- 24 Nisan 2018
- 130
- 31
- 48
- 32
- Konu Sahibi esmeralda3765
Canim cok uzuldum bende birtane kimyasal gecirdim seni cok iyi anlarim. Kanama olmadinmiKorktugum basima geldi 63 e yukseldi bugun 3. testte 26 ya dusmus kimyasal gebelik((
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim cok uzuldum bende birtane kimyasal gecirdim seni cok iyi anlarim. Kanama olmadinmiKorktugum basima geldi 63 e yukseldi bugun 3. testte 26 ya dusmus kimyasal gebelik((
Kanamam dun aksam ustu basladi devam ediyor sancili skntili durumum yok suanlik, kimyasaldan sonra hamile kalmak zormu ??Canim cok uzuldum bende birtane kimyasal gecirdim seni cok iyi anlarim. Kanama olmadinmi
Canım ben üc ay sonra tekrar kaldım suaan daha cok kucuk uc haftalik ama sen sikma canını daha rahat kalınıyor hatta.Kanamam dun aksam ustu basladi devam ediyor sancili skntili durumum yok suanlik, kimyasaldan sonra hamile kalmak zormu ??
Canım düştümü yoksa gebelik devammıCanim suan bende ayni durumdayim adetim bir gun gecikti dun test yaptirdim betam 33.6 cikti doktorlara sira bulamiyorum ozeller bile dolu yarin tekrarliycam testi insallah yukseler. Bir tane kimyasal gecirdigim icin herseyi kafaya takiyorum ama da deger bayaga dusuk geldi. Bi doktora yazdim deger kötü degil artmasi onemli dedi ama hayirlisi insallah hepimiz icin
Benimde iki kimyasal gebelik oldu çünkü bu üçüncü gebeliğim bugun adet günümdü kan testi 7,5 cıktı. Ama korkuyorumSevindim simdi :)) allahim insallah benimde artar.
Canim degerlerim cok guzel artti keseyide gorduk bir hafta once falan dusuk yaptimCanım düştümü yoksa gebelik devammı
Geçmiş olsun canım cok üzüldüm kaç haftalıkken düşük oldu. :-( sebebi neymiş test yapıldımıCanim degerlerim cok guzel artti keseyide gorduk bir hafta once falan dusuk yaptim
Bir aylik olmustu canim. Sebebi henuz belli degil test yaptiricam bayramdan sonra canim bakalim nolurGeçmiş olsun canım cok üzüldüm kaç haftalıkken düşük oldu. :-( sebebi neymiş test yapıldımı
Gercekten mi yaCanim degerlerim cok guzel artti keseyide gorduk bir hafta once falan dusuk yaptim
3.kimyasal gebeliğimi dün yaşadım. Değer yarı yarıya düştü. Bugun adet olurum sanırımGercekten mi yacok gecmis olsun gecen ay kimyasal olmustu benimse biliyorsun bu ayda adet oldum yine bisi yok
![]()
Gecmis olsun canım3.kimyasal gebeliğimi dün yaşadım. Değer yarı yarıya düştü. Bugun adet olurum sanırım
Cok gecmis olsun canim3.kimyasal gebeliğimi dün yaşadım. Değer yarı yarıya düştü. Bugun adet olurum sanırım
Bilsek :-( kam sulandırıcı iğne de kullandık ama gitti dCok gecmis olsun canim( sebebi ne peki bu kimyasallarin .
Hamilelik varmıymış cok merak ettim cvplarsaniz sevinirim tsklerMerhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım size bi sorum olacakti benim sat 18.06.2108 1.07.2018 yumurtlama tarihim ve degerlendirdik 28 gun arayla gelir hep duzenlidir yumurtlamadan 1 hafta sonra kasık agrim basladi sonraki hafta akinti ve ates 36.9 37.5 seviyede hic dusmedi bel agrim kasik agrim devam ediyor hala dun yani adetime 4 gun kala beta hcg testi yaptirdim sonuc 3.3 cikti benim kafami karistiran ben kizima hamileyken ilk sonucum 1.24 cikmisti sizce ben hamile olabilirmiyim