Kan aldılar değerim 316ya düşmüştü 2 günde bir verdim kanamaya müdahale etmediler ve baya kötü etkiledi normal çok yoğun adet olan biriyim şimdi 2 gün bile sürmüyor ve çok az oluyorum baş dönmesi çok yaptı ve söylediğim halde yok bişey yapamayız dediler piskolojikmen baya etkiledi alttan muayene beni mahvetti ilk gebeligimdi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşarım siyeHastanede kendi düşük yapana acılarını dindirmek için serum ağrı kesici veriyorlar sizin sancı olmadığı için bir şey yapmamış olabilirler. Kan tahlili de mi yapmadılar? Bu arada geçmiş olsun
Benim de müdahale olmadı o bebek düştü sonrasında gittim alttan bile bakmaya gerek duymadılar devlet hastanesinde aylar sonra özelde baktılar parça falan yoktu. Korkmayın her gebelik farklıdırKan aldılar değerim 316ya düşmüştü 2 günde bir verdim kanamaya müdahale etmediler ve baya kötü etkiledi normal çok yoğun adet olan biriyim şimdi 2 gün bile sürmüyor ve çok az oluyorum baş dönmesi çok yaptı ve söylediğim halde yok bişey yapamayız dediler piskolojikmen baya etkiledi alttan muayene beni mahvetti ilk gebeligimdi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşarım siye
Düştüğünü görmek çok kötü bişey ben keseyi gördüm çok ağladım bende de özel sanırım çünkü odedigim fatura baya bı yüksekti sağlıkta çok geri burası ülkemin gozunu seveyim vallahi 9 saat sonra baktılar bana kafalarına göre canları ne zaman isterse o zaman içeri aldilarBenim de müdahale olmadı o bebek düştü sonrasında gittim alttan bile bakmaya gerek duymadılar devlet hastanesinde aylar sonra özelde baktılar parça falan yoktu. Korkmayın her gebelik farklıdır
Sizin adınıza da çok üzüldümKıyamam çok geçmiş olsun çok zor gerçekten bugün 1 hafta oldu bebegimi kaybedeli zaman ne çabuk geçti diyorum kendi kendime inşallah sağlıkla sıhhatle yeri dolar bebeklerimizin
Teşekkür ederim tavsiyeniz için mutlaka bakıp deneyeceğimMerhaba. Rabbim hayırla kurtarmayı nasip eylesin gebeliği. Eğer nasipten çıktıysa da yeni umutlar besleyin. Size önerim çörekotu bal tarçın kürü yapmanız. Ben bu kür vesilesiyle 6 sene sonra gebe kaldım. Sürekli düşük yapan kuzenim de sağlıklı gebelik yaşadı.
Tutunmayı sağlıyor ve düşüğe engel oluyor. Kaliteli yumurta oluyor. Profilimdeki açtığım konuda tarifi mevcut. Bulamazsanız buradan da yazarım.
Çok geçmiş olsun. Yine olur üzmeyin kendinizi. Çok kanamalı olduysa demir değeriniz düşmüştür takviye alın değerleriniz düzelsin yoksa baş dönmeleriniz giderek artarKan aldılar değerim 316ya düşmüştü 2 günde bir verdim kanamaya müdahale etmediler ve baya kötü etkiledi normal çok yoğun adet olan biriyim şimdi 2 gün bile sürmüyor ve çok az oluyorum baş dönmesi çok yaptı ve söylediğim halde yok bişey yapamayız dediler piskolojikmen baya etkiledi alttan muayene beni mahvetti ilk gebeligimdi şimdi hamile kalmaya korkuyorum aynı şeyi yaşarım siye
Kaç haftalıkti? Benden çok parça geldiği için kese falan ayırt edemedim ama düşügun tam olduğu gün göbeğim in alt tarafı birden çoktu boşluk oluştu karnımdaki hamilelikte dolayı olan hafif şişlik birden indi. Türkiye çok şükür iyi bu konuda tabi iyi doktoruna denk gelirsenDüştüğünü görmek çok kötü bişey ben keseyi gördüm çok ağladım bende de özel sanırım çünkü odedigim fatura baya bı yüksekti sağlıkta çok geri burası ülkemin gozunu seveyim vallahi 9 saat sonra baktılar bana kafalarına göre canları ne zaman isterse o zaman içeri aldilar
Amin amin inşallah ve en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYani ben kanama dışında bı belirti yaşamadım canım önce leke olarak başladı sonra arttı gün geçtikçe ve ilaç iğne kullanmama rağmen azalmadı kesilmedi ama şunu farkettim benim midem hiç bulunmadı kimine göre normal dridler ama en azından bı sabah bulantısı olmalıydı olmadı orda. İskillendim bende ama zaten ölmüştü bebeğim Allah razı olsun bu arada kuzum 1 haftayı geride bıraktık bebeğimiz 1 hafta geçti ne kadr çabuk geçti o karnındayken günler geçmiyordu resmen Rabbim bebeğini sana bağışlasın inşallah canım benim sağlıkla sihhatle inşallah
Allah razı olsun canım benim çok teşekkür ederim inşallahOyyy çok geçmiş olsun Rabbim tekrardan nasip etsin bende düşük yaptım çok zor biliyorum Allah'ım tekrar nasip etsin inşallah
Amin canım Allah razı olsun inşallahAmin amin inşallah ve en kısa zamanda sağlıklı bir gebeliğin olur ve sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Çok teşekkür ederim Burda yazmadilar eczaneden istedim vermediler Türkiye'de Alaçam gidince yada gelen olursa annem alıp yollayacak en azından oluyomus onu öğrendim evet arada çok oluyorÇok geçmiş olsun. Yine olur üzmeyin kendinizi. Çok kanamalı olduysa demir değeriniz düşmüştür takviye alın değerleriniz düzelsin yoksa baş dönmeleriniz giderek artar
6 haftalikti benden sadece 1 parca geldi o da keseydi doktora gösterdim resmini kese bu dedi düşük yapmışsın dediKaç haftalıkti? Benden çok parça geldiği için kese falan ayırt edemedim ama düşügun tam olduğu gün göbeğim in alt tarafı birden çoktu boşluk oluştu karnımdaki hamilelikte dolayı olan hafif şişlik birden indi. Türkiye çok şükür iyi bu konuda tabi iyi doktoruna denk gelirsen
Sizin kaç haftalıktı belkide benim küçük olduğu için ağrı falan yapmadı sadece 1 parca geldi o da parçanın düştüğünü hissettim bı anda bilye büyüklüğündeydi adet ağrısı gibi hafif hafif ağrı girdi o parça düşünce o ağrı da geçtiKaç haftalıkti? Benden çok parça geldiği için kese falan ayırt edemedim ama düşügun tam olduğu gün göbeğim in alt tarafı birden çoktu boşluk oluştu karnımdaki hamilelikte dolayı olan hafif şişlik birden indi. Türkiye çok şükür iyi bu konuda tabi iyi doktoruna denk gelirsen
Benim de 6 haftalıkti kese güzel göründü ama beta birden düşmüştü. Çok sancılı ve kanamalı geçtiSizin kaç haftalıktı belkide benim küçük olduğu için ağrı falan yapmadı sadece 1 parca geldi o da parçanın düştüğünü hissettim bı anda bilye büyüklüğündeydi adet ağrısı gibi hafif hafif ağrı girdi o parça düşünce o ağrı da geçti
Nerde yaşıyorsunuz siz? Benimde değerlerim çok düşüktü doktorum Almanya da satılan bi vitamin söyledi onu getirttik çok memnunum burda kullandıklarım demir depomu doldurmaya yardımcı olmadı.Çok teşekkür ederim Burda yazmadilar eczaneden istedim vermediler Türkiye'de Alaçam gidince yada gelen olursa annem alıp yollayacak en azından oluyomus onu öğrendim evet arada çok oluyor
Sancım çok azdı hafif adet ağrısı gibi zaten kese düşünce ağrı geçti kanamam benimde baya sürdü 32 gün sürdü su gibiydi kanama ilk düşük yaparken şok oldum bacaklarımdan falan bı anda iniyordu hayırlısı buymuşBenim de 6 haftalıkti kese güzel göründü ama beta birden düşmüştü. Çok sancılı ve kanamalı geçti
Fransa'da ismini söyler misiniz alayım bende bana hiç bişey yazmiyolar düşük yaparken bile 7 saat sonra baktılar 7 saat bekledim 2 saatte kan alındı bekledim 9 saat mahvolmustum şimdi hastane görmek istemiyorumNerde yaşıyorsunuz siz? Benimde değerlerim çok düşüktü doktorum Almanya da satılan bi vitamin söyledi onu getirttik çok memnunum burda kullandıklarım demir depomu doldurmaya yardımcı olmadı.
Benim kanama ve sancım 2 hafta sürdü. Evet sıkıntılı bir şeylerden Allah korudu biziSancım çok azdı hafif adet ağrısı gibi zaten kese düşünce ağrı geçti kanamam benimde baya sürdü 32 gün sürdü su gibiydi kanama ilk düşük yaparken şok oldum bacaklarımdan falan bı anda iniyordu hayırlısı buymuş
Sancim çok olmadı kanamam 4 hafta sürdü doğum yapanlar benden daha az kanaması olmuştur eminim çok kötü bişey ya rabbim kimseye yaşatmasın inşallah sağlıklı bir şekilde hamile kalırız bebeklerimizi kucagimiza alırız inşallahBenim kanama ve sancım 2 hafta sürdü. Evet sıkıntılı bir şeylerden Allah korudu bizi
2 kutu aldık biz 1 senede anca biter demiş ordaki eczacı. Yemeklerden yarım saat sonra 1 adet alıyorum ben. Ama yine de bi doktora danışın öyle alın benim doktorum direk bunu önerdi değerim düşük diyeFransa'da ismini söyler misiniz alayım bende bana hiç bişey yazmiyolar düşük yaparken bile 7 saat sonra baktılar 7 saat bekledim 2 saatte kan alındı bekledim 9 saat mahvolmustum şimdi hastane görmek istemiyorum
Çok teşekkür ederim2 kutu aldık biz 1 senede anca biter demiş ordaki eczacı. Yemeklerden yarım saat sonra 1 adet alıyorum ben. Ama yine de bi doktora danışın öyle alın benim doktorum direk bunu önerdi değerim düşük diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?