DÜŞÜK ICIN GİTTİĞIM KADIN DOĞUM DOKTORUNUN SÖZÜ

SELSERHA

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2016
708
325
103
Dün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın

Şikayet etmezseniz, tabiri caizse bir kere dili yanmazsa buna devam eder. Haddi değil bunu söylemesi. İşini yap yani gereksiz diyaloğa neden girmeye çalışıyorsun ki? Çok sinirleniyorum böyle şeyler duydukca

yasadıgınız sey gercekten cok sinir bozucu ama size de sinir oldum ; böyle seyler duymak ıcın para vermedım ben ne demek? Yani devlet hast. olsa ve bunu duysanız normal cunku para vermedım mı dıyeceksınız?
Lütfen sessiz kalmayın, hiçkimsenin hiçbir yerde size bu cümleleri söyleme hakkı yok.

Dün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Çok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.

Hasta haklarına şikayet et canim hasta başına ..vajinismus da olabilirsin mesela onane..Özel hastahane değil mi tutumunu anlat rencide edildiğini de hasta haklarına .. ben bebegimin doktorunun amann evlat işte deyip kapıyı göstermesine sinir olmustum..2 dakika sürmedi yani e bunu bana needed söyler bana tıbbi sebebini söyle diye para bayılıyorum. .sabahın köründe geliyorum vs bende şikayet var şikayet ettim sonuç muayene bir sonraki yani ücretsiz ve başka dr a oldu.. (bebevim aglamadigi halde sesi kisilmisti 2 aylikti)

Haklisiniz soyledigi cok terbiyesizce ama doktor diye sizi bir saat beklemek zorunda degil sizden baska hastalar da var. Abartmayalim lutfen.
Bekletmedigini söylüyor. Beklemek zorunda değil aynı zamanda öyle bir şey söylemek zorunda da değil. Daha iyi bir üslupla söylediği zaman anlaşılmayacakta değil.

yasadıgınız sey gercekten cok sinir bozucu ama size de sinir oldum ; böyle seyler duymak ıcın para vermedım ben ne demek? Yani devlet hast. olsa ve bunu duysanız normal cunku para vermedım mı dıyeceksınız?
Lütfen sessiz kalmayın, hiçkimsenin hiçbir yerde size bu cümleleri söyleme hakkı yok.
Ben ne kadar devlet hastanesine gitsem böyle insanlarla karsılasıyorum.O yüzden özele gidiyorum.Tabiiki kimsenin hakkı yok bunlari söylemeye.Ama devlette hizmetin insanlıgın durumu ortada malesef

Çok daha beterleri var. Komşu doğum için devlet hastanesine gitmiş. Dikiş atılırken biraz zorlandığı için hemşireyi iter gibi olmuş. Hemşirede rahat dur kocanın altına yatmasını biliyorsun demiş. Bu sekilde konuşma hakkını nereden bulduğunu merak ediyorum.
O yüzden devlete hic gitmiyorum .Orsakiler cok daha cirkin konusuyolar duyuyorum etraftan

Bekletmedigini söylüyor. Beklemek zorunda değil aynı zamanda öyle bir şey söylemek zorunda da değil. Daha iyi bir üslupla söylediği zaman anlaşılmayacakta değil.
Ben zaten doktorun uslubunun hos olmadigina deginmisim. Konu sahibi bekletmemis ama doktor degil mi bir saat de olsa beklemeli diyor. Hayir diyorum ben de. Hicbir doktor bir saat hasta nazi cekmek zorunda degil.

Ben ne kadar devlet hastanesine gitsem böyle insanlarla karsılasıyorum.O yüzden özele gidiyorum.Tabiiki kimsenin hakkı yok bunlari söylemeye.Ama devlette hizmetin insanlıgın durumu ortada malesef

ya işte benim de anlatmaya calıstıgım bu, özelde hemen tepkı veriyoruz para verdik diye.. devlet hastanesinde sustukca hasta bakıcılar bıle ınsanı azarlıyor. Neden? para vermedık... Para vermiyor muyuz? o hastanenin temizlik işçisinden tut, doktorunun maaşına kadar verdigimiz vergilerden karşılanmıyor mu? ee ben azarlanmak icin mi vergi veriyorum?
aynı mantık.Susarsak olmaz.
Çok geçmiş olsun..

Düşük yapan bir hastaya yaklaşımı hoş değil.valla herkes bir kafada yaşıyor..haddini kimse bilmiyor.özel hastaneye gidiyorsun parasını veriyorsun hala ukalalık yapmaya çalışıyorlar biz canımızla uğraşırken .

Haklisiniz soyledigi cok terbiyesizce ama doktor diye sizi bir saat beklemek zorunda degil sizden baska hastalar da var. Abartmayalim lutfen.
Bu muayeneyi yapamadıgim taktirde bekliycek beni hanfendi .Napıcak azarlıýcakmı.Düsük yapıyorum sancım var psikolojim kötü.Bide bu muayeneyi yapamıyosam bekliycek

Back
X