kimyasal gebelikte olabilir. adet olarak hamile olanlarda var tabi. hakkında hayırlısı olsun.Merhaba kızlar. adetim bir hafta geciktikten sonra regl oldum üç gün kahverengi seyrek akıntı olunca idrar testi yaptım silik çıktı. iki gün sonra tekrar yaptım 2. çizgi daha netti, doktora gittim bHGC 60.12 çıktı, çok yeni gebeliğim varmış, aynı gün akşamı kan pıhtısı gibi bir akıntım oldu o günden sonra normal adetmişim gibi devam ediyor. Düşük yapmış olabilir miyim?
Amin. doktor kimyasal gebelik hiç demedi, dış gebelik ve düşük dedi sadece. adetim bitince test yapıcam duruma göre doktora gidicem bakalım, herşeyin hayırlısı. sen ne zaman yaşadın doktor kimyasal gebelikten sonra bir ay filan korunun tarzında birşey dedimi?Ayni durumu bende yasadim malesef kimyalsal gebelik yasadimsenin durumun nasil simdi insallah bebisin seninledir canım hayirlisi Allah tan
Bende ayni sekilde kanamayla yasadim kendiliginden gebelik sonlandigi icin. doktorum regl gününü tespit etmen icin bir ay regl görünene kadar korunun dedi ama illaki bir korunma vermedi ama bu sekilde melegini kaybeden kadinlar cabuk hamile kalinir deniliyor hayirlisi artik insallah sende en kisa zamanda hamis kalirsin inşallah:)ayrica bir regl yasadim ikincisine 5 gunum var insallah olmam:)Amin. doktor kimyasal gebelik hiç demedi, dış gebelik ve düşük dedi sadece. adetim bitince test yapıcam duruma göre doktora gidicem bakalım, herşeyin hayırlısı. sen ne zaman yaşadın doktor kimyasal gebelikten sonra bir ay filan korunun tarzında birşey dedimi?
Merhaba kızlar. adetim bir hafta geciktikten sonra regl oldum üç gün kahverengi seyrek akıntı olunca idrar testi yaptım silik çıktı. iki gün sonra tekrar yaptım 2. çizgi daha netti, doktora gittim bHGC 60.12 çıktı, çok yeni gebeliğim varmış, aynı gün akşamı kan pıhtısı gibi bir akıntım oldu o günden sonra normal adetmişim gibi devam ediyor. Düşük yapmış olabilir miyim?
adetin tamamen kesilmesini bekleyeceğim, elbette haberdar ederimYarin tekrardan bi beta bhcg yaptirmaniz gerekli her kanama dusuk tehlikesi degildir insallah bebegin seninledir canim bizleride haberdar et
Tamam canim hersey gonlunce olsuadetin tamamen kesilmesini bekleyeceğim, elbette haberdar ederim
Süzün değeriniz 1000den sonra tekrR düştü mü değerlerinizCanim bekleme bence ya bende oyle yapmistim. Dusuk yapiyormusum gec kalmistim gittigimde 10 gun yattim hastanede doktor cok ugrasti evde de yattim ilac da ictim ama is isten gecmisti dustu bebegim... Ben gitmen taraftariyim benim de 144den doktor cabasiyla 1000 kusurlere cikti ama gecti daha sonra yavas yavas tekrar dustu. Agir isler yapma yat uzan dinlen sadece yemek ve tuvalet ihtiyacini gider takip et
Evet dustu. 6 ay sonra kaldim kimyasaldi o da dustu. 2aydir deneme yapiyorum insallah bu sefer olacakSüzün değeriniz 1000den sonra tekrR düştü mü değerleriniz
İnşallah kardeşim allah gönlüne göre versin..Evet dustu. 6 ay sonra kaldim kimyasaldi o da dustu. 2aydir deneme yapiyorum insallah bu sefer olacak
Yemek ve tuvalet ihtiyaci disinda hep yatin ayaklarinizi yukari kaldirin. Ve mutlaka 2 gunde bir betahcg yaptirin katliyor mu bakin. Doktor zaten sizi yonlendirecekBende sizin gibiyim şuan...aynı durumu yaşıyoruz
Aminn insallah. Allah herkesin gonlune gore versin kimseni kucagini bos birakmasinİnşallah kardeşim allah gönlüne göre versin..
Bugün kanamam ve ağrım artttı..progestan alıyorum..yarın tekrar bakılacak..çok korkuyorum allah a emanetiz..Yemek ve tuvalet ihtiyaci disinda hep yatin ayaklarinizi yukari kaldirin. Ve mutlaka 2 gunde bir betahcg yaptirin katliyor mu bakin. Doktor zaten sizi yonlendirecek
bana neden progestan vermedi ki doktor ya senin bHgc kaç çıktı canımBugün kanamam ve ağrım artttı..progestan alıyorum..yarın tekrar bakılacak..çok korkuyorum allah a emanetiz..
yaa üzüldüm, Rabbim hayırlı evlatlar versin, sağlıksız gebelikler sonlanıyormuş diye duydum bende, o yüzden hayırlısı demek lazım. bende aksatmıyım zaten kanamam azaldı sabah test yapıcam 2. çizgiyi görürsem doktora gideceğim, merak ediyorum, korkuyorum daCanim bekleme bence ya bende oyle yapmistim. Dusuk yapiyormusum gec kalmistim gittigimde 10 gun yattim hastanede doktor cok ugrasti evde de yattim ilac da ictim ama is isten gecmisti dustu bebegim... Ben gitmen taraftariyim benim de 144den doktor cabasiyla 1000 kusurlere cikti ama gecti daha sonra yavas yavas tekrar dustu. Agir isler yapma yat uzan dinlen sadece yemek ve tuvalet ihtiyacini gider takip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?