Düşük mü yerleşme mi?

Hastanede kendi düşük yapana acılarını dindirmek için serum ağrı kesici veriyorlar sizin sancı olmadığı için bir şey yapmamış olabilirler. Kan tahlili de mi yapmadılar? Bu arada geçmiş olsun
Kan aldılar değerim 316ya düşmüştü 2 günde bir verdim kanamaya müdahale etmediler ve baya kötü etkiledi normal çok yoğun adet olan biriyim şimdi 2 gün bile sürmüyor ve çok az oluyorum baş dönmesi çok yaptı ve söylediğim halde yok bişey yapamayız dediler piskolojikmen baya etkiledi alttan muayene beni mahvetti ilk gebeligimdi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşarım siye

Benim de müdahale olmadı o bebek düştü sonrasında gittim alttan bile bakmaya gerek duymadılar devlet hastanesinde aylar sonra özelde baktılar parça falan yoktu. Korkmayın her gebelik farklıdır

Benim de müdahale olmadı o bebek düştü sonrasında gittim alttan bile bakmaya gerek duymadılar devlet hastanesinde aylar sonra özelde baktılar parça falan yoktu. Korkmayın her gebelik farklıdır
Düştüğünü görmek çok kötü bişey ben keseyi gördüm çok ağladım bende de özel sanırım çünkü odedigim fatura baya bı yüksekti sağlıkta çok geri burası ülkemin gozunu seveyim vallahi 9 saat sonra baktılar bana kafalarına göre canları ne zaman isterse o zaman içeri aldilar

Kıyamam çok geçmiş olsun çok zor gerçekten bugün 1 hafta oldu bebegimi kaybedeli zaman ne çabuk geçti diyorum kendi kendime inşallah sağlıkla sıhhatle yeri dolar bebeklerimizin
Sizin adınıza da çok üzüldüm İnşallah isteyen herkese Allah nasip etsin
Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka bakıp deneyeceğim

Çok geçmiş olsun. Yine olur üzmeyin kendinizi. Çok kanamalı olduysa demir değeriniz düşmüştür takviye alın değerleriniz düzelsin yoksa baş dönmeleriniz giderek artar

Kaç haftalıkti? Benden çok parça geldiği için kese falan ayırt edemedim ama düşügun tam olduğu gün göbeğim in alt tarafı birden çoktu boşluk oluştu karnımdaki hamilelikte dolayı olan hafif şişlik birden indi. Türkiye çok şükür iyi bu konuda tabi iyi doktoruna denk gelirsen

Amin amin inşallah ve en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

Oyyy çok geçmiş olsun Rabbim tekrardan nasip etsin bende düşük yaptım çok zor biliyorum Allah'ım tekrar nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim inşallah

Çok geçmiş olsun. Yine olur üzmeyin kendinizi. Çok kanamalı olduysa demir değeriniz düşmüştür takviye alın değerleriniz düzelsin yoksa baş dönmeleriniz giderek artar
Çok teşekkür ederim Burda yazmadilar eczaneden istedim vermediler Türkiye'de Alaçam gidince yada gelen olursa annem alıp yollayacak en azından oluyomus onu öğrendim evet arada çok oluyor

6 haftalikti benden sadece 1 parca geldi o da keseydi doktora gösterdim resmini kese bu dedi düşük yapmışsın dedi

Sizin kaç haftalıktı belkide benim küçük olduğu için ağrı falan yapmadı sadece 1 parca geldi o da parçanın düştüğünü hissettim bı anda bilye büyüklüğündeydi adet ağrısı gibi hafif hafif ağrı girdi o parça düşünce o ağrı da geçti

Benim de 6 haftalıkti kese güzel göründü ama beta birden düşmüştü. Çok sancılı ve kanamalı geçti

Çok teşekkür ederim Burda yazmadilar eczaneden istedim vermediler Türkiye'de Alaçam gidince yada gelen olursa annem alıp yollayacak en azından oluyomus onu öğrendim evet arada çok oluyor
Nerde yaşıyorsunuz siz? Benimde değerlerim çok düşüktü doktorum Almanya da satılan bi vitamin söyledi onu getirttik çok memnunum burda kullandıklarım demir depomu doldurmaya yardımcı olmadı.

Benim de 6 haftalıkti kese güzel göründü ama beta birden düşmüştü. Çok sancılı ve kanamalı geçti
Sancım çok azdı hafif adet ağrısı gibi zaten kese düşünce ağrı geçti kanamam benimde baya sürdü 32 gün sürdü su gibiydi kanama ilk düşük yaparken şok oldum bacaklarımdan falan bı anda iniyordu hayırlısı buymuş

Nerde yaşıyorsunuz siz? Benimde değerlerim çok düşüktü doktorum Almanya da satılan bi vitamin söyledi onu getirttik çok memnunum burda kullandıklarım demir depomu doldurmaya yardımcı olmadı.
Fransa'da ismini söyler misiniz alayım bende bana hiç bişey yazmiyolar düşük yaparken bile 7 saat sonra baktılar 7 saat bekledim 2 saatte kan alındı bekledim 9 saat mahvolmustum şimdi hastane görmek istemiyorum

Benim kanama ve sancım 2 hafta sürdü. Evet sıkıntılı bir şeylerden Allah korudu bizi

Benim kanama ve sancım 2 hafta sürdü. Evet sıkıntılı bir şeylerden Allah korudu bizi
Sancim çok olmadı kanamam 4 hafta sürdü doğum yapanlar benden daha az kanaması olmuştur eminim çok kötü bişey ya rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırız bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallah

Fransa'da ismini söyler misiniz alayım bende bana hiç bişey yazmiyolar düşük yaparken bile 7 saat sonra baktılar 7 saat bekledim 2 saatte kan alındı bekledim 9 saat mahvolmustum şimdi hastane görmek istemiyorum
2 kutu aldık biz 1 senede anca biter demiş ordaki eczacı. Yemeklerden yarım saat sonra 1 adet alıyorum ben. Ama yine de bi doktora danışın öyle alın benim doktorum direk bunu önerdi değerim düşük diye

Eklentiler

• 1000259392.webp
    12,4 KB · Görüntüleme: 7
  • 1000259393.webp
    13 KB · Görüntüleme: 6
2 kutu aldık biz 1 senede anca biter demiş ordaki eczacı. Yemeklerden yarım saat sonra 1 adet alıyorum ben. Ama yine de bi doktora danışın öyle alın benim doktorum direk bunu önerdi değerim düşük diye
Çok teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…