Düşük kalite embriyo 5bc bilen

elizaaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Mart 2023
481
182
33
29
Kızlar dondurulmuş 5bc kalite embriyom var doktor bundan bişey çıkmaz yeniden tüp bebek yapalım dedi çok umutsuzlandım ben tutan varmı bu kalite

Aaa görüyomusun ya o kadın sırf yeniden tüp bebek yapim diye bana onu söyledi beni asla düşünmeden ama tabi orda embriyologla görüştüm cevap vermedi olan bana oldu ne kadar ikilemde kaldım anlatamam teşekkür ederim cvabın için

Embriyo kalitesi bu tablodaki gibi sınıflandırılıyor. Dr'unuz bilimsel olarak dogru bir acıklama yapmıs sans oranı düşük oldugu için yeniden baslayalım demiş. En kaliteli embriyolarda hamile kalma oranı %65
Sizin hamile kalma oranınız %33.3

Eklentiler

• images.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 745
Yine de cc olmadığı sürece transfere değer demişti bir doktor. Yani bc ya da cb olanlar da denenebilir. Şans yüzde 33 olsa da hangisinin tutup tutamayacağını Allah bilir. Benimki 5abydi tutmadı. AA olanlar da tutmayabiliyor. Bb ya da bc olup tutanlar da var.

Teşekkür ederim çok açıklayıcı oldu bu kaliteler hakkında çok bilgim yoktu öyle olunca doktorun dediği cümle bundan bişey çıkmaz baştan yapalım ve ben bida tüp bebek düşünmüyorum elimdekini denemek istedim ben %33 ihtimali denicem inşallah

Kesinlikle bende şuan artık böle düşünüyorum biz bilemeyiz rakamlar harfler evet bi anlamı var ama rahme girince kalite değişiyor yani rabbim nasip ettiyse bunlarada gerek kalmaz bilincindeyiz suyu bulandıran doktorum oldu onu hiç sevmiyorum transferi olup daha gitmicem

Kızlar dondurulmuş 5bc kalite embriyom var doktor bundan bişey çıkmaz yeniden tüp bebek yapalım dedi çok umutsuzlandım ben tutan varmı bu kalite
Daha önce kalitelerinin 5aa olduğunu söylenen 8 embriyo transferi yapıldı. Hiç biri tutmadi. Son transferimde 5bc kalitesinde 1 adet embriyo transfer edildi ve şuan 36 haftaligim :)

Daha önce kalitelerinin 5aa olduğunu söylenen 8 embriyo transferi yapıldı. Hiç biri tutmadi. Son transferimde 5bc kalitesinde 1 adet embriyo transfer edildi ve şuan 36 haftaligim :)
Şu mesajın güzelliğine bak maşallah barekallah senin için çok mutlu oldum gerçekten, tutmasa. Bile bi ihtimali vardı nasip olmadı derim ama boşuna bunu koydu demem ne güzel dondurulmuşmuydu sizin

Şu mesajın güzelliğine bak maşallah barekallah senin için çok mutlu oldum gerçekten, tutmasa. Bile bi ihtimali vardı nasip olmadı derim ama boşuna bunu koydu demem ne güzel dondurulmuşmuydu sizin
Evet dondurulmuş embriyoydu. Sakin olmaya çalışın. Siz Ne yaparsanız yapın sonucu değiştiremeyeceksiniz. Rabbim neye izin verirse o olacak. Sadece elinizden gelen herseyi yaptığınıza emin olun ve gerisini O'na bırakıp teslim olun

Burda bir üye vardı. Onun doktoru, sözün gelişi iyi durumda olan embriyosunu transfer ederken hastasına sormadan, danışmadan "nasıl olsa tutmaz" mantığıyla kalitesiz olan embriyosunu da transfer etmişti. Sonra kadın çift yumurta ikizlerine hamile kalınca doktoru, ona "çöpe atmaya kıyamadım, nasıl olsa tutmaz dedim ve transferini yaptım" şeklinde bir acıklama yapmıstı. Sizin konunuzu okuyunca aklıma o durum geldi. Yani diyeceğim o ki hangi embriyonun tutup tutmayacağı hiç belli olmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Elimden geldiği kadar iyi hissetmeye çalışıyorum bedenimi ruhumu serbest bıraktım ama n önemlisi teslim olmak inşallah sende sağ salim afiyetle kucağına alırsın

Gerçekten hangi tohum filizlenir bilinmiyo çok teşekkür ederim seninde herşey için hayırlısı olsun hakkında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…