dr a neden gıtmedın? belkı dıs gebelık gecırıyosun da kanama ondan oldu? cıddıye alın her turlu kanamayı mumkunse. dusuk oyle olmuyor da kımyasal gebelık dusuk sayılmıyor zaten adet gıbı oluyorsun cogu ınsan anlamıyor yanı gecıkmıs adet sanıyor. bence bı dr a gıt ve bhcg baksın hem. hem de kontrol eder.Merhba ben 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim beta HCG de gebelik var göründü ana çok düşüktü kan degerim iki gün sonra pembe lekelenmeler gördüm yerleşme kanaması diye düşündüm ama kanama arttı adet kanaması gibi şiddetli kanama oldu daha önce de düşük yaptım nasıl olduğunu biraz biliyorum bu kanama sadece iki gün sürdü sonra hemen kesildi herhangi bir parça hicbir şey de düşmedi ben düşük yaptığımı düşünüyorum yine de ama gebelik belirtileri çok yaşıyorum bu aralar ikilemde kaldım benim gibi olan bu konu hakkindaki fikrini ve yaşadığını anlatırsa sevinirim
dr a neden gıtmedın? belkı dıs gebelık gecırıyosun da kanama ondan oldu? cıddıye alın her turlu kanamayı mumkunse. dusuk oyle olmuyor da kımyasal gebelık dusuk sayılmıyor zaten adet gıbı oluyorsun cogu ınsan anlamıyor yanı gecıkmıs adet sanıyor. bence bı dr a gıt ve bhcg baksın hem. hem de kontrol eder
Daha önce 3 kez düşük yaptım dış gebelikte yaşadım çok Yeni olduğu için evde düşük yapabilirsiniz dedi doktor bu da çok erken olduğu için gitmedim dahadr a neden gıtmedın? belkı dıs gebelık gecırıyosun da kanama ondan oldu? cıddıye alın her turlu kanamayı mumkunse. dusuk oyle olmuyor da kımyasal gebelık dusuk sayılmıyor zaten adet gıbı oluyorsun cogu ınsan anlamıyor yanı gecıkmıs adet sanıyor. bence bı dr a gıt ve bhcg baksın hem. hem de kontrol eder.
allah muhafaza ınsallah bıdaha yasamazsın. 10 gun olmus ya ogrenelı ondan dedım kese vajınal gorunurdu dıye. hem ılla sonlanacak degıl. belkı rısklı ve bı kac ılacla hallolucak bı sorunu bekleyerek kotulestırebılırsınDaha önce 3 kez düşük yaptım dış gebelikte yaşadım çok Yeni olduğu için evde düşük yapabilirsiniz dedi doktor bu da çok erken olduğu için gitmedim daha
Burda sıra bulup hastahane ye gitmek o kadar zor ki acil de bişey anlamıyor o yüzden insan gidemiyor doktora daBende hamile iken 8.haftamada şiddetli bir kanama geçirdim ama gebeliğim devam etti ve oğlumu sağlıkla kucağıma aldimama düşük riski oluyo bu tarz durumlarda 15 gün sırt üstü yattım sadece tuvalete kalktım progestan kullandım fln doktorunuza görünün mutlaka durumu o değerlendirsin biz burdan ne desek boş
Rahatlık değil ben düşük oldu diye düşündüm o yüzden gitmedim dediğim gibi daha önce de yaşadımDoktora gitseniz keske, ne kadar rahatsiniz
10.7 daha çok yeni demiştiBeta kaçtı?
Bu tur kanamalarda dr kontrolu mutlaka gerekli allah korusun farkli seylerde olabilirRahatlık değil ben düşük oldu diye düşündüm o yüzden gitmedim dediğim gibi daha önce de yaşadım
Yarın gidicem bakalım ne olacakallah muhafaza ınsallah bıdaha yasamazsın. 10 gun olmus ya ogrenelı ondan dedım kese vajınal gorunurdu dıye. hem ılla sonlanacak degıl. belkı rısklı ve bı kac ılacla hallolucak bı sorunu bekleyerek kotulestırebılırsın
OlabilirKimyasal oldu yüksek ihtimalle.
1 yılda 3 düşük yaptım sürekli Dr a gittim haklısınız kontrol önemli gidicem yarınBu tur kanamalarda dr kontrolu mutlaka gerekli allah korusun farkli seylerde olabilir
Burada ki tüm üyeler kadın doğum uzmanı olsaydı yine de görüş bildirmek yerine doktora gitmenizi tavsiye ederdi.Merhba ben 10 gün önce hamile olduğumu öğrendim beta HCG de gebelik var göründü ana çok düşüktü kan degerim iki gün sonra pembe lekelenmeler gördüm yerleşme kanaması diye düşündüm ama kanama arttı adet kanaması gibi şiddetli kanama oldu daha önce de düşük yaptım nasıl olduğunu biraz biliyorum bu kanama sadece iki gün sürdü sonra hemen kesildi herhangi bir parça hicbir şey de düşmedi ben düşük yaptığımı düşünüyorum yine de ama gebelik belirtileri çok yaşıyorum bu aralar ikilemde kaldım benim gibi olan bu konu hakkindaki fikrini ve yaşadığını anlatırsa sevinirim
Sizin kadın doğumla ilginiz nedir ki bu kadın konularına bakıp fikrinizi yazıyorsunuz ?Burada ki tüm üyeler kadın doğum uzmanı olsaydı yine de görüş bildirmek yerine doktora gitmenizi tavsiye ederdi.
Yazdığım yorumda kadın doğumla ilgili bilimsel bir yorum yok yalnız.Kadın doğumla ilginiz nedir sorusunu benim yorumumun karşılığı değil.Ama siz Dr a gidinSizin kadın doğumla ilginiz nedir ki bu kadın konularına bakıp fikrinizi yazıyorsunuz ?
İyi de düşük ihtimaliniz varsa ona göre ilaç verir doktor niye bu kadar rahatsınız anlayamadımDaha önce 3 kez düşük yaptım dış gebelikte yaşadım çok Yeni olduğu için evde düşük yapabilirsiniz dedi doktor bu da çok erken olduğu için gitmedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?