• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük/Kürtaj Sonrası Gebelik Planlayanlar 2025 💞

canım çok geçmiş olsun. Sağlığına tez zamanda kavuş inş.
1muamma 1muamma Benim de tek tüpüm var şuan teki enfeksiyon nedeniyle alındı ve doğal hamile kalabildim. Doktorum da doğal denemeye devam etmemizi önerdi. Sağlıklı olmama sebebi de kromozomal bir sebep sadece tüple alakası yok. İçini rahat tut arkadaşım
Şuan cidden umut oldunuz bana 😌😍 inşallah biraz kafadan atıp denemeye devam etmek lazım o zaman olur vakti zamanı gelince diyelim sizin de inşallah sağlıkla sıhhatle olur üzüldüm ikizmiş bir de

Bugün tekrar doktoruma göründüm kürtajın 9. Günü bugün. Biraz phtı kalmış onlar da atılacak zamanla. Kürtaj hapı verdi 2 tane vajinal kullanacam. 3-4 hafta sonra adet olursun dedi. Adetle beraber doktorumla gebelik planlamasına devam edeceğiz. Bana önerisi yumurta kalitesi için takviye gıda. Eşimle birlikte ferulaman ve ferulafemin adlı karışımı içiyoruz akşamları yanına da omega 3. Son gebeliğimde de aynılarını kullanmıştım. adet sonrası 2 günde bir değerlendirdik. Özellikle adet sonrası 14,16,18,20. Günler çok önemli.

Açılmadı ya doktorum da ameliyat ile de açılsa geri kapanma ihtimali var dedi orda galiba enfeksiyondan ötürü bi kapanıklık varmış doktorum da ciddi şekilde rahatsız ederse kanama ağrılar falan tüp alırız ama şuan ameliyata da gerek yok dedi özele gidiyorum yani boşa da para verme demek istedi sağ tüp açık ve tek tüple doğum yapan çok gebem var dedi biraz stresten uzak kalıp dene 6 ay kadar falan olmazsa ondan sonra tedavi şekillerine başlarız sırası ile dedi ama ben dış gebeliği de sağdan yaşadım ya risk varmış 😕 bir oğlum var dört yaş olacak inşallah da bir de pıhtılaşmam var benim ciddi hamile kalır kalmaz hem iğne hem ilaç kullanıyorum dokuz ay boyunca Buda öyle olacak zaten de bakalım sağdan yumurtladığımı çok sanmıyorum işte hep sol ağrıyor yumurtlama zamanı 🫢
Allah kolaylık versin bi oğlunuz varmış ne güzel kardeşi de gelir inşallah 🙏🏻

Benim de tek tüp hem de ikiz gebelikti başlangıçta. Teki eridi 6. Haftada göremedik 🥰 diğeri de malesef kalbi duyamadık. İnşallah bir sonraki sağlıklı olacak arkadaşım. İyi ki yazdın buraya bize umut oluyor böyle güzel hikayeler.
Ayy tek tüple olmuş bak inşallah sağlıklısı da tutacak bi gün hayırlısıyla 🙏🏻

Kızlar reglime 4 gün var testime bakar mısınızz

Eklentiler

• IMG_8758.webp
    IMG_8758.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 27
  • IMG_8757.webp
    IMG_8757.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 25
Çizgi gördüm ben umarım vardır 2 gün sonra daha da koyulaşır 🌸 hayırlı olsun ❤️
Ayy çok teşekkür ederim artımed varmış evde onunla yaptım çok yalancı çıkar diyorlar ama ilk gebeliğimde olan belirtileri yaşadığım için yaptım şubatta bi kaybım olmuştu korkuyorum kan vermeye 🥹

Pozitif görünüyor 2 gün sonra tekrarlayın adet günü test verin bence 🙏🏻 ben de artımedle öğrenmiştim her zaman da yanlıi çıkaracak diye bi şey yok ama mutlaka tekrarlayın bakalım daha koyu olması lazım inşallah pozitiftir 🙏🏻

Ayy çok teşekkür ederim artımed varmış evde onunla yaptım çok yalancı çıkar diyorlar ama ilk gebeliğimde olan belirtileri yaşadığım için yaptım şubatta bi kaybım olmuştu korkuyorum kan vermeye 🥹
Sanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.

Eklentiler

• IMG_20250511_120352.webp
    IMG_20250511_120352.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 23
Sanırım yakın zamanlarda benzer şeyler yaşamışız. Ben de Şubat'ta düşük yaptım. Şuan adet günüme 4 gün var. Bu sabah laboquick markasının gebelik testini yaptım silik çizgi çıktı. Umarım hepimiz için güzel sonuçlanır.
sizin de başınız sağolsun umarım bu ay güzek haberler alırız birlikte 🩷

Pozitif görünüyor 2 gün sonra tekrarlayın adet günü test verin bence 🙏🏻 ben de artımedle öğrenmiştim her zaman da yanlıi çıkaracak diye bi şey yok ama mutlaka tekrarlayın bakalım daha koyu olması lazım inşallah pozitiftir 🙏🏻
İnşallahh çok teşekkür ederim umarım yalancı değildir 🩷

Bende 25 martta kürtaj oldum. Henüz adet olmadım bu iki hafta içinde netleşecek her şey😇

Back
X