Cnm bnim ya cok gecmis olsun. Rabbim insAllah tez zamanda saglikli hayirli evlatlar nasip etsin. Benim 2 dusuk hikayem var ama seninki gibi degil. Cunku ben cok erken haftalarda dusuk yaptim. Senin uzuntunu cok iyi anliyormHamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemişbunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Patoloji sonucu çıktığında buraya tekrar yazacağım
Bebegin kalbinin ne zaman durdugunu gelisiminin ne zamanda kaldigina bakarak karar vermiş dr bence.sana önerim şu çok yeni yaşadin bunu ama taktir,alacak nefesi yokmuş ve ihtimalen saglikli bi gebelik degildi ve kalbi durdu artik bunu unutmaya bakip kendini toparlayip yeniden anne olmaya hazirlamalisin kendini emin ol geciyo benimde ilk bebekte 18.hafta durdu gelisim 23. Haftada gittigmde kontrole kalbide atmyodu.yani herkesin basina gelebiliyo uzme kendini nasip degilmis melegin oldu.Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Her geçen dakika kramplar ve sancılar katlanarak arttığı için Ben kıvrana kıvrana toparlanmaya çalışırken doktor eşime bebeğin kalbinin 8 haftalıkken durduğunu söylemişbunu ilk duyduğumda şoka girdim bir ay boyunca kalbi durmuş bebeğim yinede benden ayrılmak istememiş bir ay boyunca kontrolüme iki gün kala belirti verdi ama ne belirti Bir ay boyunca beni zerhirlenmeden öldürebilirdi öğlen 11.30 da gittiğim hastanede akşam 8.30 da kürtaja alındım o saate kadar acı içinde kıvrandım ağladım bağırdım en son anestezi doktoruna ağlaya ağlaya neolur beni uyutun dayanamıyorum canım çok acıyor dediğimi hatırlıyorum
Benim hayatımın en kötü günü 9 ekim 2016 idi şimdi benim sorum şu benim gibi düşük yaşayan kişiler kaç gün içinde belirtileriniz oldu 1 ay ne demek nasıl olur anlam veremiyorum
Çok gecmiş olsun Allahım bir daha yaşatmasın, çok iyi anlıyorum seni, benimde gecen sene 9. Haftalık bebeğimin kalbi durdu,herhangi bir belirtim agrım sızım olmadı kontrolum vardı zaten kontrolumden 3 gün önce falan durmuş meleğimin kalbi zaten, kanamam da olmadıgı için bana suni sancı verdiler 6-7 saat sancı cektim çok zor saatlerdi benim için kanamam başladı ondan snra kürtaja aldılar,patoloji sonucumda temiz çıkmıştı,Rabbim herkesin gönlüne göre versin , Verende Allah alanda , çok yıpratmamaya calış kendini.Hamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Çok çok geçmiş olsun canım Allah sabır versinHamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
Canımmmm ya okurken içim gitti çokl geçmiş olsun. Benimde düşük başıma geldi ama ben farketmedim yani 1 aya yakın regl gördüm sandım leke leke geldi hep düşükmüş yaniHamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
3 ayrı doktora gittim, birisi anlaman lazımdı dedi, hamilelik belirtileri bıçak gibi kesilirmiş bebeğin kalbi durunca ama benim zaten hiç belirtim yoktu bu yüzden sonra tekrar hamile kaldığımda 9 ay burnumdan geldi çünkü gene hiç belirtisi olmayan ( kilo almak hariç) bir hamilelik geçirdim . Şükür evladım kucağımda şimdi ama her hafta ultrasona koşup "belirtim zaten yok bi bakın kalbi atıyor mu?" Sormaktan çok stresli bir 9 ay geçirmiştim.Benimde sizinkiyle aynı işte sadece ayları farklı peki bu 1 ay hiçbir belirti olmamasına doktorunuz ne açıklama yaptı
Canim benim iki gebeliğin ayni boyle oldu on dördüncü hafta kontrole gittigimde bebegin uç hafta önce olduğu anlasildi hic kanama belirti olmadi iki dusugum de boyle oldu kan pihtilasmasi testi yaptir büyük ihtimalle pihtilasman var bir de düşen bebegi patojiye göndermek anlamsizmis zaten hep temiz geliyor asil genetik tahlile gönderilmesi lazimmis ki neden düştüğü belli olsun bunu da hic yapmiyorlarHamileliğimin 12. Haftasının sonuna gelmiştiki Pazar günü sabaha karşı hafif karın ağrısı ile uyandım zaman geçtikçe karın ağrım ve kramplarım arttı Doğum sancısı gibi 2-3 dakikada bir çok şiddetli beni ağlatıp kıvrandıran bir ağrıya dönüştü hemen hastaneye gittik geldikten birkaç dakika sonra bayılmışım kendime gelince muayeneye aldılar beni bebeğin kalbinin durduğunu birkaç saat içinde düşük başlayacağını söyledi doktor zaten bir saat içinde de kanamam başladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?