elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 0 İstanbul 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi polanegri #21 polanegri .!.: kızlar bişey dicem gulmeyin ama.kocamı aradım söledm böle böle die.o da demez mi dun ayağıma karpuz döküldü banyoda ayaklarımı yıkadım diye.o karpuz parçasıdır dedi.dolaptan karpuz aldım baktım hakket karpuz parçasıymış.boyu devrilesice herif ödümü patlattı sabah sabah.offffffffffffff Genişletmek için tıkla... inanmıyorum karpuz parçasının banyonuzda ne işi var günah bee ne şaçmalık
polanegri .!.: kızlar bişey dicem gulmeyin ama.kocamı aradım söledm böle böle die.o da demez mi dun ayağıma karpuz döküldü banyoda ayaklarımı yıkadım diye.o karpuz parçasıdır dedi.dolaptan karpuz aldım baktım hakket karpuz parçasıymış.boyu devrilesice herif ödümü patlattı sabah sabah.offffffffffffff Genişletmek için tıkla... inanmıyorum karpuz parçasının banyonuzda ne işi var günah bee ne şaçmalık
polanegri Nefis-e Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 1.278 8 116 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi polanegri #22 elixsir .!.: inanmıyorum karpuz parçasının banyonuzda ne işi var günah bee ne şaçmalık Genişletmek için tıkla... iyide kocam gtmiş yıkamış ayağını görmedm zaten.bu tepki ne böyle
elixsir .!.: inanmıyorum karpuz parçasının banyonuzda ne işi var günah bee ne şaçmalık Genişletmek için tıkla... iyide kocam gtmiş yıkamış ayağını görmedm zaten.bu tepki ne böyle
elixsir Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Aralık 2009 3.918 19 0 İstanbul 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi polanegri #23 polanegri .!.: iyide kocam gtmiş yıkamış ayağını görmedm zaten.bu tepki ne böyle Genişletmek için tıkla... hem siz karpuzla başka birşeyi ayırt edemiyormusunuzz
polanegri .!.: iyide kocam gtmiş yıkamış ayağını görmedm zaten.bu tepki ne böyle Genişletmek için tıkla... hem siz karpuzla başka birşeyi ayırt edemiyormusunuzz
polanegri Nefis-e Kayıtlı Üye 20 Eylül 2010 1.278 8 116 23 Temmuz 2011 Konu Sahibi Konu Sahibi polanegri #24 elixsir .!.: hem siz karpuzla başka birşeyi ayırt edemiyormusunuzz Genişletmek için tıkla... etsem saatlerce ağlamazdım hanfendi....
elixsir .!.: hem siz karpuzla başka birşeyi ayırt edemiyormusunuzz Genişletmek için tıkla... etsem saatlerce ağlamazdım hanfendi....