• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük hcg degeri

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
Kizlar normalde 28 gunde 1 adet olurdum gecen ay ilk kez bebek demesi yaptik adetim 35. Gune sarkti bu ay 29. Gunumde kan testi yaptirdim 15,39 çikti ben simdi bu degeri 28 gune gore degerlendirirsem cok cok dusuk ama 35 gune gore daha 6 gun kalmis oluyor. Esimle bu ay sadece yilbasinda gorusmustuk sehir disinda yani kan testinden 13 gun once düşünüp duruyorum sürekli ikiye katlayacak mi diye idrar testimde hic koyulasmiyor hep hayalet cizgi:KK35:

Can'ım hamilesin artık ne zamana oldu bu Bebek diye düşünme asla bulamazsın benim kızım geç döllenme ilk evlendiğim ay kalmışım düşün artık ben nerden biliyim hangi gün. Ayrıca benim kanda değerim 444 çıkmıştı idararda hala silik bi çizgi vardı. Her kadında bir olmuyor . Sen artışı takip et Zaten hemen katlayarak çıkar inşlh

Can'ım hamilesin artık ne zamana oldu bu Bebek diye düşünme asla bulamazsın benim kızım geç döllenme ilk evlendiğim ay kalmışım düşün artık ben nerden biliyim hangi gün. Ayrıca benim kanda değerim 444 çıkmıştı idararda hala silik bi çizgi vardı. Her kadında bir olmuyor . Sen artışı takip et Zaten hemen katlayarak çıkar inşlh
Umarim benim de oyle olur yani aklimdan cikarmam imkansiz sanirim düşünüp duruyorum :cry:

Umarim benim de oyle olur yani aklimdan cikarmam imkansiz sanirim düşünüp duruyorum :cry:
Ben bı değerin düşük olduğunu bile bilmiyordum ilk gebeliğimde pozitif olunca hamileyim dedim geçtim cahillik şimdi biliyorum ya ikinci hamileliğimde üç kere hcg verdim

Ben bı değerin düşük olduğunu bile bilmiyordum ilk gebeliğimde pozitif olunca hamileyim dedim geçtim cahillik şimdi biliyorum ya ikinci hamileliğimde üç kere hcg verdim
En guzeli bilmemek aslinda olacagi varsa oluyor onune gecemiyor insan stresi olmazdi hic olmazsa

Sizinki 444 le bile silik gozukuyorsa benim 15 i testte gorebilmem mucizeymis o zaman :)

Hadi insallah umut oldun bana gercekten sagolasin :KK68:
Merhaba canim bende senle ayni durumdayim....Pazartesi kan aldilar sadece 30 HCG cikti
lk testimi kani almadan dört gün önce yapmistim. Testi yaptigimda ikinci cizgi silik cikti. Yani testi yaptigimda HCG 7,5du (hesaplamaya göre) ardindan iki gün sonra tekrar idrar testi yaptim yine silik cikti. Ordada hesaplara göre HCG 15 olmali ki Pazartesi 30 olabilsin. Bildigim kadariyla hep ikiye katliyor degilmi HCG degeri?

Ama beni düsündüren testi yaptigim gün 7,5 HCG olsa test positif cikmazdi öyle degilmi? Yoksa benim degerimmi artmiyor? 30 cünkü cok düsük bildigim kadariyla…Doktora göre 5 haftaligim buna görede 30 HCG cok az degilmi? Ayrica Gec döllenme olduysada bu sefer HCG degerleri uymuyor tam olarak... anlayacainiz yukari tükürsem biyik asagi tükürsem sakal.

Bana gelismelerini paylasirsan cok sevinirim .... benim 1.2. randevum var bakalim ne dicek doktor

Back
X