Düşük hapı kulkanıyorum , bilgi verirmisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kadin3525

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2019
2
0
6
26
Merhaba arkadaşlar bugün düşük hapını (...) kullandım , aradan 4 saat geçti kasıklarımda aşırı çok ağrım var bu ne kadar sürer ne zaman geçer bu ağrı

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar bugün düşük hapını (Cytotec) kullandım , aradan 4 saat geçti kasıklarımda aşırı çok ağrım var bu ne kadar sürer ne zaman geçer bu ağrı
Bebegimin kalbi durdugu icin hastanede kanamam.baslasin diye verdiler bana kanamam baslayinca kurtaja alindim. İlk dusugumde pazartesi kurtaj planlamistik kanamam pazar gunu kendilignden baslamisti gece agrim cok olunca acile gittkm dayanamadm dayanilacak gibide degildi cunku. Gece boyunca yogun pihtili kanamam oldu ve kesildi agrida gitti fakat sabahina kurtaja alindim yine. İlac dusugu baslatsa dusuk gerceklesse bile rahim tamamen temizlenmezki parca kalma ihtimali olur. Bu ilaclarin satisi yasaktir zaten nasil ulastin merak ettim. Umarim sorun yasamazsin fakat mutlaka bi doktora gorun daha ciddi sorunlara sebep olabilir. Bende kurtaj sonrasi ufacik bir kan pihtisi kaldigi icin adet goremedim 2 ay. Sen birde doktor gozetimi disindasin bu ihtimaller senin icin daha yuksek

Türkiye'de satışı yasak olan bir ilaçtan söz ediyorsunuz, ayrıca sağlığınız için doktor gözetiminde gebelik sonlandırmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X