O zamana dek keseyi boş mu görmüştünüz? Benimki Çok mu erken karar veriyor acaba?Canım 6 haftalik cok erken zaten kalp atışı icin 8. haftaya kadar bebek net gorunmuyor bendede oyle olmustu yani bebegim 7. haftada gorundu ben doktoruma kalp atisini ne zaman duyarim diye sordum 10 ile 12.hafta demisti
Bak sana kendiminkini anlatayimO zamana dek keseyi boş mu görmüştünüz? Benimki Çok mu erken karar veriyor acaba?
Bak sana kendiminkini anlatayim
Ben hamile oldugumu 4.haftada ogrendim.
4.haftada kese falan gorunmedi.
Sonra 5.haftada sadece kese gorundu. Doktor 2hafta sonraya randevu verdi.
7.haftada bebek gorunmesi gerekiyordu.Ve gorundude ama doktor bana bebegi biraz ufak buldugunu soyledi ama korkma gec dollenme olmustur dedi ama gene gel haftaya bir daha bakayim emin olalim dedi.
8.haftada bebek buyumustu haftasini yakalamisti doktorda tamamdir sorun yok dedi.
Gidisat boyleydi yani
Geçen hafta nokta gibi görünmüştü bu hafta sanki kesenin içimde beyaz bi bulut var gibiydi, dağınıktı. Büyümüş büyümemiş bi şey demedi. Kanaman olabilir hazır ol dedi. Bu kesin midir yoksa haftaya daha net görüntü görülür mü anlamadım. Dr da beden böyle oldu anlamadım dediBaşka bi dr daha mı gitsem?
Bak sana kendiminkini anlatayim
7.haftada bebek gorunmesi gerekiyordu.Ve gorundude ama doktor bana bebegi biraz ufak buldugunu soyledi ama korkma gec dollenme olmustur dedi ama gene gel haftaya bir daha bakayim emin olalim dedi.
8.haftada bebek buyumustu haftasini yakalamisti doktorda tamamdir sorun yok dedi.
Gidisat boyleydi yani
Teşekkür ederim öyle yapacağım dr araştırıyorum. İnşallah sizin bebeğiniz de herkesin bebeği sağlıkla doğarBaşka Dr a git kendini rahatlat bencede..
Ben öyle yapacağım. .
Babada bugün boş gebelik olabilir dedi.
6.hafta bitti.
Alttan da baktı kese büyümüş ama Beybi yi göremedi..
Beklemek ve bilgileri teyit etmek gerek o yüzden sende başka bi dr a git derim.
Hakkınızda hayırlısı.
Bence başka bi doktora git gerçekten ultrason aletleri bozuk olanlar oluyor ben 3 hafta önce gittim cuma günü kese var ama bebek görünmüyor boş gebelik olabilir dedi 4 haftalık dedi hafta sonu kafayı yicektim sonra arkadaşımın ısrarıyla başka bir doktora gittim pazartesi günü bana 6 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kalp atışını da duydum çok şükürArkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
Kesenizi gorebilirmiyiz merak ettim canimArkadaşlar bebeğmin kalp atışlarını dinlemek umuduyla dr gittik ama duyamadık. Kese ve içindeki yap net değil düşük başlayacak dedi. Geçen hafta kese içinde bebeği görmüştük oysa ki. Var mı bi tecrübeniz öneriniz. Gerçekten çokkötü hissediyorum...
Yaaa umutlandım gerçekten, emin olmadan ahkam kesmeseler keşkeBence başka bi doktora git gerçekten ultrason aletleri bozuk olanlar oluyor ben 3 hafta önce gittim cuma günü kese var ama bebek görünmüyor boş gebelik olabilir dedi 4 haftalık dedi hafta sonu kafayı yicektim sonra arkadaşımın ısrarıyla başka bir doktora gittim pazartesi günü bana 6 haftalık hamile olduğumu söyledi ve kalp atışını da duydum çok şükür ❤ sende sakin ol stres yapma başka bir doktora git Allah hayırlısını versin inşAllah ♥
Ekleyebildim sanırım. Ekranda daha yuvarlak be düzgündü kese ama fotoğrafta yamukluk çıkmış. Ama içi öyle beyaz beyazKesenizi gorebilirmiyiz merak ettim canim
Aynen öyle kendileri öyle rahat söylüyorlar ki karşıdakini hiç düşünmüyorlar bana diyor ki %50 şansın var şimdi git haftaya gel sanki o kadar kolay her hamile de bu risk varmış zaten boş gebelik riski ama önceden söyleyip insanı tedirgin ediyorlarYaaa umutlandım gerçekten, emin olmadan ahkam kesmeseler keşke
Cnm ben suan 5 haftalik 7 gunluk hamileyim bugun rah duvarın kalinlasmis dediler kese goremediler yorumun varmi benim içinBak sana kendiminkini anlatayim
Gidisat boyleydi yani
Sizin durumunuz cok farkliymis soyle bir arastirdim asagidaki linkden biraz okudum sizde biraz bakin isterseniz.Cnm ben suan 5 haftalik 7 gunluk hamileyim bugun rah duvarın kalinlasmis dediler kese goremediler yorumun varmi benim için
Aynen öyle kendileri öyle rahat söylüyorlar ki karşıdakini hiç düşünmüyorlar bana diyor ki %50 şansın var şimdi git haftaya gel sanki o kadar kolay her hamile de bu risk varmış zaten boş gebelik riski ama önceden söyleyip insanı tedirgin ediyorlar
Hiç kendini üzme stres yapma kanaman olmucak inşAllah otur dua et ve başka doktora git mutlaka Allah yardımcın olsunEkran da bakar
aynen öyle, hiç bir şey yapamıyorum dolanıp duruyorum evin içinde. Kanamam falan da yok ama her an başlayabilir dedi. tetikte bekliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?