Düşük mü adet kanaması mı?

Kelebekkk93

Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2022
3
0
6
32
Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve bu ay adet dönemime yakın şiddetli mide bulantım oldu. Rahmimin şiddetli ağrımasından sonra duşa gittiğimde bir top gibi kan parçası yere düştü. Bugün ikinci günüm ve inanılmaz çok kanamam var. Yaşadığım düşük mü yoksa adet kanaması mı bu tarz birşey yaşayan varmı aranızda?

Merhaba arkadaşlar ben bir yıllık evliyim ve bu ay adet dönemime yakın şiddetli mide bulantım oldu. Rahmimin şiddetli ağrımasından sonra duşa gittiğimde bir top gibi kan parçası yere düştü. Bugün ikinci günüm ve inanılmaz çok kanamam var. Yaşadığım düşük mü yoksa adet kanaması mı bu tarz birşey yaşayan varmı aranızda?
Keske bı kan verseydın de anlasılsaydı..gecmıs olsun belkı adetsındır de usutmussun bısı olmustur. Bence kan ver yarın😐

Çok teşekkürler adet günümle aynı güne denk gelince düşük ihtimali hiç aklıma gelmemişti ama kanamam çok olduğu için şimdi acaba mı dedim
Olabilir yanı korunmuyorsanız her ay ıhtımalımız var hamılelık ıcın🫤 kımyasal genelde adetten bı kac gun sonraya denk geliyor da kanaması. Erken yumurtlama olsa anlamayabılırız

Hanımlar özür dileyerekten 5 haftalik yani yeni yeni hamilelikte Iliskiye girilirse Düşük ihtimali var mıdır?

Back
X