DÜŞÜK BHCG DEĞERİ ????

esmeralda3765

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2017
110
87
28
Merhaba arkadaslar ,

En son regl tarihim 14 haziran dun adet olmam gerekliydi olmadim bugun test yaptim negatif yarim saat sonra baktim ki silik 2. cizgi diger cizgi kadar cok koyu olmasada varligi net .
Doktorum kan tahlili yaptir dedi 36 cikti referans degerlerine gore 1 haftalik gorunuyor fakar benim adetim dundu gebelik varsada 4 haftaliga denk gelmedi gerekli degilmi gecmi dollendi ne oldu sevinemiyorum bile .
Doktorum sorun yok hayirli olsun ctesi testi tekrarla 70 lere cikmasi lazim desede hem burukluk hem saskin isin icinden cikamiyorum.
Varmi bu durumu yasayan.

Her şey gayet normal görünüyor.bir gün gecikmeyle 36 değer güzel.doktorunuzda her şey yolunda demiş zaten.niye panik yaptığınızı anlayamadım.hayirli uğurlu olsun tadını çıkarın bu güzel haberin.sadece iki günde bir testi tekrarlamaniz gerekiyor,değeriniz yüzde altmış artıyorsa her şey yolunda demektir.

Gecen gebeligimdede adetimden 1 gun sonra kan tahlili yaptirmistim 958 cikmisti sonuc .
958 nerde 35 nerde o yuzden panik oldum gerci 8. Haftada kalbi durmustu ama karmasik duygular icerisindeyim gercekten

Merhaba arkadaslar ,

En son regl tarihim 14 haziran dun adet olmam gerekliydi olmadim bugun test yaptim negatif yarim saat sonra baktim ki silik 2. cizgi diger cizgi kadar cok koyu olmasada varligi net .
Doktorum kan tahlili yaptir dedi 36 cikti referans degerlerine gore 1 haftalik gorunuyor fakar benim adetim dundu gebelik varsada 4 haftaliga denk gelmedi gerekli degilmi gecmi dollendi ne oldu sevinemiyorum bile .
Doktorum sorun yok hayirli olsun ctesi testi tekrarla 70 lere cikmasi lazim desede hem burukluk hem saskin isin icinden cikamiyorum.
Varmi bu durumu yasayan.
Canim suan bende ayni durumdayim adetim bir gun gecikti dun test yaptirdim betam 33.6 cikti doktorlara sira bulamiyorum ozeller bile dolu yarin tekrarliycam testi insallah yukseler. Bir tane kimyasal gecirdigim icin herseyi kafaya takiyorum ama da deger bayaga dusuk geldi. Bi doktora yazdim deger kötü degil artmasi onemli dedi ama hayirlisi insallah hepimiz icin

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olacakti benim sat 18.06.2108 1.07.2018 yumurtlama tarihim ve degerlendirdik 28 gun arayla gelir hep duzenlidir yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık agrim basladi sonraki hafta akinti ve ates 36.9 37.5 seviyede hic dusmedi bel agrim kasik agrim devam ediyor hala dun yani adetime 4 gun kala beta hcg testi yaptirdim sonuc 3.3 cikti benim kafami karistiran ben kizima hamileyken ilk sonucum 1.24 cikmisti sizce ben hamile olabilirmiyim

Merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olacakti benim sat 18.06.2108 1.07.2018 yumurtlama tarihim ve degerlendirdik 28 gun arayla gelir hep duzenlidir yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık agrim basladi sonraki hafta akinti ve ates 36.9 37.5 seviyede hic dusmedi bel agrim kasik agrim devam ediyor hala dun yani adetime 4 gun kala beta hcg testi yaptirdim sonuc 3.3 cikti benim kafami karistiran ben kizima hamileyken ilk sonucum 1.24 cikmisti sizce ben hamile olabilirmiyim
Bu kadar dusuk degerlerin anlamini bilemiyorum :(
Cunku ilk hamilelegimde ader gunumda kan verdim 958 bu sefer 1 gun gecikme ile 36 erken dollenme gec dollenme olayimi bilemiyorum .
Doktorumda sorun yok artmasi lazim dedi yarin yine kan vericem insallah iyidir okdr cok ugrastim ki ameliyat , tup bebek , kalp durmasi .... sevinemiyor insan korkudan maalesef

Üstüne adet görmüş olabilir misiniz? Doktora gittiniz mi ultrasonda anlaşılır
Alttan muayene etti kese yoktu sonrasında beta istedi. Pozitif çıktı tekrar muayene eder sandim Ama 2 gün sonra beta tekrarla öyle görüşelim dedi bakalim. Yarın sabah gidicem tekrar

Kizlar adet gunum bugun ama gelmedi su saate kadar 2 gun daha beklemelimiyim sizce

Back
X