- 4 Nisan 2022
- 144
- 36
- 28
- 38
- Konu Sahibi Haticexxxxxx
Benim gibi 2 gün arayla dusuk bthcg değeri çıkan oldumu ilk gün 45 sonra 50 anormal bir durum olduğunu söylediler ben çok korkuyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi doktara görünBenim gibi 2 gün arayla dusuk bthcg değeri çıkan oldumu ilk gün 45 sonra 50 anormal bir durum olduğunu söylediler ben çok korkuyorum
Bu düşük değerde ve yükselmeyen beta hcg kimyasal gebelik oluyo aslında gebelik dahi değil çoğu kdın bunu farketmeden geçiriyo ben geçirdim bir ay sonra tekrar kaldım üzülmeyin stres yapmayınBenim gibi 2 gün arayla dusuk bthcg değeri çıkan oldumu ilk gün 45 sonra 50 anormal bir durum olduğunu söylediler ben çok korkuyorum
Ama adet olamıyorum birdeBu düşük değerde ve yükselmeyen beta hcg kimyasal gebelik oluyo aslında gebelik dahi değil çoğu kdın bunu farketmeden geçiriyo ben geçirdim bir ay sonra tekrar kaldım üzülmeyin stres yapmayın
Adetiniz kaç gün geciktiAma adet olamıyorum birde
15. Güne kadar adet olabilirsiniz tekrar kan verin değer düşüyormu yükseliyormu bakılsın ihmal etmeyin sağlıklı gebelikte olabilir kimyasal veya dış gebelikte olabilir.8 gün gecikti
Aynı bende öyleydim sancım oluyodu çok baya bi adet gecikmesi sonucu bol pıhtılı ve ağrılı bi şekilde adet olmuştumKübra hanım öyle biseyki ağrılarımdan duramıyorum birde neolduguda belli degil göğüslerim şişti bel kasik agrilari
Kübra hanım size ne gibi işlem uygulandı. Ne dediler benim adet 8 gün geciktiAynı bende öyleydim sancım oluyodu çok baya bi adet gecikmesi sonucu bol pıhtılı ve ağrılı bi şekilde adet olmuştum
Dış gebelikte iğne ile sonlandırıliyor ama değerin sıfırlanması zaman alıyor.Zaten pazertesi tekrar kan vericem alttan muayene edicekler ona gore yol ççizecez dediler diş gebelikte nasıl sonlandırılma oluyor
İşlem uygulanmadı bu zaten oluşmamış bi gebelik oluyo adet kanamasıyla atıyo vücut yinede doktora gidin benceKübra hanım size ne gibi işlem uygulandı. Ne dediler benim adet 8 gün gecikti