Cnmmm 3hftalik bebek 3cmolamaz.bn 14 haftlik gebeyim ve bebikim 6 cm oldu yenii..ve sen dsrsen onu gremezsinnn kucuk yane ve kanaman olur hep..dra gt istersen bgunn.sen gebe olduna nrden emin oldunnn
yani olamaz bencede.kanamam yok ağrım yok.doktora gitsem ne etcek.pufff acaba kan pıhtısımıydı.ama değildi sertti yaaaaaaa
dr a gitmezsen de için içini yiyecek...panik yapma...kanama olmadan o parça nasıl düştü hayret verici bişey...
acaba burnumdan falan gelmiş olabilir mi.yada başka bşeyyy
Sen hamileligini testle mi ogrendinn dra gttinmi kesin mi hamilesin sen cnm
testi tahlili bosver de direkt muayeneye git.allah korusun ciddi bisy olmasa bari.
canım merhaba ben 2 kez gebelik yaşadım 2 sinide kucağıma alamadı ayrıbak şimdi 3 haftalık gebelik dediğin adet gününden yumurtlama gününe denk gelir neredeyse bebek daha implantasyon bile olmamıştır ayrıca 3 haftalık bebek kanda bile çıkmaz idrarda hiç çıkmaz silik çıkmasının sbeebi ise yumurtlama gününden sonra beta hcg salgılanmaya devam eder eğer bebek oluşursa bebeği yaşatır oluşmazsa azalarak düşer dolayısyla o tarihlerde yapılan tester genelde yanıltıcıdır
gelelim sendne düşen parçaya büyük olasılıkla ilişki sonrası olduğu için kan pıhtısıdır sertleşebilir panik yapma canım
içime su serptin vallahi.tşk ederim.umarım öyle olmuştur
kızlar bişey dicem gulmeyin ama.kocamı aradım söledm böle böle die.o da demez mi dun ayağıma karpuz döküldü banyoda ayaklarımı yıkadım diye.o karpuz parçasıdır dedi.dolaptan karpuz aldım baktım hakket karpuz parçasıymış.boyu devrilesice herif ödümü patlattı sabah sabah.offffffffffffff
kızlar bişey dicem gulmeyin ama.kocamı aradım söledm böle böle die.o da demez mi dun ayağıma karpuz döküldü banyoda ayaklarımı yıkadım diye.o karpuz parçasıdır dedi.dolaptan karpuz aldım baktım hakket karpuz parçasıymış.boyu devrilesice herif ödümü patlattı sabah sabah.offffffffffffff
Çok iyi yakızlar bişey dicem gulmeyin ama.kocamı aradım söledm böle böle die.o da demez mi dun ayağıma karpuz döküldü banyoda ayaklarımı yıkadım diye.o karpuz parçasıdır dedi.dolaptan karpuz aldım baktım hakket karpuz parçasıymış.boyu devrilesice herif ödümü patlattı sabah sabah.offffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?