- 6 Ekim 2016
- 68
- 48
- 8
- 31
Korkma dua et canim bol bol ashabi keyf okuyaa üzüldüm, Rabbim hayırlı evlatlar versin, sağlıksız gebelikler sonlanıyormuş diye duydum bende, o yüzden hayırlısı demek lazım. bende aksatmıyım zaten kanamam azaldı sabah test yapıcam 2. çizgiyi görürsem doktora gideceğim, merak ediyorum, korkuyorum da
Cnm versede vermese de düşüyor..sağlıksızsa düşüyor bunu unutma..benim değerim düşmeye başladı..hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda..bana neden progestan vermedi ki doktor ya senin bHgc kaç çıktı canım
değerin düşmesi ne kadar zaman alıyor acaba. ben sabah idrar testi yaptım yine silik çıktı. acaba benim değerlerimde düşmeye mi başladı. pzt doktora gideceğim haftasonu olduğundan gidemedim de :sCnm versede vermese de düşüyor..sağlıksızsa düşüyor bunu unutma..benim değerim düşmeye başladı..hayırlısı sağlıklısı olsun hakkımızda..
Pazartesi 157 idi cuma 91 oldu..ana Çarşamba çok fena kaşık ağrısıyla kıvrandım durdum..büyük ihtimal ondan sonra düştü..10 gün sonra bir daha yaptır dedideğerin düşmesi ne kadar zaman alıyor acaba. ben sabah idrar testi yaptım yine silik çıktı. acaba benim değerlerimde düşmeye mi başladı. pzt doktora gideceğim haftasonu olduğundan gidemedim de :s
Ne olursa düşüyor işte..verdiğiniz örnekte gibi..ne kdr uzansana sağlıksız bebiş gidiyor..Canim bekleme bence ya bende oyle yapmistim. Dusuk yapiyormusum gec kalmistim gittigimde 10 gun yattim hastanede doktor cok ugrasti evde de yattim ilac da ictim ama is isten gecmisti dustu bebegim... Ben gitmen taraftariyim benim de 144den doktor cabasiyla 1000 kusurlere cikti ama gecti daha sonra yavas yavas tekrar dustu. Agir isler yapma yat uzan dinlen sadece yemek ve tuvalet ihtiyacini gider takip et
Canım hayırlısı ve sağlıklısı olsun..sıfırdan başlamak gibi birşey hissediyorum bende..yeniden :)kızlar bHGC 4 çıktı sonuç kimyasal. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin hepimize. önümüzdeki maçlara bakacağuzz
Tekrar mı hamile kaldınızkızlar bHGC 4 çıktı sonuç kimyasal. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin hepimize. önümüzdeki maçlara bakacağuzz
Kimyasal dan hemen sonra hamile mi kaldın canım.yoksa bebek etiketin kimyasal dan mi kaldikızlar bHGC 4 çıktı sonuç kimyasal. Rabbim sağlıklı ve hayırlı bir evlat versin hepimize. önümüzdeki maçlara bakacağuzz
kimyaaldan sonra hemen hamile kaldım canım, ikinci kez adet olmadım :)Kimyasal dan hemen sonra hamile mi kaldın canım.yoksa bebek etiketin kimyasal dan mi kaldi
eveet :) Çok şükür Rabb imeTekrar mı hamile kaldınız
Ay ne güzel ya Allahım bana da nasip eder insallah.Bende geçen ayın 1inde kimyasal yaşadım kanamam 3gun sürdü.Ama ayın 9undan itibaren bir—iki gün arayla ilişki oluyor bat ayın 24u ama kimyasal dan dolayı 1ini bulur herhalde. Ya bişey sorcam iki gün önce gebelik testi yaptım saatler sonra çok silik ikinci çizgi var ama test bozuk gibi geliyor bana. bide hiç akintim yok su an hamile olsam olurdu demikimyaaldan sonra hemen hamile kaldım canım, ikinci kez adet olmadım :)
Adet tarihin geçmeden test yapıp boşa ümitlenme veya boşuna da üzülme derim. ben adet tarihimden bi kaç gün önce yapmıştım idrar testinde çıkmadı, bir hafta sonra silik çıktı ertesi günde kanda çıktı. doktorum geç döllenme dedi. Sende de öyle olabilir. Allah senle birlikte isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi canım, bol bol dua etAy ne güzel ya Allahım bana da nasip eder insallah.Bende geçen ayın 1inde kimyasal yaşadım kanamam 3gun sürdü.Ama ayın 9undan itibaren bir—iki gün arayla ilişki oluyor bat ayın 24u ama kimyasal dan dolayı 1ini bulur herhalde. Ya bişey sorcam iki gün önce gebelik testi yaptım saatler sonra çok silik ikinci çizgi var ama test bozuk gibi geliyor bana. bide hiç akintim yok su an hamile olsam olurdu demi
Kimyasal da benimde öyle olmuştu.Ama insan hemen öğrenmek istiyor ışte.napalim hayırlısı artıkAdet tarihin geçmeden test yapıp boşa ümitlenme veya boşuna da üzülme derim. ben adet tarihimden bi kaç gün önce yapmıştım idrar testinde çıkmadı, bir hafta sonra silik çıktı ertesi günde kanda çıktı. doktorum geç döllenme dedi. Sende de öyle olabilir. Allah senle birlikte isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi canım, bol bol dua et
Adetin kaçıncı günü yumurtlamıştınız peki. Özellikle çalışmalar hangi gün olmuştu.Adet tarihin geçmeden test yapıp boşa ümitlenme veya boşuna da üzülme derim. ben adet tarihimden bi kaç gün önce yapmıştım idrar testinde çıkmadı, bir hafta sonra silik çıktı ertesi günde kanda çıktı. doktorum geç döllenme dedi. Sende de öyle olabilir. Allah senle birlikte isteyen herkese nasip etsin bu mucizeyi canım, bol bol dua et
adetim düzensiz olduğundan ne söylesem yalan olur anımAdetin kaçıncı günü yumurtlamıştınız peki. Özellikle çalışmalar hangi gün olmuştu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?