Doğuma Hazırlık Dusuk mu yapiyorum

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mihrihatun

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
202
43
118
Hanimlar merhaba, 7+6 da kirmizi kanamam oldu, sizinti seklinde oldugu soylendi. Sonra kahveye dondu ama bunun yani sira akintimin icinde iplimsi parcalar vardi. Bugun 8+2 yim. Kanama sonrasi kontrole gittigimde bebegim de kesem de iyiydi. Ama bu parcalar neyin nesi? Daha oncesinde de lekelenmem oldugu icin progestan baslamistik ve o zaman da birkac gun ipliksi parvalar gelip gecmisti kisa zamanda ama bu sefer fazla geliyor.

Progestan a devam ediyorsunuz değil mi?

Canım doktor kontrolündesin zaten gönlünü ferah tut arkadaşmın defalarca ciddi ciddi kanaması oldu birinde 5 aylık falandı ağlaya ağlaya gitmişti doktora şimdi oğlu 4 yaşında :) o kadar kanamaya rağmen.siz de sağlıkla büyütün

Ilk gebeligim cok tedirginim o yuzden kanama durdu eminim de parcalar kafami karistiriyor cok. Sag olum desteginiz icin insalllah her sey guzel gider:)

Benimde uzun süre oldu lekelenmeler özellikle bayağı uzun sürdü çamaşırı ma baktığımda bende öyle uzun şeyler görüyordum siyahtı birde rengi.. Dr normal deyip geçti

Ilk gebeligim cok tedirginim o yuzden kanama durdu eminim de parcalar kafatadınımi karistiriyor cok. Sag olum desteginiz icin insalllah her sey guzel gider:)
Önceki kanamanın kalanlarıdır vücut kendini tezliyordur belki :) doktor değilim ama böyle yorumladım kendimce tadını çıkarın gebeliğiniz bebişinizle konuşun onu sevin yeterli gerisi doktorun sprunu

Önceki kanamanın kalanlarıdır vücut kendini tezliyordur belki :) doktor değilim ama böyle yorumladım kendimce tadını çıkarın gebeliğiniz bebişinizle konuşun onu sevin yeterli gerisi doktorun sprunu
Cok haklisiniz en iyisi oyle yapmak:) yoksa dusune dusune basima getirecegim

Fitilden kaynaklı olabilir mi bahsettiğin beyazlar. Aklima o geldi sadece. Bende kanama yasadim bi çok defa progestan ve farkli ilaçları kullandim hepsinin bi geri çıkışı oluyor

Benimde uzun süre oldu lekelenmeler özellikle bayağı uzun sürdü çamaşırı ma baktığımda bende öyle uzun şeyler görüyordum siyahtı birde rengi.. Dr normal deyip geçti
Oyle mi umarim benimki de normaldir, dediginiz gibi koyuydu o parcalar kanama durdugu icin sanirim ten rengi gibiydi. Onlari gorunce cokuyorum direkt.

Bendedr olmuştu açık kırmızı ve kahverengi akıntı. Aynı progestan kullandım ve bolca dinlendim. 1 hafta sonra falan geçti şükür. İpliksi dediğin şey büyük ihtimal adetken gelen parçalar gibi. Eğer düşük olsa küçük küçük parçLar gelirdi. Yinede riske atma bi dHa doktora git derim

Fitilden kaynaklı olabilir mi bahsettiğin beyazlar. Aklima o geldi sadece. Bende kanama yasadim bi çok defa progestan ve farkli ilaçları kullandim hepsinin bi geri çıkışı oluyor
Merhaba kanamalarınız fitilden mi kaynaklaniyordu.acaba.benim şu anda öyle bı sıkıntım var.mantar tedavisi için dr.fitil verdi.su anda bende az az da olsa kanama yapiyor

Progestani ayirt edebiliyorum artik bu bahsettigim iki parmak arasinda esniyor gibi bildiginiz
Doktora gittiniz mi aynı durum bende de var benim de kanamam oldu 10 gün önce şimdi de dediğiniz gibi ipliksi ten rengi uzayan akıntılar oluyor progestan bende de var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…