Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
DÜŞÜK KANAMASI BAŞLAYINCA NE KADAR SÜRE İÇİNDE HASTANEYE GİTMEK GEREKİR???
Dusuk baslangıcı engellenebilen bir seydir. Neden acile gitmiyorsunuz?
Kan durduran alttan verilen ilaçlar var, belki kontrol altına alınacak ve düşük önlenecek. Velevki bebeği istemiyor ve düşsün diye bekliyorsunuz diyelim, o zaman da kanamanız artabilir veya keseniz patladığı için içindeki maddeler kana karıştığı için sizi zehirleyebilir.
Her şekilde acile gitmek en mantıklı yol.
Dusuk baslangıcı engellenebilen bir seydir. Neden acile gitmiyorsunuz?
Kan durduran alttan verilen ilaçlar var, belki kontrol altına alınacak ve düşük önlenecek. Velevki bebeği istemiyor ve düşsün diye bekliyorsunuz diyelim, o zaman da kanamanız artabilir veya keseniz patladığı için içindeki maddeler kana karıştığı için sizi zehirleyebilir.
Her şekilde acile gitmek en mantıklı yol.
Gelişmesi derken kalp atışı mı?
Benim 6. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin ve 10. Haftada farkedilmişti, beni zehirleyecekmiş neredeyse ama 4 hafta durmus o halde, sizinki yeni tabii,
Bende kanama bile olmamıştı o yüzden kanama derecenizi bilemeyeceğim.
Allah şifa versin, sağlıklı bebekler kısmet etsin inşallah.
Gelişmesi derken kalp atışı mı?
Benim 6. Haftada kalbi durmuştu bebeğimin ve 10. Haftada farkedilmişti, beni zehirleyecekmiş neredeyse ama 4 hafta durmus o halde, sizinki yeni tabii,
Bende kanama bile olmamıştı o yüzden kanama derecenizi bilemeyeceğim.
Allah şifa versin, sağlıklı bebekler kısmet etsin inşallah.
Amin, sağolun. Benimkinin kalp atışını dahi duymadık biz.5 buçuk haftalıkta kalmıştı,6 olması gerekirken,dr 1hafta daha bekleyelim dedi 5 gün önceydi.bir de eğer düşük yaparsan da sana zarar verecek kadar büyük değil demişti dr, biraz ona da güvendim. Sizinki daha zormuş geçmiş olsun,rabbim şimdiki bebeğinizi size bağışlasın.sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
arkadaşlar bana kürtaj yapıldı. kesede deformasyon başamış zaten geceden beri kanamam vardı. nasip değilmiş.rabbim büyüktür hikmetinden sual olunmaz. yaşayacak ömrü olan sağlıklı hayırlı evlatları dileyen hepimize vakti geldiğinde nasip etsin inşallah. bu acıyı bi daha yaşatmasın çok zormuş.
arkadaşlar bana kürtaj yapıldı. kesede deformasyon başamış zaten geceden beri kanamam vardı. nasip değilmiş.rabbim büyüktür hikmetinden sual olunmaz. yaşayacak ömrü olan sağlıklı hayırlı evlatları dileyen hepimize vakti geldiğinde nasip etsin inşallah. bu acıyı bi daha yaşatmasın çok zormuş.