Teşekkür ederim canım aynen öyle hayırlı zamanda kolaylıkla inşallah hepimize naip olurHayırlısıyla gelsin inşallah sen şansını deneyip dua ediceksin elimizden başka bi şey gelmiyor canım elinden geleni yap içini ferah tut olucaktır

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canım aynen öyle hayırlı zamanda kolaylıkla inşallah hepimize naip olurHayırlısıyla gelsin inşallah sen şansını deneyip dua ediceksin elimizden başka bi şey gelmiyor canım elinden geleni yap içini ferah tut olucaktır
Merhaba bende 7ay önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ama genetik test yaptırdınmı ben sonrasında genetik test yaptırdım eşimle bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden bebeğin kalbi durmuş doktor banada kürtajdan sonra hemen dene dedi şuan kan sulandırıcı d vitamini folikasit kullanıyorum kürtajın üzerinden 7ay geçti gebelik olmadı diye bende bu ay hayıt tohumu çay olarak kullandım adetim bittince kullanmaya başladım 2hafta kullandım sonra bıraktım gebelik oluşmasını bekledim ve adetim 2gün gecikti 23haziran olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve silik çizgiyi gördüm bi kaç gğn daha bekleyeceğim kimyasal olmasından korkuyorum daha önce 2kerede kimyasal geçirdim bi kaç gün sonra kan vereceğim eğer adet olmazsamMerhaba hayıt suyu mu sirkesi mi pek bilmiyorum bilen varsa ne zaman ve nasıl tüketmem gerektiğini söyleyebilir misiniz?
Mayıs sonunda bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum , henüz adet görmedim kürtaj sonrası kanamasını saymazsak.Doktor hemen deneyebilirsin beklemeni gerektirecek bir durum yok dedi hiç korunmadık bu yüzden
Bu arada çörek otu yağı ,d vitamini ve prowomen vitamin kullanmaya başladım.Hayıt suyunu da sıklıkla gördüm burda ama deneyip faydasını gören de var mı,? Bunu kullanırken korunmak mı gerekiyor? Bilgilendirirseniz çok sevinirim![]()
Çok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerMerhaba bende 7ay önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ama genetik test yaptırdınmı ben sonrasında genetik test yaptırdım eşimle bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden bebeğin kalbi durmuş doktor banada kürtajdan sonra hemen dene dedi şuan kan sulandırıcı d vitamini folikasit kullanıyorum kürtajın üzerinden 7ay geçti gebelik olmadı diye bende bu ay hayıt tohumu çay olarak kullandım adetim bittince kullanmaya başladım 2hafta kullandım sonra bıraktım gebelik oluşmasını bekledim ve adetim 2gün gecikti 23haziran olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve silik çizgiyi gördüm bi kaç gğn daha bekleyeceğim kimyasal olmasından korkuyorum daha önce 2kerede kimyasal geçirdim bi kaç gün sonra kan vereceğim eğer adet olmazsam
Genetik teste gerek duymadı doktor bana önermedi canımMerhaba bende 7ay önce bebeğimin kalbi durdu kürtaj oldum ama genetik test yaptırdınmı ben sonrasında genetik test yaptırdım eşimle bende kan pıhtılaşması varmış o yüzden bebeğin kalbi durmuş doktor banada kürtajdan sonra hemen dene dedi şuan kan sulandırıcı d vitamini folikasit kullanıyorum kürtajın üzerinden 7ay geçti gebelik olmadı diye bende bu ay hayıt tohumu çay olarak kullandım adetim bittince kullanmaya başladım 2hafta kullandım sonra bıraktım gebelik oluşmasını bekledim ve adetim 2gün gecikti 23haziran olmam gerekiyordu olmadım test yaptım ve silik çizgiyi gördüm bi kaç gğn daha bekleyeceğim kimyasal olmasından korkuyorum daha önce 2kerede kimyasal geçirdim bi kaç gün sonra kan vereceğim eğer adet olmazsam
Merhaba teşekkür ederim canım evet gebeyken kullanılmıyor ben adetim bitince başladım 2hafta kullandım 1bardak sıcak suya 1çay kaşığı tohumdan attım çay fenşer gibi 10dakika demleyip süzüp içtim ilk hafta sabah akşam içtim 2.hafta sabahları 1bardak içtim sonuç şuan testlere göre pozitif ama doktora gittiğimdede inşallah olumlu sonuçla karşılaşırımÇok sevindim inşallah sağlıkla ilerlerRabbim anne baba olmak için çırpınan kim varsa kucaklarını sağlıklı bebeklerle doldursun
Hayıttohumu çayını günde kaç kez içiyorsun ve bunu kullanırken gebe kalmamak mı gerekiyor sanki bir yerde öyle mi okudum kullanırken korunun gibi birşey sanki.
İnşallah gönlünğzce herşey güzel olur tekrardan meleğinizi kucağınıza alırsınızBir de ben gerçekten nazara göze bir kez saha inandım bu süreçte..
Rabbim İnşallah tekrar nasip ederse eşim de ben de aynı fikirdeyiz 3 ay dolana kadar kimseye ailelere bile söylemeyeceğiz.
Aslında bunun sağlıklı bir süreç olduğunu sögledi doktorumuz , bedenin sağlıklı ki , sağlıklı olmayan bir gebeliği sonlandırıyor böyle bak duruma dedi. 8.hafta bebek kalp durmasının sebebinin çok yüksek oranda sağlıksız bir gebelik oluşuna bağlıyorlarmış.Çok üzüldük çok yıprandık tabii ama toparlandık bir şekilde
Çok özür dileyerek soruyorum bu çayı içerken korunmasız ilişki olacak ozaman doğru mu anlıyorumMerhaba teşekkür ederim canım evet gebeyken kullanılmıyor ben adetim bitince başladım 2hafta kullandım 1bardak sıcak suya 1çay kaşığı tohumdan attım çay fenşer gibi 10dakika demleyip süzüp içtim ilk hafta sabah akşam içtim 2.hafta sabahları 1bardak içtim sonuç şuan testlere göre pozitif ama doktora gittiğimdede inşallah olumlu sonuçla karşılaşırım
Canım bence artıkkk kan verrrSabah yaptığım en son testte bu
Mesela ben iyi kötü sonuçtansa belirsizlik durumunda daha gergin huzursuz oluyorum çok etkiliyor o yüzden direkt kan vermiştim en azından kafan rahat olur pazartesi haberini alırız sağlıkla inşallahBazı sebeplerden dolayı pazartesiyi bekliyoruz hala o yüzden bende gebelik testleriyle değerin yğkselip yükselmediğine bakıyorum haklısın aslımda böyle çok zor ama insanın içide rahat etmiyor
Evet canım net olunca insan rahatluyor bende çok huzursuzum ama malesef beklemek zorundayım şuan pazartesiye bişeyde kalmadı ama bakalımMesela ben iyi kötü sonuçtansa belirsizlik durumunda daha gergin huzursuz oluyorum çok etkiliyor o yüzden direkt kan vermiştim en azından kafan rahat olur pazartesi haberini alırız sağlıkla inşallah![]()
Hakkında hayırlısı olsunEvet canım net olunca insan rahatluyor bende çok huzursuzum ama malesef beklemek zorundayım şuan pazartesiye bişeyde kalmadı ama bakalım