Düşük rezerve

mihrimah 83

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2025
13
2
1
38
Merhaba arkadaşlar ben 10 günlük regli geçilmesi nedeni ile dr fittim korunduğumuz için hamile olma olasılığımın olmadığını biliyordum yaşım 37 doktor bi çöm test yaptı ve sonrasında Fsh 19 mah.0.08 çıktı ve benim 2 ay korunmasız olarak çoçuk istiyorsam denememi sonrasında olmadığı taktirde tüp bebek yaptırmam gerektiğini bu değerlerle normal bi şekilde hamile kalmamım çok zor olduğunu söyledi tabi sadece bir dr kalmadım hepsi aynı şeyi tekrarladı yaklaşık 4 ay kadar denedik ve her günüm göz yaşı ile geçti sonrasında biraz psikolojik olduğunu çevremdekiler devalarca söylemelerine rağmen aklımdan çıkıp kafamı rahatlatamıyordum son ay eşimin şehir dışında olması nedeni ile yumurtlama zamanım geçmişti ve nasıl olsa olmıycak diye akışına bıraktım iyikide bırakmışım şuan hamileyim :) faa aş yasası oldumu bilmiyorum ama 20 gündür ilaç kullanıyordum vitamin takviyesi yani lütfen doktorların olmaz demesine inanmayın umudunuzu kaybetmeyin inanın kafada bitirdiğinizde oluyor bebek bekleyen herkesin bu duyguyu tatmasını canı

Oncelikle hayirli olsun.Değerlerimiz yasimiz neredeyse aynı ben de bu ay hamile kaldım şükür. İnşallah sağlıklı bir gebeliktir bende onun için dua ediyorum.

Amin inşall
Bir önceki gebeligimde bebeği kaybettik o nedenle çok tedirginim.
Hiç tedirgin olmayın 2 arkadaşım da kaybetti bebeklerini ve şimdi 2.hamilelikleri çokta sağlıklı her ikiside birinci düşük olanın 2. Ci tutunurmuş sizinde öyle olucaktır :)

Şükür şuan için normal gidiyor. Ama yine de ters bisey çıkacak diye tedirginim.
Malum son yumurtam çok kıymetli
Bana imkansız dediler 20 gün boyunca vitamin ilaçları içtim çok şükür nasip etti Allah ama kalp atışını duymadan kendimi umutlandırmıyorum

Bana imkansız dediler 20 gün boyunca vitamin ilaçları içtim çok şükür nasip etti Allah ama kalp atışını duymadan kendimi umutlandırmıyorum
Evet bize de hep tüp bebek yapın vakit kaybetmeden dendi.sukur kendiliğinden oldu.insallah sizde duyarsınız o sesleri

Çok güzel sağlıkla alıcaksınız kucağınıza doğru zaman şimdiymiş öyle düşünün
Her zaman hayırlısı ile olsun diye dua ettim.
Ay inşallah özel hastanelerin hepsi direk tüp bebek öneriyor zaten ona kadar birsürü yolu var bu sürecin iyiki sabırla beklemişsiniz
Ben hiç özele gitmedim.zaten diyorum ki keşke hiç gidip test yaptirmasaydim.tesadufen öğrendim rezervlerimin az olduğunu. Öğrendiğim günden beri psikolojik olarak mahvetti beni.
Bir önceki gebeligimde sonuçları göstermek için doktora gitmiştim doktor bana tüp bebek merkezine git bu şekilde hamile kalman zor diyor.oysam hamile imisim o gün. Hatta muayene etti reglim 2 gün gecikti dedim anlamadı.

Yaaa nasıl mutluyum senin adına düşük rezervenin çocuğu olmaz algısı yaratmalarını anlamıyorum sonuçta her ay regli oluyoruz çocuk için 10 yumurtaya değil bir yumurta bir sperm yetiyor tabi duyunca psikolojik olarak yıpratıyorlar ama geçen 6 ayım kabus gibiydi tam kafada bıraktığında oluyor ona inanıyorum

Teşekkür ederim canım. valla ben de nasıl olsa olmuyor dedim .platese yazıldım akşamları da yürüyüşe başladım biraz kilom da var bari diyet yapayım zayıflayım diye.bebek düşünüyorum diye yemeklerden de kismadjm hep .
3. Seansa gidemedim.gebe kalmışım.
hatta şöyle diyim. reglim 7 gün geçti. Galiba menopoza giriyorum reglimde üzüyor diye test bile yapmadim.yani doktorlar o kadar inandirmis ki beni test bile yapmayı düşünmüyorum.
Şuan tek korkum bu yumurta kaliteli mi sağlıklı mi.artik şöyle bakıyorum olaya.hamile kalamazsın dediler kaldık ilk aşamayı atlattık.sirayla diğer asamalarida geçeriz inşallah

Ne zaman kalp atışı için gideceksin kaç haftalık
6+4 de gittik nir hafta oldu yaklasik gideli.azda olsa kalp atışını duyduk şükür. Cumartesi tekrar gitcez doktor kontrole çağırdı.onlem olarak progestan coraspirin verdi birde vitamin yazdı.
Bir önceki düşük olunca tedbirli davrandı sanırım.
Sizin kaç haftalık

Ben daha gitmedim 3 haftalık diye tahmin ediyorum :) o yüzden temmuzun ilk haftasını bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…