- 27 Ocak 2016
- 1.684
- 3.172
- 133
Hemde üzücü birşey yaşamış bir hastasına...Bence şikayet et.. Canım çok geçmiş olsun.Allah tekrar nasip etsin...Düsük yaptım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hemde üzücü birşey yaşamış bir hastasına...Bence şikayet et.. Canım çok geçmiş olsun.Allah tekrar nasip etsin...Düsük yaptım
Deli manyak?Apış aranla uğraşmak? Karşınızda düşük yapmış biri var herşeyden önce insaf biraz vicdan diyorum!Kusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.
Tesekkür ederim konumu kapattırabilirmisiniz.Ben anlamiyorum pek.Zira dunkü doktor basmıs burayıSen konunu kapattır 184ü ara durumu anlat
Burda anlatmaktan daha kolay olur tekrar geçmiş olsun inşallah tez zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın
Tesekkür ederim konumu kapattırabilirmisiniz.Ben anlamiyorum pek.Zira dunkü doktor basmıs burayı
Konumu kapatırmısinöz rica etsem
Amin cok teseklür ederimMune
Başınız sağolsun buarada konu sahibi yeni okudum bebeği kaybetmişsiniz. Allah yeni bir evladı sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsi
Bu nasıl zihniyet? Sanki kadın dişçiye gidip beni vajinal muayene et demis! Kadın dogum doktoru elbette apış arasiyla uğraşacak. Sizin de mutlaka hassas bir noktaniz vardir, belki cocugunuzdan kan alinmasi, belki anestezi korkusu vs. O yönden rencide edildiginizde anlarsınız ne olduğunuKusura bakma da iyi valla doktor senin nazını kaprisini çekip 10 saat apış aranla uğraşacak değil. Günde kaç hastaya bakıyor o. İlişkiden ona ne diyorsun da ilişki sonucu oluşan bir gebelikten dolayı niye ona gidiyorsun o zaman? Ay Allah bu doktorlara sabır versin. Deli manyak ne varsa uğraşıp duruyorlar.
Sanki bakire misin lafını ben sanırım geçen sene bir haberde okumuştum, orda bi iğrendim zaten, arkadaşının karısına tecavüz eden bir adam sanki bakire mi diye savunma yapıyodu
Bu söylem herseyden önce cinsiyetçi bir söylem yani, bakire değiliz diye her nesneyi gık demeden içimize sokabilirler yani?
Şikayet ederdim ayrıca bunu bana yapanin para döktüğüm Dr olmasına da hiç gerek yok devlet hastanesinde olsa aynini yapardımDün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Konu sahibine rahatlatmak için söylemis bence dokyor. Öbür türlü olsa kızgınlıkla söylerdi.
Komik olacağını zannedip bir samimiyet olustururum diye düşünmüş bence. Hos değil elbette. Ama daha başka manalar yok bence, cinsiyetci vs olarak.
Konu sahibi sikayet edebilir, doktor da baska bir diyalog sekli gelistirir cekinen hastalarına