düsük oldugunu nasil anladiniz?

gozde_87

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2015
163
180
103
38
ben bu hamilieligimden önce, sanki kasiklarimda gaz varmis gibi hissedim uyuyamadim geceleri, 2-3 gün öyle olduktan sonra hergün agriyan gögüslerim agrimiyodu, sisligi gitmisti, simdiki hamileligimde yine aynisi oldu. ve cok korkuyorum, nasil hissettiniz düsügü veya bebekle ilgili birseylerin yolunda olmadigini?

ben bu hamilieligimden önce, sanki kasiklarimda gaz varmis gibi hissedim uyuyamadim geceleri, 2-3 gün öyle olduktan sonra hergün agriyan gögüslerim agrimiyodu, sisligi gitmisti, simdiki hamileligimde yine aynisi oldu. ve cok korkuyorum, nasil hissettiniz düsügü veya bebekle ilgili birseylerin yolunda olmadigini?
Önceki bahsettiğiniz hamilelik düsükle mi sonuclanmıstı?
Eksik anlatmıssınız anlayamadım.

Bence içinize kurt düşürmeyin ben düşük yapmadım ama dönem dönem tüm belirtilerimin kaybolduğu zamanlar oldu şimdi 17 haftalığım karnımın büyümesi dışında hiç belirtim yok

Back
X