Düşük mü yaptım gebelikte şiddetli kanama

1 yılda 3 düşük yaptım sürekli Dr a gittim haklısınız kontrol önemli gidicem yarın
Bir yılda 3 düşük yapmanızın nedenini araştırdınız öğrendiniz mi?
Bir yılda 3 gebelik ortalama 4 ayda bir gebe kaldınız demek, hormonlarınızın rahminizin vücudunuzun toparlanması için bir süre gebe kalmaya ara verip neden oluyor diye doktor doktor gezmeniz gerekmiyor mu?
Düşük konusunda tecrübeli olduğum için doktora henüz gitmedim zaten düşüktür diye tahmin ettim diyorsunuz da bu çok cahilce değil mi, her seferinde aynı şey olacak diye bir düzen mi var vücudunuzda?
Belki düşük değil bir enfeksiyon var yada başka bir sorun yada sorun yok, bunu bilmeniz imkansız dimi?
Ya düşükse ve parça kaldıysa başınıza neler gelebilir biliyor musunuz?
Ya düşük başlangıcı ise ve doktora gidip gerekli önlemleri almadığınız için düşük gerçekleşirse o cana yazık değil mi?
Çok tuhafsınız

Lütfen bilip bilmeden konuşmayın rahatsam vardır bir sebebi ben gebeliği erken fark ediyorum daha günüm gecmeden Dr a hep gidiyorum zaten bunda da gittim Dr daha rahme yerlesmedigi için gebelik sayılmaz tekrar gebe kalabilirsin dedi bana sadece bir kere kurtaj oldum 5 aylık bebegimi kaybettim her resti yaptim hicbir sorun cikmadi aradan 6 ay geçti doktora danıştım artik bebek düşünebilirsin dedi o yüzden gebelik plani yaptım ben daha önce gittim hastahane ye zaten doktor dedi kan degerin düşüyor büyük düşük olabilir diye evde düşük yapabikirsin adet gibi gecer diye ben sadece hala belirti yaşadığım için varmı benim gibiler diye merak ettim zaten gittim bu gün deger sıfırlanmış cahilce düşündüğümü söylemek yerine bilmip bilmeden cahilce yorum yapmayı bırak ben burdan senden azar işitmek için konu açmadim.

Yine yanılmamışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…