- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Çok çok zor bir alan. Herkes yapmamalı bence.Genel olarak jinekolojideki doktorlar, hemşireler, tüm çalışanlar çok saygısız, laubali ve seviyesiz. O yüzden hiç şaşırmadım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok çok zor bir alan. Herkes yapmamalı bence.Genel olarak jinekolojideki doktorlar, hemşireler, tüm çalışanlar çok saygısız, laubali ve seviyesiz. O yüzden hiç şaşırmadım.
Çok çok zor bir alan. Herkes yapmamalı bence.
Canim bende erken doqum suphesiyle qecenin bi yarisi acile qitmistim.Adam dalqa qecer qibi neyin var dedi bende kasilmam var aqrim var dedim qece uyuyamadim netten baktim erken doqum belirtisi yaziyodu panik yaptim qeldim dedim.Aferdersin ama birden parmaqini bi soktu neye uqradiqimi sasirdim aqrim 1 se bin oldu yani.Gece gece uyumuyonda erken doqumumu arastiriyon sen internetten dedi.Korkma doqurmazsin dusuk yaparsin DOGURSAN BILE BU BEBEK YASAMAZ ÖLÜR DEDI !!!! Yuzume bile bakmadan yolladi beni o an aqlamayla sinirle ismini alamadim doktorun suanki aklim olsa qitsem taniyabilsem kesinlikle sikayet ederdim bence sen ettt benim yaptiqim hatayi yapma.Dün gece düsük yapıyorum diye hastaneye gityim.Dokror vajinal ultrason yapıcagını söyledi.Bende ilk defa yapıyorum ve zorlancagımı söyledim.Biraz zorlandımda.Kendimi kastim
.Doktor hanım benimle alay edercesine sanki bakiremisin sen nasıl iliskiye nasıl giriyosun o zaman dedi.Bende aynı sey deil dedim ve cok sinirlendim.
Sikayet etmeyi düsünüyorum bu laf cok agırıma gityi.O doktor ya bi saat bile yapamasam bekliycek beni.Ki onu cok fazla zorlamadım.Bu lafı isiteyim diye o kadar lüx bi hastaneye gidip para dökmedim.
Siz olsaniz bu durumda ne yapardıniz sikayet edermiydiniz benmi abartıyorum.cok sinirlendim.Lütfen düsüncelerinizi yazın
Bence var
Samimiyet oluşturulacak ya da komiklik zemini yaratacak bir ortam yok kadın çocuğunu kaybetmiş onun muayenesine gelmiş, ha normal bir kadının ilk vajina muayenesi olur bir nebze anlaşılır ama burda çocuğunu kaybeden bir kadın var
Onu ben de duydum. Mesafeli olmak hem doktorun hem hastanın yararına bence.Ben gerçekten anlayamıyorum
Başka insanın mahremiyle uğraşıyorsan ekstra seviyeli olmak durumundasın ki her iki taraf da utanmasın
Aksine çok laubaliler çok seviyesizler
Kocanın altına yatıp çocuk yapmayı biliyorsun diyen doktor bile duydum arkadaşımdan yani bu mahalle ağzı bile değil hayrete düştüm
Edep şart
Canim bende erken doqum suphesiyle qecenin bi yarisi acile qitmistim.Adam dalqa qecer qibi neyin var dedi bende kasilmam var aqrim var dedim qece uyuyamadim netten baktim erken doqum belirtisi yaziyodu panik yaptim qeldim dedim.Aferdersin ama birden parmaqini bi soktu neye uqradiqimi sasirdim aqrim 1 se bin oldu yani.Gece gece uyumuyonda erken doqumumu arastiriyon sen internetten dedi.Korkma doqurmazsin dusuk yaparsin DOGURSAN BILE BU BEBEK YASAMAZ ÖLÜR DEDI !!!! Yuzume bile bakmadan yolladi beni o an aqlamayla sinirle ismini alamadim doktorun suanki aklim olsa qitsem taniyabilsem kesinlikle sikayet ederdim bence sen ettt benim yaptiqim hatayi yapma.
Bu ne biçim doktor..Çok sinirlerim bozuldu akşam akşam.Evininhatunu bebeğine birşey oldu mı peki??Konu sahibi gerekli yerlere şikayetinizi yapın,sağlıkla uğraşan hasta bakıcısından tutun doktoruna kadar herkeste bi havalar,tripler..Bu işi layıkıyla yerine getiremeyen yapmasın bu kadar açık ve net..Herkesin yapabileceği bir meslek değil çünkü.Canim bende erken doqum suphesiyle qecenin bi yarisi acile qitmistim.Adam dalqa qecer qibi neyin var dedi bende kasilmam var aqrim var dedim qece uyuyamadim netten baktim erken doqum belirtisi yaziyodu panik yaptim qeldim dedim.Aferdersin ama birden parmaqini bi soktu neye uqradiqimi sasirdim aqrim 1 se bin oldu yani.Gece gece uyumuyonda erken doqumumu arastiriyon sen internetten dedi.Korkma doqurmazsin dusuk yaparsin DOGURSAN BILE BU BEBEK YASAMAZ ÖLÜR DEDI !!!! Yuzume bile bakmadan yolladi beni o an aqlamayla sinirle ismini alamadim doktorun suanki aklim olsa qitsem taniyabilsem kesinlikle sikayet ederdim bence sen ettt benim yaptiqim hatayi yapma.
______________Konumu kapatırmısinöz rica etsem