Düşük hikayesi benimkine bezeyen varmıyor acaba yorum istiyorum lütfen

Misscoco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
25
7
86
Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemiş bunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım

Cnm bnim ya cok gecmis olsun. Rabbim insAllah tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Benim 2 dusuk hikayem var ama seninki gibi degil. Cunku ben cok erken haftalarda dusuk yaptim. Senin uzuntunu cok iyi anliyorm

Bebegin kalbinin ne zaman durdugunu gelisiminin ne zamanda kaldigina bakarak karar vermiş dr bence.sana önerim şu çok yeni yaşadin bunu ama taktir,alacak nefesi yokmuş ve ihtimalen saglikli bi gebelik degildi ve kalbi durdu artik bunu unutmaya bakip kendini toparlayip yeniden anne olmaya hazirlamalisin kendini emin ol geciyo benimde ilk bebekte 18.hafta durdu gelisim 23. Haftada gittigmde kontrole kalbide atmyodu.yani herkesin basina gelebiliyo uzme kendini nasip degilmis melegin oldu.

Çok şükür ki 5 yaşında dünya tatlısı bir kızım var ona sarılınca yaşadıklarım bir nebzede olsa hafifliyor
Sanırım tekrar cesaret edemem

evet senin ki daha zormuş 23 haftalık büyük bir zaman çok geçmiş olsun ikinizi de bende 8 haftalıkdim ama geç dollenme diyip 6.5 haftaya geri attı sonrq kalbu durmuş 3 gün önce dediler geçen seneydi

Çok gecmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın, çok iyi anlıyorum seni, benimde gecen sene 9. Haftalık bebeğimin kalbi durdu,herhangi bir belirtim agrım sızım olmadı kontrolum vardı zaten kontrolumden 3 gün önce falan durmuş meleğimin kalbi zaten, kanamam da olmadıgı için bana suni sancı verdiler 6-7 saat sancı cektim çok zor saatlerdi benim için kanamam başladı ondan snra kürtaja aldılar,patoloji sonucumda temiz çıkmıştı,Rabbim herkesin gönlüne göre versin , Verende Allah alanda , çok yıpratmamaya calış kendini.

Benim bu hafta tam 12 haftaydı ama bir ay önce kalbi durmuş
Şunları çok duydum 2 gün 3 gün 1 haftaönce kalbi durmuş amanizden ay nedir ben anlamadım patoloji sonucu çıkana kadarkafayı yiycem galiba

Ayrıca frdozkn benim hem çok şiddetli sancım hemde kanamam olmasına rağmen sancı artırıcı verdiler böyle bir ağrı yok aklıma geldikçe ölmek istiyorum ki Benin canım kolay kolay acımaz yoğun bakımda yanımda yatan kadın söyledi bir ara alın bu içindekini artık öldürecek beni demişim

Benim 10. Hafta kontrolümde 6. Haftada kalbi durduğu anlaşılmıştı ve hiç belirtim, ağrım, kanamam yoktu. 1 ay karnımda taşımışım ve neredeyse zehirlenecekmişim.zor zamanlardı.
Patoloji temiz çıktı ama pıhtılaşma hastalığım varmış onu öğrendim.

Benimde sizinkiyle aynı işte sadece ayları farklı peki bu 1 ay hiçbir belirti olmamasına doktorunuz ne açıklama yaptı

Off,çok kötü oldum okurken...
Henüz bir bebeğim yok,hamilede kalmadım hiç.Adetin ikinci günü tüp bebek tedavisine başlayacağız.Ancak benim psikolojim buna elverecekmi bilmiyorum...

Bayramdan önce rahim filmi çekindim ve sonrasında acillik oldum,çok ağrım vardı.Yülsek enfeksiyondan eğitim ve araştırma hastanesine gönderdiler ve 13 gün yattım.Orada düşük yapan kadınların bağırmalarını duydum,dinledim.Çok kötü etkilendim.Ve sanki benimde başıma gelecekmiş gibi korkuyorum...

Çok çok geçmiş olsun canım Allah sabır versin kürtaj sırasında ben de çok acı çekmiştim anestezi teknisyeniyim bi de doktora bagirdigimi hatırlıyorum canımı yakmaya devam edersen şu masadan kalkacam diye gerçekten iyi bir doktordu ve o kadar hakaret ettim o canimin acısıyla sesini bile çıkarmadı..kanamadan ölmeni seyredemem burda dedi..sonra gerçekten 15 dk sürmesi gereken işlem anesteziyle birlikte 45 dk sürmüş 4 gün süren kanama ve kasilmalarla geldim ben de ama bebeğin kalbi durması olayı yoktu

Canımmmm ya okurken içim gitti çokl geçmiş olsun. Benimde düşük başıma geldi ama ben farketmedim yani 1 aya yakın regl gördüm sandım leke leke geldi hep düşükmüş yani ama kürtaja gerek duymadı doktor

Bende 6 haftalikken düşük yaptim .
Cok kotu bi agrisi var dogum sancisi gibi. Ama benimki dis gebelikti bebek yerlesememisti zaten kurtajada gerek kalmadi kendiliginden düşük oldu .. Gercekten cok zordu o gün Allahim bi daha yasatmasin..

Benimde sizinkiyle aynı işte sadece ayları farklı peki bu 1 ay hiçbir belirti olmamasına doktorunuz ne açıklama yaptı
3 ayrı doktora gittim, birisi anlaman lazımdı dedi, hamilelik belirtileri bıçak gibi kesilirmiş bebeğin kalbi durunca ama benim zaten hiç belirtim yoktu bu yüzden sonra tekrar hamile kaldığımda 9 ay burnumdan geldi çünkü gene hiç belirtisi olmayan ( kilo almak hariç) bir hamilelik geçirdim . Şükür evladım kucağımda şimdi ama her hafta ultrasona koşup "belirtim zaten yok bi bakın kalbi atıyor mu?" Sormaktan çok stresli bir 9 ay geçirmiştim.
Allah isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eder inşallah.

Masalımgerçekoldu - biz birbirimize çok benzer şeyler yaşamışız benim de ilk hamileliğim çöm rahat geçmişti son güne kadar çalıştım sporumu yaptım ertesi gün Doğuma gittim ne mide bulantısı ne kusma hiçbir zorluk çekmedim ikincide de aynı şekilde rahat olunca birde 7 haftalıkken kontrole gittiğimde doktor gayet iyi sen zaten sporcusun rahat bir hamilelik geçirirsin demişti içim rahatlamıştı o kontrolden bir hafta sonra kalbi durmuş bende hamilelik sıkıntıları olmayın belirtilerin kesilmesi gibi bir durumda söz konusu olmadı açıkçası kanamam bile bir ay sonra başladı

Canim benim iki gebeliğin ayni boyle oldu on dördüncü hafta kontrole gittigimde bebegin uç hafta önce olduğu anlasildi hic kanama belirti olmadi iki dusugum de boyle oldu kan pihtilasmasi testi yaptir büyük ihtimalle pihtilasman var bir de düşen bebegi patojiye göndermek anlamsizmis zaten hep temiz geliyor asil genetik tahlile gönderilmesi lazimmis ki neden düştüğü belli olsun bunu da hic yapmiyorlar

Doktorlar patolojiye gönderdik dedi bende o ana uğraşamayacak durumda olduğum için tamam dedim pıhtılaşma için ayrı bir test mi yapılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…