler belirginlesmis iyice idrarda sanki koku var bas donmem var canim aklima bunldr gsldi
Benim adet sancısı gibi kramplarım oluyor arada hayırlısı allahtan canım

Kızlar benimde dünden önceki gün 23 dü dayanamadım dün bidaha verdim 43 olmuş. Alllahtan ümit kesilmez iki gün sonra tekrarlayin bende tekrarliycam benimde dün aşırı âdet sancım oldu

Kızlar benimde dünden önceki gün 23 dü dayanamadım dün bidaha verdim 43 olmuş. Alllahtan ümit kesilmez iki gün sonra tekrarlayin bende tekrarliycam benimde dün aşırı âdet sancım oldu
canım benimde adet olucakmışım gibi ağrılarım var sonuçları birlikte takip edelim inşallah

Kizlar herkesde agri var sanirim bendede ayni arada gelip gidip surekli ayakda durmayın hatta oturalin pek bi is yapmamaya gayret edelim

Kızlar bilgi verin. Adetim 2 gün gecikti Bugun kan testi yaptım <1.20 cıktı yükselir mi

Kasıklarıma ağrı giriyor arada ama bu ağrı yaklasık 1 haftadır var genelde hep gününde olurdum
Canim nebiliyim umarim hamilesindir insalllaaah az daha bekle.olmazsan yine verirsin bi kan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…