Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

Kızlar ben genetiğe trombofili phtılaşma testi vermiştim. Sonucum çıktı.
MTHFR A1298C HETEROZIGOT,
PA I-1 4G/4G HOMOZİGOT
Çıktı. Benimle aynı sonucu alan var mı? Sanırım benim kan sulandırıcı ile gebeliğe devam etmem gerekiyor. doktoruma gönderdim henüz cevap yazmadı. Ctesi de randevum var orada da açıklar ama sizden de duymak istiyorum birşeyler.
kaç günde cıktı sonuclarınız

Ben şüphelenince reglime 4 5 gün kala gidip kan vermiştim çubuk test stresine girememiştim orda öğrenmiştim yarın bi kan ver sen hayırlı haberleri alalım birlikte😍
Ay inşallah canım hayırlı olsun sizede reglim gelsin geçsin diye bekliyorum açıkçası hep hüsrana uğradık bu sefer garantiye almak için reglimi bekleyeyim diyorum 4-5gün bar

Eklentiler

• 18B66EAE-0187-4ACE-9D51-CC0B5AF35E2A.webp
    18B66EAE-0187-4ACE-9D51-CC0B5AF35E2A.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 15
Ben genetikle beraber yaptırdım ama 45 gğn dediklerine göre 45 günde çıkar herhalde
Benim genetik 2 ay sonra çıkmıştı pıhtılaşma daha erken çıkıyor demişlerdi diye gidip önden almıştım onu fırsatınız olursa bir ara uğrayıp sorabilirsiniz ya da bekleyip genetikle birlikte alabilirsiniz

Ben genetikle beraber yaptırdım ama 45 gğn dediklerine göre 45 günde çıkar herhalde
Merhaba genetik sonucunuzu genetikçilere değil kadın doğumunuza gösterin genetikçiye göre benim bi sorunum yoktu takii yakınım kadın doğuma göstermemi söyleyene kadar kadın doğuma gösterince hemen pıhtılaşma olduğunu söyledi bi önceki düşüğümünde bundan kaynaklandığını söyledi ve kan sulandırıcıya başladık hamile kalıncada bebeğin kalbi atmaya başlayınca hergün iğne vurunmam gerekiyor şuanda erken gebelik testi yaptım pozitif görünüyor sadece kimyasal olmasından korkuyorum 2kez kimyasal geçirdim 1düşük yaptım bakalım hayırlısı herkes için hayırlısı olsun

Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun

Merhaba kızlar bugün tekrar test yaptım malesef negatif sonuç aldım bu ayda meleğim gelmedi inşallah tez vakitte kavuşuruz hayıt otu adetimi düzenledi en azından bir kaç at daha devam edicem zaten 3ay kullanmak gerekiyormuş gerisi takdiri ilahi hayırlısı olsun
İnşallah en hayırlı zamanda sağlıkla gelecek 🙏

Hayırlısıyla gelsin inşallah sen şansını deneyip dua ediceksin elimizden başka bi şey gelmiyor canım elinden geleni yap içini ferah tut olucaktır

Back
X