düşük mü yaptım?

Korkma dua et canim bol bol ashabi keyf oku

Cnm versede vermese de düşüyor..sağlıksızsa düşüyor bunu unutma..benim değerim düşmeye başladı..hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda..
değerin düşmesi ne kadar zaman alıyor acaba. ben sabah idrar testi yaptım yine silik çıktı. acaba benim değerlerimde düşmeye mi başladı. pzt doktora gideceğim haftasonu olduğundan gidemedim de :s

değerin düşmesi ne kadar zaman alıyor acaba. ben sabah idrar testi yaptım yine silik çıktı. acaba benim değerlerimde düşmeye mi başladı. pzt doktora gideceğim haftasonu olduğundan gidemedim de :s
Pazartesi 157 idi cuma 91 oldu..ana Çarşamba çok fena kaşık ağrısıyla kıvrandım durdum..büyük ihtimal ondan sonra düştü..10 gün sonra bir daha yaptır dedi

kızlar bHGC 4 çıktı sonuç kimyasal. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin hepimize. önümüzdeki maçlara bakacağuzz

Ne olursa düşüyor işte..verdiğiniz örnekte gibi..ne kdr uzansana sağlıksız bebiş gidiyor..

Arkadaslar merhaba
İlk tüp bebeğimi yaptım. önce çok da hızlı olusan(evliliğimin ilk ayı) normal yolla hamileliğin var ama 9haftalıkken kalbi durdu kürtaj uygulandı
40yasında olup 1yıl olmayınca tüp denedik
5.gun blast transferiydi
9.gun değer:22
12.gun :93 . 12.gun başlayan pembe lekelenme ile başlayan sonra 4 gun süren çok fazla kanama.ancak adet agrısı gibi hafif sızı ve kasılma.
14.gun:181
16.gun: 261
18.gun: 316

Bu arada pruloton ve progestan iğne oldum hep. 18. Gun değerinden sonra doktor ilacı kes sağlıksız gebelik dedi

Aynı gun iğne vurdurmadım;akşama sırtımda belimde sancılar oldu. Kahverengi lekelenme hafif kanamaya döndü
Akşam sankituvelete çıktığımda kese gibi bişeyi düşürdüğümü gördüm emin de değilim

Ama ağrım ve kanamam kesildi;dün çok iyiydim

Ama bugun kanama ve sırt ve bel ağrısı sancısı kramp şeklinde yeniden birden başladı
Doktor salı gününe çağırdı hcg ve kontrol için

Bu normal bir kanama mı düşük için.
Dış gebelik korkum

Lütfen düşük yapanlar dış gebelik geçirenler yorum yapabilir mi

Az önce

kızlar bHGC 4 çıktı sonuç kimyasal. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin hepimize. önümüzdeki maçlara bakacağuzz
Kimyasal dan hemen sonra hamile mi kaldın canım.yoksa bebek etiketin kimyasal dan mi kaldi

kimyaaldan sonra hemen hamile kaldım canım, ikinci kez adet olmadım :)
Ay ne güzel ya Allahım bana da nasip eder insallah.Bende geçen ayın 1inde kimyasal yaşadım kanamam 3gun sürdü.Ama ayın 9undan itibaren bir—iki gün arayla ilişki oluyor bat ayın 24u ama kimyasal dan dolayı 1ini bulur herhalde. Ya bişey sorcam iki gün önce gebelik testi yaptım saatler sonra çok silik ikinci çizgi var ama test bozuk gibi geliyor bana. bide hiç akintim yok su an hamile olsam olurdu demi

Adet tarihin geçmeden test yapıp boşa ümitlenme veya boşuna da üzülme derim. ben adet tarihimden bi kaç gün önce yapmıştım idrar testinde çıkmadı, bir hafta sonra silik çıktı ertesi günde kanda çıktı. doktorum geç döllenme dedi. Sende de öyle olabilir. Allah senle birlikte isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi canım, bol bol dua et

Kimyasal da benimde öyle olmuştu.Ama insan hemen öğrenmek istiyor ışte.napalim hayırlısı artık

Adetin kaçıncı günü yumurtlamıştınız peki. Özellikle çalışmalar hangi gün olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…