Düşük güç modunda yaşıyorum..

halesss_97

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2022
81
-50
36
28
Hayatım resmen low level hayat, hayatım b.k yoluna gidiyor ama ben hiçbir şey yapmadan seyrediyorum. Bir şey yapmaya tenezzül edecek halim, enerjim, isteğim yok. Zaten akademik olarak kötü durumdayım, ders çalışıp biraz daha ileri ittirmek yerine tüm gün youtube'dan video izliyorum. Çünkü beyinsizim, iradesizim. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Battı balık yan gider...

Hayatım resmen low level hayat, hayatım b.k yoluna gidiyor ama ben hiçbir şey yapmadan seyrediyorum. Bir şey yapmaya tenezzül edecek halim, enerjim, isteğim yok. Zaten akademik olarak kötü durumdayım, ders çalışıp biraz daha ileri ittirmek yerine tüm gün youtube'dan video izliyorum. Çünkü beyinsizim, iradesizim. Ne olacak bu halim bilmiyorum. Battı balık yan gider...

artık ciddi ciddi yardım almanız gerekiyor. Sürekli bu modda geziyorsunuz. Gidin hastaneye mi yatıyorsunuz ne yapıyorsanız yapın

Ay hayır lütfen bu kötülüğü yapmayın kendinize. Ne demek battı balık yan gider. Yarınlarınız için bugün mücadele etmelisiniz ki yarınlarınız güzel olsun. Acil tarafından bir destek alın. Kendinize günlük planlar yapın. Bu kadar saat geleceğim için ders vs çalışacağım. Şu kadar saat kendimi geliştirebileceğim kitaplar okuyacağım. Bu kadar saatte kendime ayırdım istediğimi yaparım deyip vido izleyin yine. Odaklanmanızı sağlayacak bilinç altınıza komutlar gönderin. Bununla ilgili meditasyonlar var internetten bakabilirsiniz.

Kendime neseli bi sekilde kahve yapicaktim ki girip bu konuyu okudum
Okuduktan sonra gelip kanepeye uzandim 🙄
Cok negatif barindiriyorsunuz tum cumleleriniz negatif
Biraz olumlama yapmayi deneyin
Terapist dusunmez misiniz

böyle enerjisiz mıymıy insanlar benim sinirimi bozuyor çevremde de tutmuyorum. kendinizden başka sizi kurtaracak kimse yok. öyle ilahi bir güç de yok sizi düzeltsin. içsel motivasyonununuzu arttırın. yoksa 36 yaşında evden dışarı çıkamaz hale gelirsiniz. konfor alanınızdan çıkın. sosyal medya uyuşturucu gibidir uyuşturucu bağımlısı birisi nasıl arınıyorsa arınmanıx lazım. işe girin spor yapmaya çalışın.

Bir an önce bu ruh halinden kurtulmalısınız. Destek alabilirsiniz. Ne yapıp edin kendinize çeki düzen verin. İpleri elinize almadan im kan sız.

böyle enerjisiz mıymıy insanlar benim sinirimi bozuyor çevremde de tutmuyorum. kendinizden başka sizi kurtaracak kimse yok. öyle ilahi bir güç de yok sizi düzeltsin. içsel motivasyonununuzu arttırın. yoksa 36 yaşında evden dışarı çıkamaz hale gelirsiniz. konfor alanınızdan çıkın. sosyal medya uyuşturucu gibidir uyuşturucu bağımlısı birisi nasıl arınıyorsa arınmanıx lazım. işe girin spor yapmaya çalışın.
Benden bir halt olmaz zaten.

Birinin gelip sizi kurtaracağını sakın düşünmeyin ufak ufak kendiniz için bir şeyler yaparak başlayın 1 dakika bile olsa kendiniz için yapmak istedikleriniz için bir şey yapın. Kendinizi sevin bunu yataktan çıkmadan yapın isterseniz ama kendinizi sevin lütfen her şey içten geliyor çünkü insanin kalkıp dişini fırcalaması bile

Back
X