Düşük bhcg

escetin

Üye
Kayıtlı Üye
23 Nisan 2019
25
6
6
31
Arkadaşlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum.
Ağustosun 18 inde regl oldum. 27 ağustosta ise rahim filmi çekindim.. bu ayı doktorumuz iyi değerlendirmemizi söyledi. Bu ayın 15 inde idrar testim çift çizgi idi kan tahlilimde bhcg 17.4 çok düşük🙄 Yarın yine tahlil vereceğim.
Böyle düşük çıkışta sonradan yükselen arkadaşlar var mı?

Değerin düşük olması bi anlam ifade etmez. İki günde bir test yapılmalı ve ikiye katlamasını takip etmelisin

Arkadaşlar merhaba ben size birşey sormak istiyorum.
Ağustosun 18 inde regl oldum. 27 ağustosta ise rahim filmi çekindim.. bu ayı doktorumuz iyi değerlendirmemizi söyledi. Bu ayın 15 inde idrar testim çift çizgi idi kan tahlilimde bhcg 17.4 çok düşük🙄 Yarın yine tahlil vereceğim.
Böyle düşük çıkışta sonradan yükselen arkadaşlar var mı?
Adet döngüne göre başlangıcı bu canım sanki. Yarın 2 katı yükselmişse sorun yoktur.

Kızlar bende dün kan verdim 4 gün gecikmem vardı 35.33 cıktı yarın ikinciyi vereceğim bu şekilde düşük cikip keseyi gören var mi?

Kızlar bende dün kan verdim 4 gün gecikmem vardı 35.33 cıktı yarın ikinciyi vereceğim bu şekilde düşük cikip keseyi gören var mi?
Kese hemen görünmezki canım değerin katlanması ve nerdeyse 25 Gün sonra tahmini daha sonra görende çıkarıyor

Arkadaşlar bisey sorcam ben 13 eylülde adet gordum ve bir hafta sonra lekelenme tarzinda kanamam oldu iki kez idrar testi yaptim pozitif cikti kanamam devam ediyor adet tarihimede daha 6 gün var bugun acilde kan testi yaptirdim 349 cikti düşük riskim varmis kanama devam ettigi icin bu degerler normalmi

Kanaman yoğun mu az az mı geliyo yerleşme kanaması olabilir adetine var daha diyosun ama bunun için progestan falan vermedi mi

Evt progestan verdi Bende basta yerlesme sanmistim idrar testinide o yuzden yaptim lekelenme tarziydi ve bugun 10. gün ama iki gundür yoğunlaştı Yani adet kani gibi yogun degil ama yinede fazla gibi

Back
X